• Rebster

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Hej hej alla! Fick spottings igår och idag så mensen kommer imorgon. Ringde gyn idag och fick en tid på måndag så nu ska jag och sambon kolla upp oss. Är orolig för att mina spottings tyder på svag ägglossning. Ja ja, nu får vi hjälp iallafall!

  • Rebster

    Jag har hört att spottings kan tyda på svag äl. För lite hormoner ger en förtidig nedbrytning av slemhinnan som då kommer ut innan den riktiga mensen. Det behöver inte vara något konstigt med spottings, men det KAN vara det.

  • Rebster
    mammave skrev 2012-05-09 20:49:19 följande:
    Inelg: testa imorgon bitti igen :) På min dator ser jag tyvärr inte (har kanske ingen bra dator eftersom andra ser).

    Själv blir jag snart knäpp. I lördags någon gång slutade mitt MF blöda, men nu idag har det kommit lite brunblandat blod igen. Vad händer?! Ringde gynmottagningen och de sa att jag skulle AVVAKTA. Det kunde kanske vara att mensen redan kommit igång sa BM på gyn som jag fick prata med. Men läkaren sa ju att det skulle ta en månad. Inte kan väl mensen börja redan, eller? Vet inte vad jag ska tro, En infektion borde ju medföra feber och att jag mår dåligt, så det borde det ju iaf inte vara. Sen skulle man vänta en blödningsfri vecka innan man fick ha sex, och när ska jag räkna det ifrån då?   ?????????
    Det är väldigt svårt att veta vad det beror på. Om jag var du skulle jag väntat med sex några dagar till. Det var kanske lite rester som kom ut? Håll bara koll på att du inte blir dålig så kan du säkert ha sex snart igen!
  • Rebster

    BIM-lista

    Maj
    2/5: Nellin, försök 13, första barnet
    1/5: yca6pe91, försök 8, första barnet
    7/5: Adnil76, försök 11, andra barnet
     10/5: AnnaJosefine, försök 8, andra barnet
    11/5: Inelg, Försök 6, andra barnet
    12/5 mamma0702, försök 8, andra barnet
    14/5: kanske 4a, försök 10, fjärde barnet
    18/5 JZ79, försök 11, första barnet 
    20-21/5 Hoppas 2012, försök 9, första barnet
    22/5 Stora My, försök 10, tredje barnet
    28/5 Kravmärkt, försök 1 efter avbrytande, andra barnet

    Tog bort mig själv. Lägger till mig sen igen när jag har haft äl för då vet jag när jag har BIM.

  • Rebster
    Ciccie86 skrev 2012-05-09 21:51:25 följande:
    Tog ÄL test idag (dag 11) och fick jättesvagt streck, så antar att det fortfarande dröjer några dagar. Ska testa veckan ut nu för att försöka få någon klarhet i när ÄL inträffar, eftersom läkaren nu säger att jag har fungerande ÄL! Vi myser på och Hoppas på att pricka rätt! :)
    Håller tummarna för dig Inelg! :)
    Kram på er
    Fortsätt testa bara. Omslaget kan komma snabbt och gå över snabbt, så testa både på morgonen och eftermiddag/kväll för att vara på den säkra sidan.
  • Rebster

    Grattis till alla plus!! Började knapra BDG igår när mensen kom, men man ska kanske ta arktis root också. Har ju det ändå hemma!

  • Rebster

    Vet inte om jag grattat men: GRATTIS VÅRVÄNTANOCHLÄNGTAN! Oj, plussen bara haglar här😃. Hoppas att jag snart kan sälla mig till skaran! Hoppa på mannen i eftermiddag Ciccie, det är nog inte försent.

  • Rebster

    Nu har jag varit hos gyn och det kändes jättebra! Han sa: äh, det kommer säkert bli barn här utan behandling men ni 80-talister är ju så otåliga! Kul gubbe 😄. Allt såg bra ut anatomiskt så nu ska antagligen sambon lämna spermaprov på fredag. Känns så skönt att ha varit där!

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus