Inlägg från: 100kgpappa |Visa alla inlägg
  • 100kgpappa

    Alla killar tittar på porr vare sig kvinnorna vet om det eller ej!

    Påstående att "jag tittar för att det är roligt" är fanimej den lamaste ursäkt för att man gillar porr jag hört, skrattretande. Alla gillar givetvis inte porr, men gör man det får man fan stå för det också. Dock vet jag bland killkompisar som har porrhatande tjejer att de säger ju givetvis till dem att de absolut inte tittar på porr, att de inte tänder på det osv.
      Tyvärr så lever en del tjejer i villfarelsen att deras killar (givetvis inte alla) är antiporr, men i själva verket säger de bara vad tjejen vill höra.


    Den siste idioten är inte född...
  • 100kgpappa
    Anonym skrev 2011-12-21 17:52:49 följande:
    Men då kanske du kan berätta vad en man känner inom sig när han tittar på porr? Jag har alltid undrat det, om han vill ligga med tjejen eller vad som pågår.
    Håller med Pulaski, det är situationerna som sådana som jag går igång på, inte personerna i sig. Kollar tex aldrig på rena näckbilder på tjejer, det ger mig inget, men gärna på sköna gruppsexscener. Men det min synpunkt, alla får ut olika saker på att kika.
    Den siste idioten är inte född...
  • 100kgpappa
    Anonym skrev 2011-12-21 23:27:39 följande:
    jag är tjej och porrmissbrukare. sug på den!! när min man inte är hemma så kollar jag jättemycket, det är som en mani. men så fort jag uppnått en orgasm så försvinner intresset så fort att jag tom känner mig äcklad av det jag sett. men jag kan ändå inte låta bli. jag skulle inte vilja säga detta till min man. för mig är det en fixering som jag mår dåligt av.
    det går ut över vårt sexliv på det sättet att jag liksom vant mig vid det visuella och måste ibland fantisera om det när vi har sex för att bli riktigt upphetsad. när jag inte kunnat titta på ett tag så behöver jag inte det. så kom inte och säg att porrtittande inte har någon inverkan på sexlivet. det kan det definitivt ha.  vi har i övrigt ett väldigt bra förhållande, tro det eller ej. han har kollat på porr när han levde ungkarlsliv och vi har kollat på nån film tillsammans för att avdramatisera det,. konstigt nog har jag jättesvårt för att han kollat på porr och skulle bli skitbesviken om jag sett att han gjorde det själv.
    mitt eget maniska tittande kan ha att göra med att jag är bipolär, har pratat med min läkare om detta. så det kan helt enkelt bero på att JAG är en knäppgök. dvs den som tittar kan vara den som har problem och inte den som "hindrar" vilket vissa verkar vilja få det till här......
    Visst kan det vara så, men de allra flesta som gillar porr har ju inget missbruk, precis som att de flesta kan dricka alkohol utan att vara alkoholister.
       Men går det ut över sexlivet så blir det ju ett problem, men det kan ju lika gärna berika sexlivet om man blir extra upphetsad och har sex oftare.
    Den siste idioten är inte född...
  • 100kgpappa
    Anonym (aldrig) skrev 2011-12-22 11:46:28 följande:
    Ok du brukar ljuga mycket i dina förhållanden eller?
    Öhh, vad menar du nu?
    Den siste idioten är inte född...
  • 100kgpappa

    Att alla som gör porr blir utnyttjade, tvingasn osv är ju bara skitsnack och myter. Ska inte säga att det inte förekommer, men i normalfallet är det inte så. Det finns massa olika anledningar till att människor väljer det yrket, men det är deras val. Känner personligen både en tjej och kille som medverkat i flera filmer. Anledningen till att dom gjorde det var att det gick igång själva på att ha sex på film.
    Och om man inte får nyttja sjysst porr, dvs där de medverkande är över 18 och inte gör något mot sin vilja bara för att det finns porr som inte är sjysst, då kan jag alltså inte heller köpa kläder, för det finns kläder som tillverkas av människor som arbetar under slavliknande förhållanden, osv.

    Respekterar att vissa inte gillar porr, men att kategoriskt fastställa att ALLA som medverkar i porr är utnyttjade och att det alltid är förnedrande att skildra folk som har sex, det är bara trångsynt och brist på respekt för folk med andra åsikter.


    Den siste idioten är inte född...
  • 100kgpappa
    Anonym (Nix) skrev 2011-12-24 10:01:43 följande:
    Jag tror inte heller att alla utnyttjas men jag tror inte min man skulle bli en bättre älskare om han såg på porr. Jag tycker det är bättre att skapa nåt ihop istället för man har ju egen hjärna. Har man ett bra sexliv behövs inte porr!!
    Det där är ju olika, vi ser det som ett komplement, precis som leksaker kan vara ett komplement. Funkar bra för oss, mindre bra för andra, huvudsaken att man är nöjd med hur man har det.
       Exempelvis tänder min fruga på tjejsex, vilket är ganska svårt för mig att tillfredställa henne med. Då kan det vara mysigt ibland att kolla en scen med antingen bara tjejer eller gruppsex där tjejerna har sex med varandra. Detta går vi igång på båda, och höjer stämningen. Vi måste naturligtvis inte göra det, men om vi kan förbättra vårt sexliv, varför inte göra det? Vi använder ju även sexleksaker ibland även om vi inte måste, men det förhöjer njutningen, alltså använder vi det.
     
    Däremot håller jag med om att man inte blir en bättre älskare för att man ser porr, men man har ju rätt till sitt eget sexliv även i ett förhållande, eller som jag skrev tidigare, det kan höja stämningen när man är tillsammans
    Den siste idioten är inte född...
  • 100kgpappa

    Det mest jag läst tyder på att folk gör det av fri vilja, både i böcker, dokumentärer osv. Iallafall porr som produceras i USA och Europa. Porr från asien vet jag faktiskt inte så mycket om, kollar inte på porr därifrån heller. Anser att det är en myt med alla "porrfilmsoffer", som sprids av folk som utgår ifrån sig själva, dvs eftersom det är otänkbart för dom att göra något sådant, måste det vara det för alla andra också.
     Och vad menar du med att de offras? Skulle deras situation bli bättre om de som gör det frivilligt slutade göra porr?


    Det gäller att hushålla med föraktet, med hänsyn till det stora antalet behövande...
  • 100kgpappa
    Anonym (Nix) skrev 2011-12-26 09:24:33 följande:
    Eh, vi tjejer som valt killar som inte nyttjar porr har ingen konflikt i vårt förhållande. Jag vet inte vad det är men jag tycker faktiskt inte att min man borde ha nåt behov av att se andra underliv och rövhål. Och vi har sex flera ggr i veckan så varför ska man se på andra som har sex när vi har det själv när vi har tid över? Jag skulle inte vilja ha en man som sitter och hänger framför tv:n till actionfilmer heller.
    Givetvis behöver man inte ett sämre förhållande för att man inte nyttjar porr, precis som man inte behöver ha det om man nyttjar porr. Olika människor har olika behov helt enkelt. Som det nämnts tidigare, även om man har ett bra sexliv så kanske man vill se och gå igång på saker som man inte kan göra när man bara är 2, ex gruppsex och liknande. Det behöver inte vara att någon specifikt vill se "andra underliv och rövar", utan mer själva sexet, som kan vara ganska annorlunda mot på riktigt. Och det är väl de som är grejen, att se saker som man fantiserar om men som man kanske inte vill/kan göra i verkliga livet.

    Varför får han inte titta på actionfilm förresten?
    Det gäller att hushålla med föraktet, med hänsyn till det stora antalet behövande...
  • 100kgpappa

    Ja, jag kollar på sån porr som vi även praktiserar, så det har jag inga problem med. Precis som annan underhållning speglar den inte alltid verkligheten, problemet blir ju om folk inte begriper att film och verklighet inte är samma sak, oavsett om det är avancerad sex som visas eller en biljakt i 200 km/h mitt inne stan.
        Dock föredrar jag porr som är lite mer realistiskt, dvs man värmer upp och använder glidmedel vid analsex tex, och kör inte bara rätt på.

    Men folk väljer själva vad de vill spela in, och får betalt därefter, så det har jag inte dåligt samvete förr.
     
    Och varför kommer alltid 2 kukar i röven upp som exempel? Det är faktiskt inte speciellt vanligt... Ja, givetvis kan man hitta scener med det på 2 sekunder, men om man inte söker specifikt på det, utan tex söker på senast upplagt idag, så är det inte vanligt med sån typ av sex. Förresten känner jag en tjej som praktiserar det, så det finns folk som gillar det med på riktigt.
      


    Det gäller att hushålla med föraktet, med hänsyn till det stora antalet behövande...
  • 100kgpappa
    Anonym ((suck!)) skrev 2011-12-28 12:52:21 följande:
    jo men det är ju precis vad jag vill komma till, att många nog inte fattar och kan/vill skilja på film och verklighet.
    du får gärna tipsa mig om den "kravmärkta " porr du pratar om. nu kan jag inte påstå att jag letat särskilt ihärdigt men jag har inte sett nånting av den varan och det skulle vara intressant att jämföra.
    ja det med två kukar i röven var bara ett exempel på det jag tycker är typ det grövsta inom "normalsexet". och tillräckligt vanligt. och om man söker på det kommer det ju givetvis upp. men frågan var väl vad du skulle tycka om det själv? för jag vill fortfarande hävda att man ska prova nåt sånt själv innan man uttalar sig.
    jag har aldrig sagt att det inte finns nån som kan njuta av det, jag säger bara att när det ska spelas in på film så skildras det ganska brutalt i mitt tycke och det jag sett så visas det heller inte om man mjukar upp innan utan det är bara pang på och det tror jag inte många skulle fixa.jag tycker det  ger en skev bild, framförallt till unga killar som sen ska praktisera det på sina flickvänner som många gånger är alldeles för mesiga för att säga nej.
    ja folk väljer själva, det gör 12-åriga flickor i thailand oxå som prostituerar sig skulle det vara mer ok för det?
    och även vuxna kvinnor i olika delar av världen, ja även i-länder som usa och i europa gör det som en sista utväg för att få pengar till uppehälle. det måste väl även du inse.
    För det första så dra inte in prostitution i den här tråden, det är en helt annan sak.

    Håller som sagt med om att en del killar inte fattar skillnaden på porr och verklighet, men jag anser att dom som inte gör det har nån form av utvecklingsstörning. Även när jag var tonåring förstod jag att film var en sak och riktigt sex en helt annan.
       Och om man letar lite så hittar man bra porr (som jag tycker är bra alltså), där tjejernas njutning faktiskt är lika mycket i fokus som killarnas, och inte så grovt som en del är.
      Men iom att du inte nyttjar porr, så lägger du ju av förståeliga själ inte den tiden på att leta heller. Förstår att om man bara sett den grövre porren att man kan bli lite anti.
    Och menar du att om man gillar nån form av porr så måste man själv utföra allting som  någonsin har spelats in? Jag tänder inte på 2 kukar i röven, men tydligen måste jag prova det (är inte homosexuell heller) för att få nyttja porr överhuvudtaget...eller missförstod jag dig helt?
    Det gäller att hushålla med föraktet, med hänsyn till det stora antalet behövande...
Svar på tråden Alla killar tittar på porr vare sig kvinnorna vet om det eller ej!