Inlägg från: Chianti |Visa alla inlägg
  • Chianti

    Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!

    Papito skrev 2013-09-30 08:57:20 följande:
    Haha...den här tråden grym!!!
    Ni får det t.o.m. att låta skoj

    Ska ta mig tid att kolla igenom länkarna ordentligt idag, känner mig lite inspirerad av er.
    Just do it! Det som får en att inte ge upp är att man kan gå in i tråden och bli lite peppad emellanåt.
    Min egen variant av babystepsen: www.familjeliv.se/Bloggar-9-38/b128698.html
  • Chianti
    stadiljus skrev 2013-10-10 12:10:15 följande:
    Försöker ha städrutiner och det fungerar hyfsat bra, vi har oftast så fint att vi inte blir skraja om det ringer på dörren! :) 
     
    Har hittat något som funkar hur bra som helst när man vill rensa ut saker men inte kommer till skott! Starta en insamling till din lokala kvinnojour! Vi är ett gäng mammor som har tagit kontakt med kvinnojouren i stan och nu samlar vi barnkläder, kvinnokläder, skor, ytterkläder, leksaker, barnsaker mm för fullt! Och det är så lätt att rensa ut när man vet att hjälpen behövs så väl. Vi ska även skänka barnvagn, skötbord, spjälsäng mm till en blivande mamma. Så ta tillfället i akt och rensa i skåp och lådor! Glad  www.kvinnojouren.se/
     
    Vilken härlig ide, tusen tack för att du delade med dig!
    Min egen variant av babystepsen: www.familjeliv.se/Bloggar-9-38/b128698.html
  • Chianti
    81missan skrev 2013-10-22 06:58:04 följande:
    Jag har insett att det är dags att komma på en lösning för garderober m skjutdörrar i sovrummet. Som det är nu har vi en liten Malmbyrå och två 30cm djupa garderober. På detta lilla har vi tryckt in alla sängkläder (2 vux+ 2 barn), handdukar stora/små, mannens och mina kläder. Med hela väggen på drygt 4m skulle vi få bättre överblick och dessutom kunna hänga in andra saker som nu tar plats i hallen och förrådet vilket gör att förrådet blir bättre att hålla ordning i - hoppas jag.

    Vi är för snåla för att köpa en dyr möbel på 7-8 000:- så jag undrar om nån här har en annan lösning hemma. Vi har funderat på att ha vanliga garderober och helt enkelt byta ut dörrarna mot nån skjutdörrsanordning. Tips?
    Jag gjorde en garderobsvägg av IKEAS pax, såna borde man kunna köpa på blocket. Sen köpte jag skjut-spegeldorrar. Visserligen inte gratis men wow vad stort ljust och fint mitt rum blev. Och garderoberna svalde hur mkt skit som helst. =)
    Min egen variant av babystepsen: www.familjeliv.se/Bloggar-9-38/b128698.html
  • Chianti
    mammaspyre skrev 2013-11-04 07:34:33 följande:
    Igår tog jag tag i att städa städskåpet! 😜 Vi har ett JÄTTESTORT hus s jag har städprylar lite häråvar och med städskåpet i total oordning så kändes det lite kaosartat!!! Min tanke idag är att samla ihop alla städarticklar i hela huset och få ner dom till städskåpet, sen skall jag åka och köpa en "mjuk värktyhsväska med axelrem" på typ jula eller plantagen så skall jag hämta det jag behöver med mig på min städrunda och sedan hänga in hela väskan i skåpet! -värt ett försök iaf!
    Bra ide!
    Min egen variant av babystepsen: www.familjeliv.se/Bloggar-9-38/b128698.html
Svar på tråden Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!