1 Följare 0 Följer

LaFontaine

Debattör

Hej!


Statsvetare

AIK-älskare

Språkfascist

Ålder

39 år

Civilstatus

Särbo

Personlighet

Ambivalent     Neurotisk     Omtänksam     Perfekt    

Intressen

Litteratur     Musik     Politik     Träning    

Musik

Allätare    

Husdjur

Allergisk    

Aktivitetsflöde

2020-12-07 LaFontaine svarade i tråden: Covud-test, oreggat?: Fast det oanvända testet är inte kopplat till en person. Det är helt fristående. Det är först när man själv registrerat testets kod samt den testades personnummer, som det finns en koppling mellan testet och personen.
2020-12-07 LaFontaine svarade i tråden: Covud-test, oreggat?:
Nej, inte hemtester från Dynamic Code. Där plockas ett slumpvist test ur låda som mottagaren får. Detta måste sen registreras på hemsidan, eftersom det annars inte går att koppla till person.

2020-12-07 LaFontaine svarade i tråden: Covud-test, oreggat?: Nej, själva testet är inte registrerat på viss person. De här testerna måste registreras innan man skickar in dem, annars går de inte att spåra. Däremot saknas en provbeställning med labbremiss, men det.
2020-12-06 LaFontaine svarade i tråden: Föda i annat landsting än "planerat":
Jag reste till annat län i vecka 36. Jag fick då ha med en utskrift av journalen, eftersom olika regioner har olika journalsystem som inte talar med varandra.

2020-12-05 LaFontaine svarade i tråden: Om du ska vara helt ärlig. Har du gått till jobbet/skolan fast du känt av lite halsont eller annat som KAN vara symptom på covid?: Ja gud, aldrig har jag känt efter så mycket... Så mycket träning jag ställt in under vår och höst, för att det kanske, eventuellt, möjligen, känns något litet svullet i halsen.
2020-12-04 LaFontaine svarade i tråden: Rymliga utekläder till små barn?:
Jag tycker att Tornedalsvanten varit perfekt för knubbiga barn. Det mesta anda har varit för trångt över ärmarna.

Vad gäller overall har vi upplevt Gneis som rymlig och enkel att klä barn i.

2020-12-04 LaFontaine svarade i tråden: Blod i blöjan:
Kom blodet med bajs eller kiss? Min son har haft båda. I kisset visade det sig vara ovanligt mycket kristaller som satt ovanligt länge. I bajsat var det små sprickor i rumpan när han krystade.

2020-12-04 LaFontaine svarade i tråden: Läsk och festis till 2 åring?: Morot, det är ju sött! Min får en bit broccoli till sitt vatten...

Skämt å sido.  Som tvååring drack mitt barn mestadels mjölk och vatten. Nån gång fick hon äppelmust eller farmors saft.
2020-11-27 LaFontaine svarade i tråden: Förskolestigma: Jag reagerar mot att ALLA i din bekantskapskrets ifrågasätter dig. Då bör man kanske se över den egna kommunikationen. Du har till exempel haft en ganska dömande attityd i tråden.

Men om nu ALLA bekanta ifrågasätter.
2020-11-27 LaFontaine svarade i tråden: Förskolestigma: Om nu hela bekantskapskretsen reagerar så på det du säger, kanske du ska se till hur du själv kommunicerar. Det är väldigt sällan alla andra har fel...

Eller hittar du bara på, för att få skapa lite.