Inlägg från: vallakra |Visa alla inlägg
  • vallakra

    Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!

    Voxen1 skrev 2018-01-22 18:41:30 följande:
    Vad otäckt! Tur att det gick så bra som det gick! Duktigt av din son, inte lätt att hantera en sådan situation. Skönt också att det inte var någon allvarlig sjukdom. Hoppas att du snart blir bättre. Hur lång tid tar det innan man blir bra igen? Förstår att det inte är kul att inte kunna gå. Jag fick väldigt ont i ryggen för ett halvår sedan och det var inte kul. Kunde knappt gå, sitta eller ligga. Efter det gick över är jag så glad för att jag mår bra och lider verkligen med de som inte gör det.

    Krya på dig och ta det lugnt med städandet. Det går att ta igen senare!! Ta hand om dig nu i första hand!
    Ja det vet man inte riktigt. Jag har övningar jag gör varje dag men sedan är det bara att vänta.
  • vallakra

    Jo tack, jag mår bättre. Är fortfarande yr på morgonen och förmiddagen (för att kristallerna far runt extra när man reser sig från liggande) men vardagen funkar någorlunda men jag törs inte köra bil än.

  • vallakra

    Hur har ni det i snöovädret? Här är skolorna stängda och i stort sett alla bussar inställda så de flesta stannar hemma idag.

    Jag tänkte använda tiden till att tvätta och baka. Jag har inte bakat sedan jag blev sjuk och när det gäller tvätten så verkar den växa upp ur golvet i tvättstugan. Det är den enda rimliga förklaringen, för det är väl inte möjligt att en vanlig familj kan producera så enormt mycket tvätt?

  • vallakra
    FuckGoggleAskMe skrev 2018-03-02 21:29:38 följande:

    On man lämnar två smutsiga strumpor ensamma i en tvättkorg, sker det en slags celldelning efter 20 minuter, och plötsligt har man en halv maskin smutstvätt där. Och sen går det snabbt utför ... det är faktiskt vetenskapligt bevisat! (Nästan, i alla fall). Vi har flytt fältet för en veckas strunta-i-flytt-eller-ens-klä-på-sig, vilket är underbart! Sonen och jag är på februarilov i ett kallt, europeiskt land, går ut så lite som möjligt och slappar och kramas i soffan. Tids nog hinner verkligheten ifatt oss (=måndag), och då måste vi väl stressa och fixa igen.


    Ja, det låter som en rimlig förklaring! Celldelning, så måste det varaSkrattande.

    Låter trevligt med soffmys och kramar.
  • vallakra

    Här haltar det lite med både städning och tvätt, det har nämligen kommit in en ny grej i vardagen. Lillkillen har börjat övningsköra!

    Det är jättekul tycker både han och jag men visst tar det tid från andra "måsten". Särskilt om vi skulle göra som han vill och köra från middagen till läggdagsSkrattande.

    Men jag har beslutat att ta vara på den här tiden, körningen ger mig verkligen tillfälle att komma nära min son på ett helt nytt sätt. Städningen får jag klämma in där det går.

    Nu är i alla fall hela familjen ledig hela påsklovet så då blir det köra av!

  • vallakra

    Äntligen vår!
    Här betyder det att alla fönster och dörrar öppnas för att riktigt vädra ut vintern. Sen syns ju dammet och de smutsiga fönstren tydligare förstås...

  • vallakra

    Nu gäller det att jobba järnet de närmaste veckorna för nu har Ellen börjat värpa. Fem ägg hittills och fler lär det bli. Och när de kläcks vet vi ju vad som händer.

    Inte ett skvatt gjort inomhus på ett par veckor så nu vill det till att se till att allt är städat och tvättat inför stora ankunge-festivalen. Mot städskåpet!

  • vallakra
    hon mot strömmen skrev 2018-05-06 20:04:37 följande:

    Förra helgen när jag var helt alone hemma så tog jag och städade gården, lade allt skräp i en hög till tippen, tömde altan på allt skrot som ska till tippen och förberedde den inför den kommande renoveringen med att ta bort allt gammalt virke på den. Nästa dag tog jag i disken som blivit lidande av olika orsaker, städade hela huset utom källaren. Tömde tonåringarnas rum på disk och skräp samt tvättade kläder under tiden.

    På tisdagen tog jag och vek all tvätt och samtidigt snyggade jag till i skåpen.

    I veckan har gubben röjt ut allt skrot ur lagården så man kommer in där. Idag tog vi tag i garaget i lagården och röjde ur, tog ner det trasiga altantaket som ska bytas i samband med renoveringen. Till sist så var vi på tippen med två stora släpvagnslass och kastade i väg allt vi har röjt ur.


    Attans vad bra jobbat!
  • vallakra

    Jaha, nu var det dags! Elva ljuvliga små dunbollar blev det och det piper så gulligt från ankhuset. Om jag tänker efter ordentligt så har jag nog väääldigt mycket att göra i den hörnan av trädgårdenDrömmer.

  • vallakra
    gröna skrev 2018-06-09 18:52:11 följande:
    Får ni nya varje år? Har ni kvar de från förra året?
    Ja, det kommer nya varje år. Förra året behöll vi en men i år ska alla säljasGråter.
Svar på tråden Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!