• Inelg

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Hej igen fina tjejer. Ville bara informera om att jag ännu en gång fått missfall. Denna gång MA i v10. Är djupt sorgsen och totalt knäckt. Orkar inte mer. Varför jag skriver är att jag bara för att jag vill lägga ut en liten varning för hälsokostpreparaten jag använt nu båda gångerna jag blivit gravid efter att ha försökt i 8månader innan och hängt här med er ett tag. Jag använde Rosenrot och Apiforce. Båda två är hälsokost läkemedel som sägs ska påverka fertiliteten positivt. Nog blev jag allt gravid båda gångerna men sen fick jag även missfall båda gångerna också. Jag trodde första gången att det bara var en slump men nu tror jag verkligen inte det längre. Så jag vill bara lägga ut en varningens ord men sen är det upp till er. Jag vet flera nu som fått missfall efter att ha använt dessa djävulstyg till tabletter för att bli gravida. Många har också blivit det men sedan fått hemska missfall och MA som biverkan. Jag har båda ggr använt fram till ÄL och inte längre! Enl instruktion. Sista gången så använde jag bara Rosenrot men bara de sista 5 dagarna innan ÄL. Jag menar på att vi vet inte vad det gör med kroppen. Det finns inga vetenskaPliga undersökningar som visar vad det verkligen gör med ägget och inte heller halveringstiden i kroppen. Hur länge det stannar i kroppen innan det går ur. Den kan lika gärna gå ur kroppen flera dagar efter integrt och på så sätt påverka det befruktade ägget fast vi inte vet om det. Mina tankar går kring vad Kanske4 sa tidigare, att det kanske påverkar även så att kroppen släpper omogna ägg? Eller defekta ägg? Och på så sätt så skadas det och fostret lever bara en viss tid pga det. Jag fick Ma i v10. Jag sörjer djupt! Tänkte sluta efter första missfallet men tänkte att det ändå kanske bara var slumpen men nu har det hänt igen och denna gång tror jag inte det är slumpen. Vad ni än gör tjejer så tänk på att det kanske finns en anledning till att det inte används inom vetenskapen. Vi vet för lite om dessa ämnen och dess effekter på kroppen och ägget. Jag tror det bog hade blivit ett godkänt fertilitets hjälpmedel om det nu var så revolutionerande och effektivt för barnlöshet och fertilitetsproblem. Tänk på vad vi gör med våra kroppar och vad vi utsätter oskyldiga foster för. Kanske är det rent utsagt vi som själva stjälper våra chanser till friska och välutvecklade foster. Jag tänker på det ofta. Kanske var det mitt eget fel och kanske har jag själv orakat dessa missfall genom att använda Rosenrot och apiforce??? Det lär vi inte kunna lösa idag. Men en vacker dag kommer någon att forska kring det och dÅ kanske vi får svar.

  • Inelg

    Hej tjejer.
    Inelg här igen. Jag är en gammal goding från den här tråden när den typ startades för länge sedan. Här är min story:

    Jag har ännu inte lyckats få något barn sedan vi började oktober 2011. Däremot blev jag gravid april -12 som slutade i missfall v6 och gravid i juni -12 som slutade i ett MA v10. Efter det har det bara tuggat på månad efter månad utan resultat.
    Vi har påbörjat en missfalls/vanlig utredning
    för en månad sedan där både jag jag min sambo "passed the test". Båda friska.
    Har provat Apiforce/Rosenrot som funkade eftersom jag blev gravid båda ggr april och juni, men då jag fick missfall så jag blev rädd att det skulle vara orsakats av naturpreparaten. Så jag provade dom aldrig mer men har sedan eller inte blivit gravid efter det igen. Det har nu gått ytterligare 9 månader av försök.

    Nästa steg enl i vår utredning är "insemination" och remiss är skickad för IVF. Känns skönt ändå. Någon som provat insemination? Hur är det?

    Japp det är jag. Hur går det för alla? Jag har kikat lite och känner nog igen en och en annan. Kram på er!

  • Inelg
    Maramina skrev 2013-03-25 06:55:24 följande:
    [quote=69290582][quote-nick]Em me skrev 2013-03-25 06:09:48 följande:[/quote-nick][/quote]

    Nu ser tom jag!
    Jaaaaaaaaaaaaaaa Underbart! Grattis!!!!!!
  • Inelg

    Em me: åk in och få det kolla. Det värsta tänkbara kan vara att du fått ett X! Det vill du inte vara med om.. Behöver inte vara något kan vara ligamenten vid livmodern som sträcker på sig lite också :)
    Så slipper du oroa dig.

  • Inelg

    Hur går det tjejer. Jag kikar in då och då. :)

    Jag har en nyhet. Jag är gravid igen ! Ska det få bli 5:e gången gilt nu efter alla MF och över 1 år och 9mån försök!?
    Är lycklig som få men samtidigt avvaktande och tar en dag i taget.
    Ville bara dela med mig och ge er lite gravid-stoft (slänger över) och lite hopp om att det kommer att gå snart!! Ge inte upp.

  • Inelg

    Em me:tack söta du!!
    Jag går på missfallsutrrdning/vanlig utredning. Så så fort jag plussade ska jag kontakta min gyn och det gjorde jag. Vi ska göra VUL på onsd för att se att där finns något och på rätt ställe. :) Skönt att fonder kollat så man kan släppa oron. Efter det ska jag påbörja behandling med Trombyl. Blodförtunnande. I studier har det framkommit att Trombyl minskar riken för MF på 99% där orsaken är micronlodproppar i moderkakan. (En av de stora MF bovarna)
    Vi får se om det är något mer..

  • Inelg

    Maramina: plussade ÄL +10.
    BF 14/12! Är V5 bara ännu. Tiden går sjukt sakta. Jag önskar min inget hellre än att det här ska gå denna gång. Är helt slut efter alla MF och efter 1,9 år av försök.
    Denna gången känns annorlunda :) Starka utslag och fick gravid 2-3 redan på BIM -2.

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus