• Rebster

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Josefinasfina: vad bra att du sade så. Folk behöver en tankeställare!

  • Rebster
    Adnil76 skrev 2012-04-09 20:49:53 följande:
    BIM imorgon. Känner mig som vanligt. Dvs som när jag ska få mens. Har haft sedvanlig PMS och har i princip inga förhoppningar. Blir nog en kur Pergo till. Och ett snack med gyn om vad mer som ev kan göras i väntan på juli månad då vi kvalar in på fertilitetscentrum.
    Håller tummarna!

    Fick själv mens idag och fy satan vilken mensvärk...Tog min första tablett BDG också så hoppas att min cykel förkortas några dagar.
  • Rebster
    Vårväntanochlängtan skrev 2012-04-10 14:59:22 följande:
    Jaha det blev ingen bevia den här månaden heller. Nu ska jag inom stan på vägen hem och köpa bidrotrninggele och hoppas på att den hjälper vår önskan att gå i uppfyllelse plus att vi nu ska försöka ta det lite lugnt med snacket och fokuset kring ÄL dagar och allt det där.
    Jäklans skit. Äter också BDG så vi får se om det hjälper nästa månad. Då får vi sitta och hålla tummarna ihop.
  • Rebster

    Bonjour på er alla. Kom tillbaka från Paris igår. Vill först och främst säga grattis till Josefinasfina, så underbart med ett plus! Sen vill jag säga FAEN till er andra som inte har lyckats. Jag knaprar BDG för glatta livet och hoppas på försök 8, sen kommer jag ta kontakt med Gyn för utredning för jag orkar inte mer psykiskt nu. Vill bara veta om något är fel eller inte!

  • Rebster
    Miiiis skrev 2012-04-15 13:11:15 följande:
    Sen får man ju inte glömma att det tar i genomsnitt 7 mån att bli gravid... vilket innebär att det är lika många som blir gravida första månaden som 14 månaden och att det är helt normalt. Men som sagt... oro kan göra en sjuk och det är det inte värt...
    Jo, jag vet att det är så men jag vill ändå gå och kolla. Jag vet dessutom att det är långa väntetider i GBG för jag känner en som ska göra IVF och jag vill inte vänta i två år på att jag ska bli gravid någon gång. Tar det sig innan så är det bra, men jag vill kolla upp oss båda så att vi inte försöker i 7 månader till och så visar det sig att det var lönlöst. Jag har blivit väldigt otålig och orolig...
  • Rebster

    Vill säga till Kravmärkt att det var väldigt tråkigt att ni fick ett så ledsamt besked. Hoppas så att ni blir gravida snabbt igen och att det går bra...Hjärta

  • Rebster
    JZ79 skrev 2012-04-16 11:33:58 följande:
    Rebster: är det så långa köer till Sahlgrenska å Ivf där?? :/
    Vi är på försök 10 nu å bor i Trollhättan å då är det Gbg som gäller om Ivf blir aktuellt...Planen är att ringa kk i juli då det gått exakt ett år...Förhoppningsvis slipper vi börja utredning. Vin om 5 dagar, känner ingenting..
    Nej, jag såg nu att min inlägg kan missuppfattas. Jag menade att man först ska ha försökt ett år, sedan vänta på utredning i tre-fyra månader, sedan få en utredning och sen påbörja behandling. De sätter en ju gärna på pergokurer ett tag, som de har gjort med min bekanta. Jag tänkte att hela processen, från början när man sätter igång själv till att man faktiskt påbörjar en IVF-behandling säkert tar ca: två år.
  • Rebster
    BIMLISTA

    April
    21/4, JZ79, försök 10, första barnet
    20/4, 72dagar, försökt (13+)8 månader, andra barnet

    Maj
    16/5 kanske 4a, försök 10, fjärde barnet
    11/5 Rebster, försök 8, första barnet

    Vet inte om min BIM kommer vara då, men jag ändrar sen i så fall. Får se när jag har äl, hoppas att cykeln förkortas nu när jag äter BDGSkrattande
  • Rebster
    JZ79 skrev 2012-04-16 21:39:51 följande:
    aha, tänkte det var sjukt långa köer till just SU, men å andra sidan så går det väl på vårdgarantin? men det lär ju ta sin lilla tid med utredning å sen vet man ju inte vad de kommer fram till..vart "felet" sitter om det ens är nått fel?
    Pergo känns som nått för de som inte har äl? eller oregelbunden cykel? Jag är rätt punktlig på båda så hoppas inte de försöker med nått sånt på mig, det lilla jag vet om pergo känns inte som det är nått som jag behöver..
    Jaja, får ligga i å försöka själva ett tag till...vem vet.."plötsligt så händer det..."  Minns inte nu, men är det första barnet för er?

    Bim om 5 dagar, tiden gå långsamt...
    Jepp, första barnet för oss! Jag hoppas inte heller att jag blir satt på någon pergokur, men de kan tydligen göra det ändå för att boosta ägget. Jag vet också precis när jag har ÄL och har hyfsat regelbunden mens.
  • Rebster

    Jag fick fel datum i listan så ändrade lite. Hoppas 2012, håller tummarna för dig. Segt med kräksjuka Nellin, krya!

    BIM-lista Hjärta

    April

    2/4: Nellin, försök 13, första barnet 
    20/4: 72dagar, försökt (13+)8 månader, andra barnet 
    21/4: JZ79, försök 10, första barnet 
    21/4: Stora My, försök 9, tredje barnet. 
    22/4: Hoppas2012, försök 8, första barnet

    Maj 
     
    1/5: yca6pe91, försök 8, första barnet
    7/5: Adnil76, försök 11, andra barnet
    10/5: AnnaJosefine, försök 8, andra barnet 
    11/5: Rebster, försök 8, första barnet
    12/5 mamma0702,försök 8,andra barnet 
    15/5: cindy03 (första försöket efter missfall) 
    3:e barnet 16/5: kanske 4a, försök 10, fjärde barnet

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus