• BaPumba

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Söndermarken: :( Jävla mens!

    Intetnyttpåplusfronten: Samma kommentar: jävla mens! Det kan nog vara bra som du säger att fokusera på vikten först och skydda er under tiden. Jag tror att det är väldigt bra att skydda sig under tiden man inte vill försöka, inte för att skydda sig mot en ev. graviditet utan alla besvikelser för att den inte uppstår.. Det är svårt att inte hoppas varje månad annars!

    Hoppas2012: Hoppas att en monitor är den extra hjälp som kanske behövs! Det ska bli spännande att börja testa nästa månad:)

  • BaPumba

    Josefinasfina: Underbart med semester! Ni gör helt rätt i att verkligen ta ledigt från allt och bara njuta riktigt ordentligt!

  • BaPumba

    Spännande väntan JZ79, hoppashoppas!

    Söndermarken: Så bra att er relation blir starkare, vad härligt! Det kan ju vara lurigt med just relationen för en del, när det blir så mycket fokus på barnverkstad och sexet blir ett "måste", skönt att det inte blivit så för er!

    Jag tycker själv att allt känns lättare sedan jag insett och accepterat att det helt enkelt kommer ta tid för oss och att vi kanske behöver hjälp (har startat en utredning).

    Hur har det förresten gått med stödfamiljs-planerna?

  • BaPumba

    Adnil: Jag har inga erfaremheter av Pergotime, bara hört om det, men berätta gärna hur det går jag är nyfiken!

  • BaPumba
    Söndermarken skrev 2012-02-24 10:11:21 följande:
    JZ: f-n, samla dig ett tag så ses vi igen, jag brukar tänka att varje månad kommer jag närmare än jag var förut :)

    stor kram!



    Vilken härlig kommentar, den ska jag lägga på minnet! Helt rätt tänk :)
  • BaPumba

    Maramina: Aaahh va härligt med plus, yes!! Stort grattis! Det kanske är det som är knepet för att lyckas, kvalitet istället för kvantitet vid ägglossning :)

  • BaPumba

    Ciccie86: Jag känner igen den hopplösa känslan, men jag drabbas inte av den så ofta längre. Nu har ni ju försökt snart ett år och har därmed rätt att söka hjälp. Kanske inte känns så lockande, men jag själv kände mig genast mer lättad när jag kontaktat gyn för att starta en utredning. Vi har knappt påbörjat utredningen, men oavsett vad den visar känner jag mig mer hoppfull nu än någonsin, det finns mycket hjälp man kan få! Ge inte upp, pluset kommer till oss alla tror jag, förr eller senare.

  • BaPumba

    Maramina: Jag har funderat på det där med naturläkemedel, men jag vill inte riskera att mixtra med kroppen i onödan.. Vi har startat en utredning, och om den visar att allt är ok kan jag däremot tänka mig alla möjliga huskurer för att lyckas!

    Första steget (utöver utredningen) är att testa med clearblues fertilitetsmotor, då blir det förhoppningsvis lättare att träffa ÄL. Det ska bli så spännande så för en gångs skull ser jag fram emot mens så att vi kan börja använda den! :)

  • BaPumba

    Maramina: Jag tror mig ha koll på ÄL för jag har använt billingsmetoden några år (ser på mitt sekret när ÄL närmar sig), och jag får ofta känningar i magen runt den tiden oxå. Så egentligen tror jag inte motorn kommer hjälpa. Men jag har aldrig testat med stickor så jag tänkte att de symptom jag får kanske inte stämmer, jag kanske luras av kroppen att det bara verkar som ÄL.. Egentligen litar jag på kroppens signaler, men det kan vara värt att testa ändå!

    Jag vet oxå om att jag kan bli gravid, vi lyckades i våras men det slutade med MA. Så det känns hoppfullt att det funkat en gång åtminstonde, även om det inte gick så långt. Nånting e det som spökar tror jag iallafall, vi var utan preventinmedel nästan 2 år innan missfallet, dessutom försökte jag och en tidigare sambo i över ett år..

    Anledningen till att jag inte vill testa några huskurer nu är för att utredningen precis har startat, jag vill inte riskera att få missvisande svar på de tester som de nu kan tänkas göra. Nu är det dags att gå till botten med barnlösheten så att även vi får befolka jorden!:)

  • BaPumba

    Ciccie86: Ååå jag hoppas verkligen att du är det! Det är bara till att vänta och se, kroppen kan ju luras men vi får hoppas att det inte är det den håller på med!

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus