• calabalic

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Jayt - Härligt att du repat dig! Skönt att du får och orkar börja om så pass snart. Själv känner jag att om vi misslyckas nu så behöver jag nog lite tid att ladda om. Dels har jag mått så fysiskt dåligt och så vill jag göra klart en annan utredning. Och så har jag och mannen inte fått ha riktigt sex sen siste juli! (Pga andra problem är det väldigt viktigt att jag inte får tvillingar.) Man saknar det..

    Maramina - Vilket bra resultat!! Låter som sagt som du hade väldigt bra äggkvalitet nu.

    Jenso - Absolut, jag får alltid höra mirakelhistorier. Men tror nästan jag själv skulle gjort samma för att peppa.

    Själv är jag på RD9 nu och idag har jag haft en del molvärk. Kan ju va ett symtom men jag vet inte, det känns som mensen är påväg. Ni vet när det börjar "lukta mens" lite i trosorna. Och enligt min vanliga cykel ska mensen komma imorgon eller lördag. Så ja... Känns verkligen som det inte tagit sig. Inte känt nåt alls senaste dagarna förutom tunga ömma bröst av progesteronet. Känner mig helt ogravid. I början när vi precis satt in embryot kände jag mig gravid, men det försvann efter några dagar. Undrar om det var för att ägget åkte ur...

  • calabalic
    JZ och wonders - TD är det jättelångt kvar till, 21:e, men jag är på ruvardag 10 nu och vi har bestämt att vi ska testa på onsdag om inte mensen kommer (om den kommer så testar vi direkt).

    Igår och idag har jag haft mensvärk/molvärk som kommit och gått lite. Igår var jag helt säker på att mensen skulle komma på kvällen eller idag för jag brukar aldrig ha mensvärk i flera dagar innan mens. Dessutom var det enligt min ursprungliga cykel bim igår eller idag om man räknar äggplock som ÄL (min cykel är kort - 25 eller 26 dagar). Men idag eftersom mensen fortfarande inte kommit nu på kvällen har hoppet ökat en liten aning igen.

    Dock vet jag ju att cykeln säkert är annorlunda nu vid IVF, och dessutom kan prostagenstavarna säkert ge mensvärk som biverkningar. Eller också kommer den väl imorgon, bara för att jag började hoppas. Känner mig ju inte ett dugg gravid egentligen. Usch det är så jobbigt att pendla mellan hopp och misstro hela tiden.

    Ni som har fått mens efter IVF - på vilken ruvardag fick ni den? Och hur väl stämmer det med bim i en vanlig cykel om man tänker sig att ÄP = ÄL? Kom den sent eller "normal tid" liksom?
  • calabalic
    BaPumba - Ett riktigt drömresultat ju! Bara ett positivt resultat på stickan om några veckor som fattas så det drömresultatet helt komplett. :)

    Maramina - Du har ruvat ca en vecka nu va? Har det börjat kännas något?

    Själv är jag på bim+2 jämfört med en vanlig cykel och än så länge inga tecken på mens. Har även haft mensvärk som kommit och gått senaste 4 dagarna, brukar aldrig ha mensvärk mer än samma dag och möjligen dagen före mens annars. Och så har jag fått ovanligt mycket finnar, inklusive en del såna där riktiga tonårsblaffor. Men jag vet ju att alla dessa tre "tecken" lika gärna kan bero på progesteronet. Så jag försöker nollställa mig och inte tänka och hoppas för mycket. Men väntan blir bara allt mer olidlig, och mannen börjar klättra på väggarna.
  • calabalic

    TD är på måndag om en vecka, så länge orkar jag inte vänta! :) På onsdag har vi pratat om att testa om inte mensen kommer. Huh, hoppas dagarna går fort tills dess..

    Maramina, när har du TD?

  • calabalic

    Maramina, jag kollade din blogg och det är ju absolut ett plus om än svagt! Du hade testat tidigare oxå va och sett att ÄL-sprutan gått ur?

    Imorse hade jag en yttepytte ljusbrun fläck i trosskyddet och blev supernojig. Men det har inte kommit nåt mer. Det är sån tortyr att vänta när mensen kan komma närsom. Varje toabesök blir så nervöst. Ruvardag 13, bim+3 jämfört med vanlig cykel och mensvärksliknande spänningar i 5 dagar nu.

  • calabalic

    Jayt - Nej inte testat än. Rd13, bim+3 som sagt. Har lyckats hålla mig men nu har det svängt till att jag knappt vågar.. Är det neg nu är det nog ganska definitivt. Har faktiskt inte gjort gravtest på säkert ett år eller så (har inte haft anledning) så jag kommer knappt ihåg hur man gör! Men vi ska testa snart... vilken dag som helst... Huh!

  • calabalic
    Jayt - Jag känner att jag börjar nå den punkten också, att jag måste veta om jag ska släppa det eller ej. Och nu i dagarna känns det ju lite som att det är nästan biologiskt omöjligt att det inte skulle synas åtminstone ett svagt streck om det var nåt där inne. Symtom, nja jag har haft "mensvärk" eller spänningar som kommer och går i fem dagar, vilket jag aldrig haft förut. Har fått en del tonårsfinnar. Och så är jag ju på bim+3. Men vet ju att alla dessa tre kan bero på progesteronstavarna. I övrigt inga symtom och jag känner mig inte alls gravid egentligen. Så ja, det kan gå hur som helst. Ska se vilken dag det blir vi testar.. det blir inom de närmaste 2-3 dagarna iaf. Huga.
  • calabalic

    ... och precis när jag skrivit det märkte jag när jag stack upp ett finger för att känna efter att jag fick lite blod på fingret. Så brukar jag få dagen före mens. Nu känns det plötsligt totalkört. Fan. Skit.

  • calabalic

    Ursäkta spammet men nu har jag testat och det var negativt. Ingen mens än men den kommer väl under dagen om den inte ballat ur pga progesteronet. Då var äventyret över för den här gången. En gratischans kvar, inget i frysen. Känns ju inte som ett drömutgångsläge direkt. Hoppas nästa försök inte blir lika plågsamt. Håller tummarna för er andra nu!

  • calabalic

    Tack hörni. Just nu känns det förjävligt. Trodde faktiskt inte jag skulle reagera såhär starkt, och blir förbannad på att jag tillät mig drömma den här gången. Har ju stängt av drömmar och känslor innan. Sitter på jobbet och får kämpa för att hålla tårarna borta. Tre av mina åtta kollegor är ju gravida oxå, så det snackas mkt barn här. Men det går ju över snart, måste bara ta mig ur den första besvikelsen.

    Ni som köpt IVF - vad kostar det egentligen allt som allt? På ett ungefär. Och vad kostar det utomlands t ex i Riga eller Danmark?

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus