Inlägg från: 100kgpappa |Visa alla inlägg
  • 100kgpappa

    Alla killar tittar på porr vare sig kvinnorna vet om det eller ej!

    Jo, jag förstår ungefär vad du menar, men hävdar fortfarande att man kan välja vad man tittar på, precis som man kan välja vad man köper när det gäller övriga produkter.

    Klassiskt exempel med analsex, men låt säga att din kille inte gillar det, det behöver ju inte betyda att du inte gör det, man upplever ju saker olika. Eller tvärtom, han tycker kanske att det känns ok, medan du tycker det gör skitont, fastän ni gör likadant. Tycker det är lite löjligt med motkrav, antingen vill man prova, och då gör man det, eller så vill man inte det, och då låter man bli. Möjligtvis har du en poäng i det rent praktiska, men eftersom man upplever saker olika ger det ju inte så mycket iallafall. Men nu kom vi ifrån ämnet lite...

    Men om man inte betalar då, är det bättre eller sämre? Har knappt lagt en krona på porr de senaste 10 åren, stödjer man branchen då fastän man tittar?
     
    Det enda jag köpt är bra filmer som passar både mig och frugan, som är tillverkat av några av de seriösa bolagen, allt annat är ju gratis...


    Det gäller att hushålla med föraktet, med hänsyn till det stora antalet behövande...
  • 100kgpappa
    Anonym ((suck!)) skrev 2011-12-28 20:48:53 följande:
    nej nu råkar jag gilla anlsex men jag vill ändå att min kille inte ska förvänta sig eller kräva det av mig om jag inte vill om han själv inte ens kan tänka sig det. och jag tror fortfarande att det iaf är större chans att det blir bra om båda parter provat även om man kan uppleva det olika. kvinnor har väl kanske generellt en högre smärttröskel med tanke på barnafödandet haha. men som du själv sa, tillhör väl inte ämnet. får bli en parentes mellan dig o mig.
    tja om branschen inte tjänar pengar på ditt intresse kan det ju inte spela nån roll. fast på nåt sätt måste de väl tjäna pengar på att du kollar annars hade de väl inte lagt ut saker på nätet?? eller det är bara lockgrejer för såna som vill ha mer och mer?
    en annan aspekt för mig är förstås att jag skulle känna mig otillräcklig om min man kollade på porr. ja, det erkänner jag utan omsvep. jag menar, jag ser inte direkt ut som de flesta porrskådisar (amatör  och extremer borträknat)skulle inte vilja att han "vande sig" vid att se alla dessa perfekta tjejer. det ska jag inte hymla med.
    det är inte den största anledningen att jag generellt är emot porr men nog så relevant för mig.
    och även om vissa här inte verkar hålla med så tycker jag väl att jag ska kunna be min man att inte sitta och runka till andra nakna kvinnor? eller vad skulle du göra om din fru inte ville att du skulle göra det?
    nu bråkar jag inte med dig, bara nyfiken.......
    Där har vi ju en helt annan aspekt av det, om ens partner mår dåligt av det osv så får man ju ta hänsyn till det. Men det är skillnad på att vara emot porr av princip eller för att man känner att man inte duger. Som tur är gillar min fruga porr hon med, och hon ser inte ut som "de flesta porrskådisar", men hon har inga problem med det. Jag har inge jättesnopp heller, men har inga problem med att killarna oftast har de i filmerna.
       Sen kan man ju aktivt söka efter porr med tjejer som ser lite mer alldagliga ut, dvs lite lovehandles och naturliga bröst, silikonbimbos står inte högst upp på min lista direkt.

    Var dom får pengar ifrån har jag funderat på med, det är ju ren del reklam på sidorna, som är helt ointressant. Men jag tror att många betalar för "premium accounts", dvs högre bildkvalitet, möjlighet att spara hem istället för att streama samt hela filmer istället för klipp. Men jag nöjer mig med det som är gratis, så kul är det inte
    Det gäller att hushålla med föraktet, med hänsyn till det stora antalet behövande...
  • 100kgpappa
    Anonym (Nix) skrev 2011-12-29 09:04:58 följande:
    Säger inte alla att ni inte tittar på hur tjejerna ser ut????
    Det är ju ganska svårt att inte se hur de ser ut, och då föredrar jag naturliga tjejer framför överdrivna. Men huvudsyftet (för mig) är inte att titta på nakna tjejer i sig, utan på sexuella aktiviteter.
    Det gäller att hushålla med föraktet, med hänsyn till det stora antalet behövande...
  • 100kgpappa
    Anonym (Nix) skrev 2011-12-29 09:41:35 följande:
    Ok, och din fru vet om att du granskar tjejerna och har de för mycket silikon måste du leta upp filmer där de inte har det? För att de ska likna din fru??
    Yep, det vet hon. Jag brukar spara undan bra grejer jag hittar, vilket tyvärr kräver en del letande, har blivet ganska petig med åren vad som är bra porr, sen kollar vi på det tillsammans. Hon gillar tjejer hon med, så vi kan granska tillsammans.

    Och anledningen till att Anonym ljuger för sin fru är att han vet att det får negativa konsekvenser. Att han gillar porr behöver ju inte innebära att han har mindre sex med sin fru, troligtvis kollar han inte när hon ligger i sovrummet och väntar, utan när han själv. Det ena utesluter inte det andra.
    Det gäller att hushålla med föraktet, med hänsyn till det stora antalet behövande...
  • 100kgpappa

    Jag har hört att det är lögnerna som håller IHOP ett förhållande...Det är omöjligt, både socialt och i ett förhållande att konstant vara sanningsenlig och säga allt man tycker och tänker. Varje dag så småljuger man hela tiden, det är så det fungerar.

    Om han säger sanningen kanske hon gör slut, om han inte gör det så tror hon allt är bra. Och jag uppfattade inte att han mår dåligt heller...


    Det gäller att hushålla med föraktet, med hänsyn till det stora antalet behövande...
  • 100kgpappa
    Anonym (Nix) skrev 2011-12-29 16:42:05 följande:
    Det är väl skillnad på att konstant vara sanningsenlig och ljuga om att man ser på porr?? Ja jag märker ju hur ni lever.
    Jo, jag vet, men kunde inte låta bli att påpeka ditt präktiga uttalande...Jag lever alldeles utmärkt tack!
    Det gäller att hushålla med föraktet, med hänsyn till det stora antalet behövande...
  • 100kgpappa
    Anonym ((suck!)) skrev 2011-12-29 16:41:29 följande:
    jo och jag är ju både emot porr av princip (det mesta iaf) och känner att jag inte duger längre om min man skulle se på porr. men många hävdar att det är mitt problem då och att det är upp till mig att göra nåt åt min självkänsla och allt möjligt för att försvara mannens porrtittande. eller att det är bättre att mannen ljuger om det och det förstår jag inte eftersom jag inte tycker att det borde vara så viktigt att kolla om man vet eller tror att ens partner skulle må dåligt av det. hur ser du på det?
    Skulle min tjej må dåligt av det skulle jag nog titta mindre, men inte sluta helt då jag faktiskt har rätt till mitt eget sexliv också. Skulle dock se till att sköta det snyggt så att hon inte visste om det. Jag har inga som helst problem med att min tjej skulle fantisera om andra när hon onanerar, fantasi är bara fantasi.
     Men jag skulle heller inte vara ihop med en tjej som inte lät mig vara precis som jag är, precis som jag inte försöker ändra den jag är ihop med.

    Att du är emot porr princip är väl inte så mycket att diskutera, jag respekterar att du tycker så, det är ett fritt land.

    Men som det diskuterats tidigare, de flesta tjejer uppfattar att killar vill ha just de tjejerna man tittar, medan det i praktiken (för de flesta) är att man går igång på sexet. Tycker man som tjej då att de typen av sex som killen tittar på är avtändande, då förstår jag lite mer om man känner sig lite otillräcklig. Å andra sidan kan det vara så enkelt att bara för att man tittar på tex gruppsex, så är det inte man vill göra i praktiken, utan det är bara en upphetsande fantasi. Jämför med övrig underhållning, jag tittar gärna på en välgjord krigsfilm men vill inte medverka i ett riktigt krig för det, eller jag spelar gärna onlinespel och skjuter gladeliggen ner mina motspelare, men drömmer inte om att gå ut på stan med ett prickskyttegevär för det.
    Underhållning är en sak, verklighet en helt annan
    Det gäller att hushålla med föraktet, med hänsyn till det stora antalet behövande...
  • 100kgpappa
    Anonym (Nix) skrev 2011-12-30 08:50:33 följande:
    Ja och jag skulle aldrig vara ihop med någon "drömmare" som ser porr och spelar dataspel. Jag gjorde slut med mitt ex för att han satt vid sitt fotbollsspel på datorn! Han var en bra människa och vi hade roligt men jag insåg att jag kommer tjata ihjäl mig på honom om att han ska lämna datorn och umgås med mig och jag såg framför mig att jag klarar aldrig av att ha barn med en "drömmare" av det slaget! Är man inte sån själv är det svårt att kombinera livet med en som hellre sitter och drömmer och fantiserar sig bort än lever livet på riktigt. Det är nog därför jag inte klarar av porr heller, att en vuxen man sitter och drömmer om sex på en skärm. Men vi är alla olika!
    Ja, visst är man olika, men ser inte mig själv som "drömmare", det var nästan lite kränkande... Lever mitt liv i allra högsta grad på riktigt och upplevt mycket som de flesta aldrig kommer att göra, men nyttjar gärna digital underhållning ibland som nöje. Det ena utesluter inte det andra!
    Det gäller att hushålla med föraktet, med hänsyn till det stora antalet behövande...
  • 100kgpappa
    Anonym (Nix) skrev 2011-12-30 09:23:13 följande:
    Klart du lever på riktigt men det vissa ju vissa som drömmer mer än andra. Själv drömmer jag om sådan som kan gå i uppfyllelse. Mitt ex höll på med rollspel, dataspel och sådant när jag tyckte att vi skulle gå ut i skogen och det hade han inget intresse av, så det bästa för oss båda var att bryta upp!
    Haha, jo det är ju viss skillnad på att spela spel och gå ut i skogen, och är man för olika är det bättre att skippa det förhållandet och hitta ett där man trivs och kan vara sig själv.
    Det gäller att hushålla med föraktet, med hänsyn till det stora antalet behövande...
  • 100kgpappa
    Anonym (mia) skrev 2011-12-30 09:40:49 följande:
    Min sambo tittar inte heller på porr...
    Jag har talat om för han att jag inte vill de..

    Nej, jag är ingen tjej som känner mig hotad av tjejerna i filmerna..

    Jag är en tjej som blivit sexuellt utnyttjad av min pappa från de jag var 4 år tills jag var 14..
    När jag var 4 år när allt började så lät han mig titta på porrfilm sen var jag tvungen göra likadant som i filmerna o gjorde jag inte de eller gjorde ngt fel fick jag stryk, ordentligt med stryk..

    Där är min anledning till att jag inte gillar porr o de respekterar min sambo....
    Blir riktigt ledsen av att läsa ditt inlägg, förstår att du inte gillar det och får obehagliga associationer av det.

    Fy fan vilket människor det finns...
    Det gäller att hushålla med föraktet, med hänsyn till det stora antalet behövande...
  • 100kgpappa
    Anonym skrev 2012-01-01 14:57:11 följande:
    Hur förklarar du att många killar har fulla mappar med sina favvo skådisar, min sambo bland annat har det.
    Det sårar mig mer än att det är massa nya. Då måste de ju vara nått specielt med just den tjejen.... 
    Jag tar inte ansvar för din kille, jag beskrev vad jag gillar, och jag tror det är så för många andra, men din kille har tydligen mer fastnat för vissa specifika tjejer, det är som sagt olika. Sen kan det vara så att vissa skådisar gör vissa typer av scener som han giller, eller att de håller bra kvalitet, dvs det är snyggt filmat osv. Men troligtvis är det så att han tycker de tjejerna är sexiga, du får väl ta upp det med honom.
    Det gäller att hushålla med föraktet, med hänsyn till det stora antalet behövande...
  • 100kgpappa
    Anonym skrev 2012-01-04 00:06:58 följande:
    Men hur fasen kan man jämställa en plastsak med en hel industri där många far illa.

    De som säger att de flesta i porrbranschen är där av fri vilja kan ju då tänka sig in i hur det skulle vara om granngubben satt och runkade till när ens dotter blev påsatt....
    Nä, ingen drömmer nog egentligen om en porrfilmskarriär! 
    Jo, vissa gör faktiskt det, Linda Thoren, Ingrid Swede är några. Sen att folk inte drömmer om att deras döttrar ska bli porrstjärnor är ju inte samma sak som att dottern själv inte vill bli det. Ologiskt resonemang...
    Det gäller att hushålla med föraktet, med hänsyn till det stora antalet behövande...
  • 100kgpappa
    Anonym ((suck!)) skrev 2012-01-04 08:56:50 följande:
    visuell stimulans får ni väl om ni har en  naken kvinna mellan lakanen att se på.......eller? eller du behöver en tv där med?
    Nu suckar jag lite själv faktiskt, det här har ju tagits upp tidigare... De flesta använder porr när de är själva, dvs när de inte har nån tjej att få visuell stimulans av. Och om man tittar på porr tillsammans så är det för att se sexuella handlingar man tycker är upphetsande, tex gruppsex, tjejsex eller något annat som båda går igång på.
    Det gäller att hushålla med föraktet, med hänsyn till det stora antalet behövande...
  • 100kgpappa
    Anonym ((suck!)) skrev 2012-01-04 20:07:24 följande:
    med ditt resonemang skulle man kunna jämföra en misshandel med en våldtäckt och säga att det är lika illa?
    I Vissa fall är det faktiskt det. Om en person blivit misshandlad så illa att den får bestående men, både fysiska och psykiska, så tycker jag det kan vara värre än en våldtäkt (som oftast ger bestående med den också naturligtvis).
    Generellt är det inte så, men att automatiskt säga att misshandel inte är lika illa som våldtäkt tycker jag inte man kan göra, speciellt inte som våldtäktsbegreppet är rätt luddigt idag. Har sett beskrivningar på folk som stoppat ner handen innanför trosan på en tjej, och det har då kallats för våldtäkt. Vill påstå att om den personen som gjorde det istället gav tjejen 5-6 knytnävslag i ansiktet och sparkade sönder några revben, att det är värre.
    Det gäller att hushålla med föraktet, med hänsyn till det stora antalet behövande...
  • 100kgpappa
    Anonym ((suck!)) skrev 2012-01-04 20:03:01 följande:
    läste du vad han skrev då? och det var väl inte jag som började med resonemanget igen om jag ska tillåta mig att bli lite barnslig.Flört
    Sorry, missade det!
    Det gäller att hushålla med föraktet, med hänsyn till det stora antalet behövande...
  • 100kgpappa
    Anonym ((suck!)) skrev 2012-01-05 16:29:21 följande:
    en kille försökte våldta mig en gång. han lyckades inte fullborda men jag kan säga att det han gjorde sexuellt dvs bände isär ben, slet av trosor, kladdade på mig , försökte få in fingrar etc var värre än slagen och strypgreppen, vilka rent fysiskt var av värre sort så att säga, var hyfsat mörbultad. så enligt min egen erfarenhet är ett sexuellt övergrepp värre om man jämför. alltså en ringa misshandel kan aldrig vara värre än en ringa våldtäckt så att säga. förstår du vad jag menar då?nu är ju själva diskussionen om detta lite utanför kan jag känna, trots att det var jag som gjorde jämförelsen. men så blir det ju ibland....... 
    Jo, oftast är det ju så tyvärr. Dock vet jag att killar som blivit misshandlade kan uppleva likande känslor, att inte kunnat försvara sig som man, inte våga gå ut självefteråt osv. Såg en dokumentär om det, att det var inte helt olika känslor. Men det är ju olika, Men självfallet håller jag med om att sexövergrepp oftast sätter värre spår.

    Åter till ämnet!  Fast vi hade nog inte så mycket att tillföra ämnet längre tror jag. Idag är frugan hemma, så det blir en porrfri kväll med mys!

    Ha det bäst, sucken...:)
    Det gäller att hushålla med föraktet, med hänsyn till det stora antalet behövande...
Svar på tråden Alla killar tittar på porr vare sig kvinnorna vet om det eller ej!