Inlägg från: Försöker |Visa alla inlägg
  • Försöker

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Jayt skrev 2012-11-01 07:12:36 följande:
    Idag börjar vår utredning. Vi ska till läkarn nu på förmiddagen och jag är så nervös så jag nästan kräks. Usch! Jag hoppas verkligen att proverna inte visar några konstigheter
    Lycka till! Berätta hur det gick sen. {#emotions_dlg.flower}
  • Försöker
    Maramina skrev 2012-11-01 09:21:44 följande:
    Lycka till Jayt!

    Självs å blir jag allt mer säker på att vi inte lyckats den här gången heller. Mensvärken som kommer och går, precis som den brukar upp till en vecka innan mens, jag har lätt till tårarna, precis som jag brukar några dagar innan mens, hornen i pannan har växt ut, precis som de brukar strax innan mens osv. Men, vad gör det om hundra år? Jag känner mig trots allt på rätt bra humör av någon konstig anledning och det är jua lltid något att glädjas över, eller vad säger ni?   
    Inte ta ut nederlaget i förskott nu... Även om man har en tendens att göra det av förståeliga skäl. Håller tummarna för dig ändå.
  • Försöker
    Maramina skrev 2012-11-01 09:36:35 följande:
    Äsch! Jag känner mig just nu allmänt på superhumör så mens gör inte så mycket just nu, konstigt nog. Jag är inställd på mens, men samtidigt så vore det ju kul med plus, och man hoppas på plus, om du förstår vad jag menar. Men även om jag inte testat något nu på morgonen (hurra för mig som är testoman och ändå lyckades låta bli!) så finns det risk att jag springer iväg på lunchen och köper ett test, alternativt tar ett när jag kommer hem från jobbet i eftermiddag. Jag känner inget sug just nu, men om jag känner mig själv rätt så kommer den komma krypandes Men jag ska försöka låta bli. I alla fall till på lördag.
    Haha, gött med sånt humör iaf!
  • Försöker
    Maramina skrev 2012-11-01 10:28:59 följande:
    Ja! Mer gott humör och + till folket!!!  
    Hmm, undrar vad det var jag hade i mitt frukostté imorse???
    Du får hemskt gärna skicka lite såna vibbar hit omedelbums! Gärna några till om nån vecka när jag närmar mig bim, det låter som en trevligare tillvaro helt klart! {#emotions_dlg.flower}JZ79 -   hoppas på plus för dig. Vilka gravstickor brukar ni använda, ni som är testomaner? Flört
  • Försöker
    Lillnosen - vad härligt det låter med husfix! Älskar sånt, skulle också vilja ha ett projekt att fokusera på...

    Men här växer istället högen med plugg som jag inte orkar ta itu med. Känns lite övermäktigt, tyvärr blir jag halvt apatisk istället. Uppryck!

    Maramina - oj, hoppas det löser sig på jobbet imorgon. Tur du har humöret på din sida!  

    Jayt -   Skönt att höra, det var ju toppnyheter! {#emotions_dlg.flower} Vilken lättnad.
  • Försöker

    Ni som pratar om RMC, pratar ni om Linköping då eller heter det samma sak på andra sjukhus? Är det fler av er som hör till Linköping/Norrköping härinne? GladPastell - du skrev att din man skulle lämna blodprov, är det standard att göra det eller brukar det bara tas på henne?

  • Försöker

    Tar man klamydiatestet via blodprov? Han frågade mig om jag haft det men sa inget om att det skulle testas. Han sa inte heller nåt om prov på maken, bara att lämna spermaprov. Det har han nu fått tid till på sjukhuset iaf, det gick snabbt! Glad

  • Försöker

    Sen förstår jag inte varför han sa att jag inte har PCO-S när man ska ha ett eller flera symtom enl "symptomlistan". Jag har 3. Obestämd 

    Börjar nog bli dags att skriva en hel lista på frågor att ställa när jag ska dit om nån vecka igen.. 

  • Försöker

    Ja, just det, såna test har jag sett på apoteteket! Men att han inte gjorde det samtidigt då medan han ändå gröpade runt därnere. Man vill ju inte slänga upp benen fler gånger än nödvändigt liksom!

    Hm, mäts S:et med blodprov..? Trodde bara det var de symptom som hade med testosteronet att göra. Vissa har väl inte det? Som det främsta symptomet är ju glesa och oregelbundna cykler. Det kan man ju konstatera utan blodprov. Obestämd Eller har alla symptom med testosteronet att göra? Men det kvarstår ju, vissa av symptomen kan man ju konstatera utan blodprov. Åh, så snurrigt allt är!

  • Försöker

    Fy fasen vilken kväll det blev igår, måste få skriva av mig lite härinne där det finns underbara människor som förstår... Var bjuden på tjejkväll av en kompis som också försöker få barn (men bara försökt ett halvår) igår och hade sett fram emot kvällen massor. Den här kompisen har varit min "ventil" i allt det här och hon vet allt. Det sista jag skrev till henne igår var att det såg SÅ fram emot en kväll där jag helt kunde lägga bebistankar och det svarta hålet åt sidan för en enda kväll.

    Hann knappt till fördrinken så kom första tjejen och berättar att hon var gravid. Ja, ni vet ju hur det är... En knapp timme senare kom nästa tjej och berättade att hon också var gravid. Så av 7 pers var 2 gravida, 1 var nybliven mamma (som glatt berättade för oss andra "mammawannabes" att det var viktigt att slappna aaaav och inte tänka på det och inte försööööka. Så hade de bestämt från början och båda barnen hade blivit till på 2:a försöket) och det var första ggn hon var ute sen förlossningen, och 2 av oss försöker få barn för fullt.

    Behöver väl knappt nämna att HELA förbannade kvällen blev enbart prat om bebisas, graviditet och hur man lättast blir gravid!! Jag sitter där och har precis fått veta att vi nog kommer få köra ivf osv. Ingenstans mitt i den här yran kunde jag säga en enda ord om våra problem, då hade hela kvällen fallit platt.

    Så hela kvällen blev en lång plåga av att hindra tårarna. Fy fan vad ledsen och arg jag var... Ledsen för vår skull och arg på dessa puckade kommentarer som kommer som ett brev på posten... Och arg på min kompis som inte varnade på förhand att 2 graviditeter skulle annonseras under kvällen. För då hade jag avstått från att komma. GråterGråterGråter  Inte heller verkar hon förstå skillnaden mellan henne och mig och varför jag tycker det är så jobbigt efter vårt läkarbesök. Hon har försökt 6 mån och har varit gravid förut. Jag har försökt i 4 år och ska börja med hormoner och sen ivf. Det är INTE samma sak! Usch, usch, usch, usch..... Har bara gråtit och gråtit idag, ända sen jag vaknade. Maken bara kramar och kramar....

    Ursäkta att jag skrev så mkt och öste ur mig men det behövdes och jag jag att ni förstår...  

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus