Inlägg från: Kaosmamma |Visa alla inlägg
  • Kaosmamma

    Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!

    Nä nu hoppar jag in här! Är gravid i v 30 och är helt städtokig!!! Mitt fall är mitt bäcken och alla SD men jag måste ha några mål per dag!! Och en liten spark!

  • Kaosmamma

    Tack för välkomnande :) nu jäklar ska det bli rent hus! Fylld av hormoner så började jag lipa över röran hemma. Vill rensa kläder, barnens rum, skåpsluckor osv. Och efter det tänka ut lite mer förvaring. Men som sagt, min kropp är lite emot mig nu,.. Fast jag tror att om man planerar lite och gör pauser så borde det funka :)

    060810: hahaha jag undrade vad det var ;)

  • Kaosmamma

    Ja lite så här också.,, jonis är inte kry. Och jag tung som en jäkla val!! Lusten finns men är jäkla orken som tryter och det där första steget. Men lipar jag över kaoset är det dags att agera!!

  • Kaosmamma

    Chianti: jupp :) tänkte ta ett rum eller ett till två skåp i taget. Tror jag börjar med sonens rum. Ska rensa och sortera leksaker först. Sen försöka städa upp och strukturera lite i etapp två. Sen klädeslådan. Tar nog kanske tre dagar eller nåt, men inte hela dagar.. Ska inte ta ut mig bara. Sen tjejernas rum osv. Så en längre planering så att säga :) oftast tar man vatten över huvudet så blir det kaos istället. Gillar uttrycket peu un peu ;)

  • Kaosmamma

    Det var det jag menade :) kanske inte uttrycker mig så bra :p verkligen en sak, ett mål i taget. Jag vet vad som behövs göras men med små delmål så att säga innan man nått huvudmålet.

  • Kaosmamma

    Försvann bort från tråden, men hade panik över två barnrum. De var katastrof! Förra veckan fixade vi båda två :) rensade grovt, sorterade, möblerade om och bara gjorde det så himla bra... Otrolig ordning i lådorna nu också och allt har sin plats. Är väldigt nöjd med tanke på att dottern blev utskriven från sjukhus förra söndagen, jag har haft två läkartider själv, minsta dottern skadade foten ganska illa och sonen opererades på fredagen. Men hade ett jäkla sug och flow mitt i allt ändå :) vi åkte ju inte bort på sportlovet så alla 3 barn hjälpte till och hade faktiskt mysigt :) Wei!

Svar på tråden Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!