• hella82

    Luleåmammor med BF april-juni 2012

    Hittade ingen Luleåtråd för oss som ska ha barn ungefär samtidigt (alla trådar var typ från feb-juni!). Så nu startar jag en. Kom igen, skriv! :)


    melker 080101
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-01-31 14:36
    Presentationstråd: www.familjeliv.se/Forum-11-271/m63297258.html
  • Svar på tråden Luleåmammor med BF april-juni 2012
  • hella82

    Tycker jag med!
    Hur mår ni? Här är det bra! (Förutom foglossning som jag försöker bortse ifrån) Var på ul häromdagen, allt såg bra ut. Bf 25/5. Blir mitt andra barn. Sonen fyller 4 imorgon! Denna graviditet var helt oplanerad, åt minipiller, men en hemskt rolig överraskning! :D

  • Onormalin160

    Jag mår bra! Om man då bortser från illamående och humörsvängningar. :) Detta är vårt första barn, 14+1 idag så BF den 29 juni. Det var planerat, men var dock inte beredd på att det skulle ta sig på första försöket! :) Jag är född 79, min sambo 81 och vi bor i villa ca 2 mil utanför stan.

  • hella82

    Hihi, skönt när man slipper kämpa för att bli gravid iallafall! Det var samma med sonen. Jag sa till sambon att om vi blir gravida på första försöket så får vi barn på julafton, och mycket riktigt..bf 25/12 -07! Men han föddes 1/1 -08 istället.
    Vi bor på Björx.
    Nu ska jag gå och röja upp efter gårdagens middag och förbereda mig på eftermiddans kalasgäster! :) hoppas jag hinner vila lite idag, hann bara sova 4,5 timmar innan sonen ville upp! Puh!

  • Brook123

    Hej va kul med en ny Luleåtråd! Vi väntar vårt första barn 16 maj, hittills har allt gått bra. Jag är mer benägen att titta på bebissaker och planera i detalj medan maken är mer laidback och menar att det är så långt kvar än. Kanske bra att nån bromsar lite Skrattande

  • hella82

    Brook -jag älskar också att titta på bebissaker, medan min sambo är helt obrydd. Jag kollar vagnar för tillfället. Nån som köpt vagn än? Vad har ni tänkt köpa?

  • itsafreakshow

    hej på er! :)

    jag väntar en liten knodd den 20 mars, och är just nu i vecka 30. börjar känna mig riktigt höggravid nu, och har diverse krämpor för tillfället.. ska till läkaren imorgon för en misstänkt muskelfästesinflammation som gör att jag får sviiiinigt ont vid höger revben om jag sitter, så just nu är jag mest i sängläge dessvärre. men man får tänka på vad som väntar så går det nog att härda ut de här sista veckorna. 

    börjar få det mesta klart här hemma nu, det är i princip bara alla smågrejer kvar (som blöjor, tvättlappar, krämer, babytopz osv.) som är kvar att inhandla.. känns skönt att ha det mesta fixat när man inte vet när den lilla krabaten behagar att titta ut, och man vill ju gärna slippa stå i vecka 40 och skruva ihop spjälsäng eller montera ihop barnvagn ;P

    jag väntade dock med att handla nåt alls förrän vi varit på rul så vi fick se att allt såg bra ut, tror vi beställde vagnen i vecka 25 eller nåt sånt.. men jag håller med om att det verkligen är en djungel! jag tror man måste fundera på vad som passar bäst för en själv.. alltså är man superaktiv och vill ut i naturen eller ut och jogga osv med vagnen så finns det ju vagnar som är bättre lämpade för sånt, eller om man reser mycket så ska man kanske ta en som är lätt att packa med i bil/tåg/flyg osv. då har man nånting att utgå från iaf, sen är det väl mer smak och vad plånboken tål som man får gå efter.   

  • hella82

    Jag var på rul förra veckan :)
    Jag gillar att köra en vagn med svängbara hjul, blir verkligen galen på andra vagnar ;) Så det är ett måste för mig. Och så vill jag helst kunna ha barnet både mot och från mig sen när den börjar sitta. Men viktigast är mot mig. Min son tyckte dock det var mycket roligare att titta framåt så när han fyllde ett fick han börja med det (fast det rekommenderas att barn ska se sin mamma/pappa när de åker vagn).
    Det enda jag köpt hittills är 2 par bebisbyxor, måste baxa ner alla sonens gamla kläder från vinden och kolla vad vi egentligen har kvar. Så jag inte shoppar en massa i onödan ;)

  • Brook123

    Vi har inte helt bestämt oss för vagn än men i vårat fall är de svängbara framhjulen uteslutna, det är väl en smaksak det där, men med snöläget här känns det inte hållbart för oss.  Vi funderar på 3 alternativ just nu; Brio Happy kombivagn, Crescent Classic också en kombi och nu har jag fått upp ögonen för Emmaljunga city cross alt classic sport. Barnvagnen är en sak vi vill köpa nytt men det är svårt att veta om dyrare är lika med bättre eller hur man skall tänka.

Svar på tråden Luleåmammor med BF april-juni 2012