• Äldre 2 Jan 16:52
    1361032 visningar
    10068 svar
    10068
    1361032

    Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!

    "


    Alvi skrev 2012-01-02 16:34:15 följande:
    Nån som vill länka till datumlistan för när man ska göra vad enligt Flylady?! Jag hittar den inte, blir tokig! Såg den ju igår - från mobilen, nu på datorn är den puts väck!
    Strunt i det, jag hittade en liknande lista. GUD så rörig den sidan är!

    Såg en annan lista, på första plats stod "Get up and weigh"Är det min engelska som är dålig eller betyder det att man ska väga sig varje morgon??
    Once you try menskopp you´ll never go back!
  • Äldre 3 Jan 14:53

    Men alltså, det här med använda-men-inte smutsiga-kläder, lägger ni inte det i garderoben igen? Alltså, varför behöva en särskild plats för det, varför inte skjuts in på hyllan/upp på galgen igen? Så gör jag!

  • Äldre 3 Jan 15:45
    Chianti skrev 2012-01-03 15:12:45 följande:
    Men asså, tänk vad naken min fåtölj skulle känna sig då!! Helt hudlös och utlämnad åt den bistra verkligheten. Nä så hjärtlös kan man ju bara inte vara.
    Förlåt, tänktentepåde.....

    ....................................

    Jag har hört att man får såna där klädätare på kläderna om man har använda och oanvända plagg bredvid varandra så det är nog rätt smart att klä sina möbler med kläder... men jag har inga läskiga djur vad jag vet, så jag fortsätter hänga in det. Får panik av att se kläderna "ute"...!

    Nu ska jag torka fläckar i matrummet! Och avcluttra lite, hann inte med min kvart igår, dottern vaknade och var kissig, sen var det dags att sova! Yay me!
    Once you try menskopp you´ll never go back!
  • Äldre 3 Jan 16:06
    Fiamedbarn; Kan du inte bara ha otur då? För det låter ju vansinnigt läskigt om de skulle flytta med dig! Guldfärgade flygfän känner jag inte igen... Eller är det det som är mal?? Jomen mal var det nog!

    Hmm, har inga tips tyvärr. Men testa att aldrigaldrig någonsin ha använda kläder på samma ställe som rena i nästa hus!
    Once you try menskopp you´ll never go back!
  • Äldre 3 Jan 21:51

    Jag har inte gjort dagens grej idag, putsa fläckar i middagsrummet, kommer inte göra det heller. Anledning? Äääh, asså.... Jag orkar inte. Nu sitter jag här (har precis gjort en stor kopp te) och sen kommer klockan vara för mycket. Kanske borde börja riktigt jävla aslångsamt med babystepsen som Flylady säger....

    (Är det nån mer som jämt vill stava "flylade"...? Blir GALEN, får ändra jämt! Skrikandes)


    Once you try menskopp you´ll never go back!
  • Äldre 4 Jan 10:39

    Skit-FL, jag kan inte citera idag! Men Pallas: Vaddå hänger tvätten färdigvikt?? Inte HELT vikt väl?? Att vika T-shirtar en gång kan jag ta, det gjorde jag när jag bodde hemma, vi hade inte plats för "utbredda" T-shirtar, men du viker väl inte ÄNNU mer? Möglar det inte då? Och om det tar längre tid att torka - hur hinner du då med "One load a day"?? *hötter med pekfingret* JohannaS: Åhh, det här med gäster, det är SÅ skönt att slippa panikstäda! ......... Idag ska jag ta min köks-hotspot! Vill ni se bilder på hur det såg ut för ett tag sedan, sedan städade jag det och nu ser det likadant ut igen??


    Once you try menskopp you´ll never go back!
  • Äldre 4 Jan 14:53

    Inne en snabbis för att dela med mig av bilder....... Bild 1 - min största hotspot - en bänk i köket. Vad finns INTE på den bänken liksom....

    Bild 2 - städat! Det underliga vitsvartgula i mitten på bilden är ett spöke som hänger från en dörrknopp.

    För tillfället ser det ut som på bild 1 igen.... Och man blir ju inte gladare av husvagnsinredningen, det ska göras om SNART....! Inget stort och fancy, men luckorna ska bli vita och kaklet ska bli grått! Yeah!



     



    Once you try menskopp you´ll never go back!
  • Äldre 4 Jan 22:28
    Blå Flygare skrev 2012-01-04 21:55:39 följande:
    Om någon funderat på att bli medlem på flylady kan jag varna för att man får ett dussin mail om dagen Spöke Går att avanmäla sig dock. Mailboxen nästa hot-spot
    Man kan välja hur man vill ha sina mejl, jag valde ett per dag, och får mitt runt 8-tiden på morgonen varje dag. (Inget idag dock. Obestämd )
    Once you try menskopp you´ll never go back!
  • Äldre 4 Jan 22:30
    Tallkotte12 skrev 2012-01-04 22:28:52 följande:
    Alltså, det här med att lägga fram kläder till morgondagen. Vart lägger ni dom? Jag har inga ytor att lägga saker på i sovrummet. Det är ju därför alla använda kläder hamnar i en stor hög nedanför sängen... Men visst, jag kan ju alltid lägga de nya kläderna på den klädhögen, men det känns lite fel!
    Jag lägger dem i badrummet. Det är dit jag vinglar på morgonen, spritt språngande näck, kissar, och sen klär jag på mig.
    Once you try menskopp you´ll never go back!
  • Äldre 7 Jan 06:41

    Nyanmäler mig här, mobilsurfar mest och av all röra som flylady har att bjuda på i mejl och hemsida blir det ÄNNU mer oöverskådligt från mobil!

    Så nu börjar jag om - när jag har skrivit upp alla babysteps och annat viktigt för hand. Underskatta inte en handskriven lapp på kylskåpet!

Svar på tråden Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!