Inlägg från: Alvi |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kaffedraken)

    Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!

    060810 skrev 2012-01-07 15:33:39 följande:
    Idag har jag varit effektiv! Diskat, vikt tvätt, städat vardagsrummet och dammsugit köket och vardagsrummet. ;)
    Känns riktigt skönt!!
    OCH du tog inlägg 500! Bara det är ju värt en applåd!! Skål
    Once you try menskopp you´ll never go back!
  • Anonym (Kaffedraken)
    060810 skrev 2012-01-07 16:05:18 följande:
     mor som gärna klagar på att jag inte städat
    Spännande indeed!! Berätta sen hur det gick!
    Ms H skrev 2012-01-07 16:12:51 följande:
    Får erkänna att oredan på Flylady återigen har fått mig att ge upp. Men, fortsätter att bli inspirerad här i tråden och att hålla ordning hemma men på mitt eget sätt.  
    Oredan fick mig att inte ens börja, men jag tänkte ge mig i kast med TS egen varian, har du sett den i TS. Börjar med den IDAG!
    Once you try menskopp you´ll never go back!
  • Anonym (Kaffedraken)

    Ett tips till er som gillar listor! Jag håller just nu på att skriva av listan i TS på vanligt papper - HAJA hur skönt det kommer vara att kunna STRYKA saker när de är gjorda! Bara en sån sak som att "Titta på komihåglappen", CHECK....!


    Once you try menskopp you´ll never go back!
  • Anonym (Kaffedraken)

    Ni som är mer insatta, detta Swish and swipe. Kommer man någon gång i framtiden bli uppmanad att använda faktiskt toarengöring, och inte bara fönsterputs? Eller tycker de att daglig swish and swipe räcker?


    Once you try menskopp you´ll never go back!
  • Anonym (Kaffedraken)

    Hahaa Luktärten, underbart med avgången-spam!!

    Schnappi...: Kul med bilder!!

    Blå myran: Det är så uppfriskande på något vis att läsa om andra som torkar det jäkla köksbordet INNAN man äter, inre efter...!

  • Anonym (Kaffedraken)

    Jag som är hemma mammaledig försöker ladda tvättmaskinen varje kväll (händer typ 1 gång av 7), kör igång den på morgonen och hänger den när jag kommer hem från dagislämning. SÅ skönt att ha det gjort så tidigt.

  • Anonym (Kaffedraken)
    sommarblomma1 skrev 2012-01-09 09:47:58 följande:
    Mitt tips: slösa inte tvättservetter i badrummet gör istället så här:

    Ha en blomflaska med vatten och diskmedel, spraya på och bara torka av med vanligt toapapper! Funkar hur bra som helst och flaskan kan stå någonstans i badrummet!
    Ska man skaka den eller "röra runt" den lite, eller håller det sig blandat? Det blir inte skummigt eller så?
  • Anonym (Kaffedraken)
    MajaVira skrev 2012-01-09 11:21:10 följande:
    Jag förstår inte riktigt vad meningen är med att tvätta varje dag? Visst, har man begränsat torkutrymme kan det vara bra, men jag tycker att det är mest effektivt att köra flera maskiner i sträck under helgen - då behöver jag inte plocka undan tvätt varje dag . (För övrigt står det "Check your laundry" på flylady.net, vet inte riktigt vad det innebär men gissar att det är mer "tvätta vid behov"....).
    Vi har inte torkplats för mer än en maskin i taget, därför tvättar jag mer än gärna en maskin per dag.
  • Anonym (Kaffedraken)

    Pallas: Bra tänkt!

    ........

    Jag är på G med en av många hot spots, en byrå med 4 små lådor med baaaara skit i! Dessvärre är typ 80 % makens, som jag från början (mååånga år sedan) har lagt där för att han med jämna mellanrum ska gå igenom det. Tjeeeeena!

    Nu jävlar ska skiten väck!!


  • Anonym (Kaffedraken)

    Hej brudar!

    Måste bara dela med mig av THE LOVELY FEELING av typ lugn, som drabbade mig igår...! Jag har inte följt babysteps eller knappt FLYgit alls, men jag har gjort saker på mitt sätt, och det är fint hemma hos oss! Igår morse insåg jag innan jag skulle (stressa) iväg, att det är MYCKET att ta hand om, typ bädda säng, saker från kvällsfikat kvar på vardagsrumsbordet, smutskläder på golvet sedan kvällen, osv.

    På kvällen skulle en präst komma till oss för att prata dop, och TROTS att jag var borta hela dagen med "röran" väntandes hemma, krävdes det bara lite undanplockning och dammsugning efter mellanmålet med sonen!

    TROTS att det inte var sådär "tipptopp" som det oftast är nuförtiden, utan saker var framme, behövdes bara lite "mysstädning", alltså, jag vandrade omkring och plockade, dammsög, ja, jag "mys-städade"...! Borta var svettpärlorna i pannna, borta var stressen som for omkring i magen, borta var irritationen på alla saker som ligger där de inte borde! DESSUTOM hann jag med två omgångar Finns i sjön med sonen efter städandet! Det var FANTASTISKT! Solig


  • Anonym (Kaffedraken)

    Dammsugning och moppning - är det något som kommer längre fram enligt flylady eller måste man peta in sånt själv? Jag är rätt dålig på det, dessutom blir det aldrig hela huset samtidigt. Det blir så hoppigt...


  • Anonym (Kaffedraken)

    Bedtime är något jag verkligen behöver! Tror jag tar 22.30 på vardagar och kanske 23.30 helger.

Svar på tråden Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!