Inlägg från: Brook123 |Visa alla inlägg
  • Brook123

    Luleåmammor med BF april-juni 2012

    Jag var till BM idag, mätte SFmåttet för första gången. Tycker att min mage är enorm nu, SF27cm vilket var en cm ovanför medelkurvan så det var väl ok. Hjärtljud 144 idag nu fick maken höra också :)
     Har fått så ont nertill bak i ryggen nu, blev lite sur när de sa att man inte får låna en TENSapparat utan måste köpa den via Hjälpia 1700 kr... surt när jag vet att de som inte är gravida och har ont får låna från VC.

    Fika passar mig både onsdag och torsdag och 19 är en bra tid.

    Hella; va gulligt Melker ritade... de är roliga 4 åringarna! 

  • Brook123

    ojojojoj jag är så glad nu så jag nästan spricker. Gör inget att vi skjuter på fikat. Min syster har berättat att hon är i vecka 11. Det är inte officiella nyheter än så jag får inte berätta för nån men håller nästan på att gå under jag är så glad. Om allt går bra för vårt pyre en kusin som bara blir 4 mån yngre. Jag är så lycklig!

  • Brook123

    Hella: såg att du går på vattengympa på Helex. Har tänkt kontakta sjukgymnast för mina fogar och har tänkt på Helex. men får man träna i bassäng utan medlemskap i gymmet?

  • Brook123

    åh är så, så nästäppt, stånkar och stönar och kan inte ligga på rygg. Min BM har skrivit ut kortisonspray men har inte vågat ta den då man inte ska enl FASS. får fråga igen nästa vecka.

    Hur är det med er andra? 

  • Brook123

    Välkommen Run to the Hills...  Jag har BF 16 maj och jobbar ännu heltid, ska jobba till slutet av april är planen, får se om det går :)

  • Brook123

    Hella; Jag har det stressigt på jobbet faktiskt, mkt man ska hinna med här... och jag måste planera tjänstgöring för när jag kommer tillbaka. Men sitter alltid på bussen hemåt med Iphonen och kollar, men brukar inte orka skriva så mkt därifrån :)

    Med graviditeten går det bra, småkrämpor här och var som hör till.  Tröttheten har gjort sig påmind i veckan och resulterade tillslut i ett gräl här hemma :( 

  • Brook123

    Jo jag har redan dragit ner, jag har inga jourer och dragit ner på mottagning men jobbar heltid på avdelning som vanligt. Ska jobba till 27 april men då har jag ledigt kring påsk och lite utbildningar och så att gå så det är inte ens "hela" veckor jag går plus att man får springa på MVC hela tiden. Sen kaaaanske jag kommer in och jobbar administrativt om jag orkar första veckan i maj.  Jag tycker att tiden går så långsamt annars hemma, har varit sjukskriven tidigare i livet och mår inte bra av det så att det är lite dubbelt det här med att jobba. Jag skulle ju kunna gå hemma redan nu om jag ville. Men ibland när jag känner sammandragningar undrar jag vad jag håller på med :)   

    Ja grälet handlade helt och hållet om att jag inte tyckte han fattar, och att vi inte riktigt har hunnit med varann nu på sista tiden och jag känner mig också som att det är jag som är drivande i alla inköp, planering, kollar upp FK, spånar på namn... Min man är ju kolugn som person jmfrt med mig som vill planera allt i detalj i god tid. Menmen nu är det utrett i alla fall så hoppas att vi hinner rå om varann lite som par innan barnet kommer.
    V 34 imorn... ojoj det går undan :) 

Svar på tråden Luleåmammor med BF april-juni 2012