Inlägg från: Ms H |Visa alla inlägg
  • Ms H

    Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!

    maijo skrev 2018-11-10 15:44:25 följande:

    Gjorde som du skrev. Tack för tipset! 


    Kul att det gick bra :)
  • Ms H
    sholof skrev 2018-11-16 07:44:48 följande:

    Här var det tyst. :)

    Vad har ni för planer för hemmet i helgen? 

    Vi ska ha lite kalas imorgon, så planen är att röja och städa det viktigaste i eftermiddag. 

    På söndag hade barnen önskemål om att få julpynta lite, och det kändes som en bra plan så att vi inte behöver stressa med det. Så deras rum och fönster få bli helgens projekt. :)

    Sen måste jag komma på en lösning för sakerna som ska till loppis. Som det är nu så ställer jag det i ett hörn, men har väldigt svårt att få iväg det sen. Därför blir det ofta att vi bara förvarar saker som egentligen borde ut direkt.. Vet inte hur vi ska komma runt det. 


    I mitt lilla ?hem? (väskan och handbagaget ????) har jag nu ikväll gått igenom den lilla samlingen papper och kvitton. Fotat kvitton för minnet, sparat som behövs, rensat bort onödigt (tex redan använda biljetter samt dubletter. Skulle också strukturera packningen, men insåg att jag är för trött och valde att skjuta på det till morgondagen. Nu försöker jag att läsa ut en bok så att jag kan rensa ut den innan resan går vidare till nästa destination.
  • Ms H

    Jag brukar städa ungefär som vanligt till jul, men jag har inte nått särskilt firande hemma hos mig.

  • Ms H
    Chianti skrev 2018-12-26 13:19:18 följande:

    Vad kul att få göra lite större förändringar.

    Själv har jag rensat ut plastbunkelådan, varför sparar man ens på glassförpackningar??


    För att mm ALLTID behöver dem!
  • Ms H
    Chianti skrev 2018-12-26 16:53:50 följande:

    Japp. Lite som sockor, det finns alltid några udda. Jag har ju andra plastburkar, typ lunchlådor. Tror bara att det känns synd att slänga något så robust som man kan använda igen, även om man aldrig gör det. Till sist har man ett berg som ändå hamnar i återvinningen. Men trots att jag vet att jag kommer kasta dem i slutändan så sparar jag dem ett tag ändå. Suck.


    Problemet med lunchlådor är att de inte är så stora. Och så tenderar mina (jag har måååånga) att vara upptagna alla på en gång.

    Men, jag antar att det inte produceras lika många tomma glasslådor hos mig som hos dig
  • Ms H
    vallakra skrev 2019-01-01 11:27:31 följande:

    Klart vi hänger kvar! Detta är ju den bästa tråden på FL.


    Helt klart den bästa! Dock, den här tråden ligger i ?mina favoriter?, men jag får inga notiser om den. Nån som vet om man kan åtgärda problemet och i så fall hur?
  • Ms H
    Chianti skrev 2019-01-02 21:19:20 följande:

    Vet inte, mina notiser försvann när jag slutade prenumerera på en tråd och när jag började prenumerera igen så kom de inte tillbaka.


    Har testat det förut, men testar igen!
  • Ms H

    Fortfarande inga notiser här :(

    Ni som kollar förvaringsdrottningen, ni får gärna vi vidarebefordra uppdragen hit.

  • Ms H
    Voxen1 skrev 2019-01-18 01:10:14 följande:

    Nu har jag blivit klar med linneskåpet. Tog sista hyllan idag. Blev en hel del utrensat. Trodde jag behövde köpa ett lakanset till. Men jag hittade ett som jag glömt bort. Äntligen kan jag se vad jag har (handdukar, sängkläder, dukar, kökshanddukar, kuddfodral till prydnadskuddar etc) och det är mer än tillräckligt.


    Usch, nu blev jag påmind om att jag behöver köpa nya lakanset =/ Jag sliter tydligen jämnt på mina, under sommaren gick det hål på tre av mima påslakan.
  • Ms H
    Chianti skrev 2019-02-01 21:19:20 följande:

    Smart! 

    Min mor gick bort innan jul och nu tömmer vi hennes lägenhet. Så svårt att motstå att spara ditten och datten; det kan ju vara bra att ha, den är ju så söt, jag har visserligen en men nu får jag ju två...


    Beklagar sorgen. Tillåt dig att spara till att börja med. Se vad du faktiskt vill ha framme, vad du vill använda och vad du om en tid inser att du faktiskt inte vill ha. Det är så svårt att veta från början.
Svar på tråden Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!