Inlägg från: vallakra |Visa alla inlägg
  • vallakra

    Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!

    Gud, så trött jag är idag! Sov dåligt och lite kaos under dagen. Hade tänkt putsa ett par fönster samt stryka men jag skippar nog i alla fall strykningen. Orkar helt enkelt inte, känner mig tung i kroppen, hoppas det inte är förkylning på gångRynkar på näsan.

  • vallakra

    Vad har ni andra för projekt för den här veckan? Själv har jag satt upp som mål att sortera och torka ur köksskåp. Jag har kontinuerligt rensat ut saker vi inte använder så det bör inte ta så lång tid.

    För övrigt ska maken genomgå ytterligare en operation så nu blir jag ganska ensam om att ro vardagen i hamn så det blir nog inte så mycket extra gjort den närmaste tiden.

  • vallakra
    Ms H skrev 2017-10-16 23:26:22 följande:
    Den här veckans projekt blir att boka kommande semesterresa. Eller, eh... det kanske inte var riktigt sånt projekt du menade? ????
    Jodå, det var väl ett trevligt projekt!
  • vallakra

    Nu behöver jag lite tröst och pepp! Maken opererades för tio dagar sen, operationen gick bra men sedan drabbades han av en bakterieinfektion så han är fortfarande kvar på sjukhuset. Jag har varit så orolig men nu är han på bättringsvägen och vi hoppas att han får komma hem i helgen.

    Och just när man är som tröttast, oroligast och mest ledsen vad händer då?
    Jo, då svämmar golvbrunnen i tvättstugan svämmar över och det visar sig vara stopp i avloppet någonstans under källargolvet!!!!! Har inte en aning om hur jag ska hantera detta...

    Att huset dessutom ser ut som ett bombnedslag får man väl ta som en bonus antar jag.

  • vallakra
    Voxen1 skrev 2017-10-27 20:32:13 följande:

    Vallakra, hur gick det med stoppet i avloppet? Skönt att din man är på bättringsvägen. Ha en bra helg!


    Jodå, jag följde råden jag fått i tråden och det funkade! I morgon får jag hämta hem maken.
  • vallakra
    Voxen1 skrev 2017-11-01 21:58:18 följande:
    Hoppas att allt går bra för dig och att maken känner sig bättre!
    Jodå, maken är svag och trött men känner sig bättre för varje dag. Själv fick jag ett vansinnesutbrott igår på all bråte som låg i vindstrappan. Det brukar hamna där för att ingen orkar gå upp för trappan och lägga det där det ska varaDemon.
  • vallakra

    Insåg plötsligt att vi närmar oss advent med stormsteg!

    Jag brukar alltid storstäda ( taklampor, golvlister, fönsterputs, rensa och torka skåp och garderober och annat "extra") ett rum per vecka under hösten för att allt ska vara gjort till andra advent.

    Den här hösten har ju varit något rörig så jag har inte haft en tanke på storstädning. Just nu känns det inte realistiskt att jag skulle hinna allt men det får duga ändå.

    Jag hinner vad jag hinner och det blir nog en bra jul även om det finns en och annan smutsig golvlist i husetTomte.

  • vallakra

    Igår var det milt väder här så jag passade på att putsa alla fönster på utsidan, det var verkligen behövligt. Insidan tänkte jag ta när jag sätter upp julgardinerna.

  • vallakra

    Jippie! Sju ica-påsar till Erikshjälpen i tisdags och ett par till idag. Dessutom fick jag maken till att äntligen sortera bland fiskeböckerna. Vi hittade massor av dubletter som nu ska ut på tradera.

    I eftermiddag kör jag till tippen, bilen är full med bråte som blivit över efter ommöbleringar och utrensningar.

    Det har ju stått still här i stort sett hela huset och vi har aldrig tidigare levt i sånt kaos men nu är vi på gång. SÅ SKÖNTSkrattande.

  • vallakra
    hon mot strömmen skrev 2017-11-24 21:31:01 följande:

    Efter gårdagens snöskottning, dagens vill ni inte se.

    Q


    Bevare mig väl, stackars dig! Jag hatar snöskottning. Som tur är brukar vi inte få sådana mängder här men jag minns ett par vintrar när det snöat så mycket att vi till sist inte hade någonstans att lägga det vi skottade bort från gångar
    och parkeringKräks.
Svar på tråden Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!