• LaFontaine

    Kom med era bästa snittar!

    Det har fallit på min lott att ordna med en sorts snittar till nyår. Jag är urdålig på just snittar och sånt. De andra tre varianterna kommer att vara: Skagen i glas, ankleverpaté med äppelsalsa på grovt lantbröd och lök- och löjromsfrestelse på kavring.

    Vad ska den fjärde bli?

    Till detta kommer vi att dricka champagne. Jag vet inte vilken än tyvärr men vet att jag kommer att ta med en flaska Pol Roger.

    Kom nu med era bästa recept på snittar till nyår. Jag behöver hjälp!

  • Svar på tråden Kom med era bästa snittar!
  • Crea Diem

    rökt lax (eller rökt renkött) med pepparotsost på mjukt tunnbröd som rullas och skärs i lagoma bitar

  • Hannajo
    Crea Diem skrev 2011-12-29 21:13:51 följande:
    rökt lax (eller rökt renkött) med pepparotsost på mjukt tunnbröd som rullas och skärs i lagoma bitar

    Precis vad jag skulle föreslå! Eller nästan i alla fall, pepparrot med creme fraiche och philadelphiaost hade jag gjort!
    Elvira dec -04, Oskar juni -08 www.livet-enligt-johanna.blogspot.com
  • LaFontaine

    Det var många bra förslag. Jag hittade dock ett recept på krustader fyllda med blomkålspuré och olivkaviar med tryffelolja. Jag är alldeles för trött i huvudet för att lyckas visualisera de smakerna i huvudet nu. Hur låter den? Blir den för "krånglig" i blandningen tro?

Svar på tråden Kom med era bästa snittar!