• Inelg

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Jag hade inte tagit in det riktigt.. men sen när jag läste era kommentarer, speciellt efter din MARAMINA... så brast det och tårarna bara rinner och rinner...  Ska vi få lyckas nu efter 2 års längtan och väntan?
    Kan mina symptom faktisk varit graviditets-symptom och inte biverkningar av Vaggisarna alltså..

    Är så lycklig så lycklig såååå lycklig och samtidigt så trött på denna karusell av känslor..
    Alla test, alla negativa och alla positiva, alla missfall, alla ultraljud.. ja allt kom bara över mig. Har hämtat mig nu..
    Man vrider och vänder på dessa test, man vill tro det men vågar lixom inte helt 100% för att man någonstans är så rädd för det otänkbara.. att det ska vara spök eller fel på testet..

    Kan inte fatta att det är sant.. Måste ta ett digitalt för att våga tro det 100%. Min man kommer hem ikväll, och är digitala pos så kommer jag att lägga den i en presentförpackning Hjärta
    Han är lite skeptisk av sig och har förljudit mig att testa tidigare är testdagen som är om 5 dagar. Haha. Kyss

  • Inelg

    JZ79:
    Jag frågade det på fertilitetsenheten och de säger att jag inte får något alls! Jag blev förvånad minst sagt. De tror inte att det har någon positiv inverkan att ta ex Trombyl.
    Jag tänkte att jag skulle försöka få utskrivet mer progresteron vaggisar. Om inte annat så är det bra för mitt psyke..

    Lennart Blomkvist gör en studie om upprepade MF, som några är med i. Fick höra att det preliminära resultatet är att Trombyl INTE hjälper till att behålla graviditeten. Men som sagt bara preliminärt resultat.

    Tja vad ska man göra. Det är bara att fortsätta hoppas..

  • Inelg

    Jag vill säga det till min man. Men han har förbjudit mig att testoman testdagen nästa vecka.. Iiiiiiii

  • Inelg

    Fattar ingenting!!
    TystFörvånadFörvånadFörvånadTungan uteGladTystFörvånadFörvånadFörvånadTungan uteGladTystFörvånadFörvånadFörvånadTungan uteGladTyst
     Hjärta Välkommen ner till mamma min lilla ängel HjärtaHjärtaÄr så fruktansvärt lycklig att du äntligen är här hos mig inne i min mageHjärta


  • Inelg

    Hej.

    Jag tror jag gör som Babumpa.. Håller mig undan nu.. Jag blir lätt nervig av alla nojjor och är ganska skör och påverkbar när jag varit gravid eftersom jag fått så många MF.

    Jag vill tacka alla fina tjejer i tråden som stöttat och kommit med goda råd.

    Kramis på er och jag önskar er alla allllllll lycka i hela världen. Ni kämpar så himla mkt och jag önskar att det går snart för er!! <3

  • Inelg

    Vinkar till alla.. Kikar in och kollar hur det går.. Nån gravid ännu?
    Min lilla böna ville stanna denna gång efter IVF Hjärta V 20 nu.. Är så lycklig.
    kramisar

  • Inelg

    Hej fina tjejer.. Kikar in för att kolla läget hur det går för er alla..

    Min lillis vill fortfarande stanna kvar. UL ser bra ut och jag är i v25 nu.. Vilket mirakel, kan knappt fortfarande tro att det är sant.. Skickar lite bebis-stoff till er..

  • Inelg
    Madelaiine skrev 2014-05-20 13:21:54 följande:
    Håller tummarna för er JZ :) Mensen kom igår med dunder och brak och världens menssmärtor som vanligt på köpet. Så då var det här förösket över och lika misslyckat som allt annat vi försökt med. Men nu ska vi ladda om över sommaren, och jag ska kämpa för att gå ner i vikt så nästa försök blir så optimalt som möjligt. Så i augusti kör vi igen och tills dess så ska vi bara ta hand om varandra, bli hälsosammare och försöka ladda batterierna för försök nr 2. Ska till kliniken och planera fortsättningen och alla mediciner på måndag.
    Beklagar MAdeleiine.. är så ledsen för din skull. Shit va orättvist!!!!!
  • Inelg

    Kort uppdatering.
    En liten flicka kom 2 veckor över tiden. Förlossning typ ett dygn men ut kom hom. Lite komplikationer med blödning och bristning och operation för att få ut moderkakan. Är återhämtad nu och vi mår grymt och jag har aldrig varit lyckligare. Hon är 2 månader nu och jag svävar på moln. Är så tacksam. Tack för allt ert fina stöd. Ni är bäst.

    Hjärta

  • Inelg

    Wow grattis till alla bebisar :) Kikar in och säger hej. Tänker på er ibland och hur vi alla kämpat så många år ?

    Hörs ni på FB eller hänger ni i nån annan tråd?

    Själv fick jag en liten tjej för 2,5 år sedan via ivf och väntar nu hennes lillebror som varit nerfryst sedan dess ?????

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus