• iza84

    Bf i sep o 4:e barnet

    Fick precis veta att jag väntar nr 4, bf i sep om nu allt går som det ska.....har 3 pojkar sen innan som är 9 7 3 i år............någon mer som väntar 4:an.......

  • Svar på tråden Bf i sep o 4:e barnet
  • Dailly82

    Jag går & väntar på nr 4, hoppas jag. Än så länge är det bara sen mens... vi har en flicka på snart 5, pojke 3 & flicka 1 år... Lycka till

  • Superbia

    Här är en till! Plussade i fredags så det är väldigt nytt allting. Enligt beräkningen är jag i vecka 6 och har BF 9 september, så jag hoppas att allting går bra Skrattande

    Sen innan har jag tvillingar på drygt 2 år och lillebror på 7 månader Glad

    Hur känner ni andra inför att få en nummer fyra? Var det planerat?


    ♥ Morten & Vidar 091029 ♥ Knut 110531 ♥
  • EW

    Väntar också nr 4, har nog inte riktigt fattat det ännu. Vet inte riktigt hur jag känner, både och. Låter det smälta in. Barnen sen tidigare är 9,8 &6 år.

  • Superbia

    Har ni andra berättat för släkt och vänner än?

    Jag har bara berättat för en kompis, annars tänkte vi vänta med de andra. De blev väl inte så jätteimponerade sist gång jag sa att vi skulle ha barn igen, så jag har ingen brådska med att berätta nu.


    ♥ Morten & Vidar 091029 ♥ Knut 110531 ♥
  • EW

    Har också bara berättat för en kompis. Känner också att jag gärna väntar. Samma problem med de som inte blir så glada och man får höra spydiga kommentarer.

  • Superbia

    Det är mest mina föräldrar jag inte riktigt känner för att berätta för än. På något sätt får jag känslan av att de tar det som en personlig förolämpning att vi skaffar barn. "Räcker det inte nu?" Ungefär så.


    ♥ Morten & Vidar 091029 ♥ Knut 110531 ♥
  • luni12

    Hej!
    Vad kul med en tråd där fler väntar barn nr 4. Grattis till er som plussat!!!
    Mina bar n är 12,6,4 år men bebisen i magen har inte samma pappa som dem. Det är ju både spännande och väldigt läskigt det här med en ny bebis. Vi har inget sagt till någon ännu och ska vänta till vecka 12 om det går. Vet inte heller riktigt hur alla kommer att tycka. Spelar ju ingen roll då det är vårt barn men jag är ganska känslig för negativa kommentarer. Kan liksom inte bara skaka av mig det.

    Hur mår ni annars. Några symptom?

    Jag har ont i brösten, trött och arg:)

  • Superbia

    Jag mår bra. Bara svagt svagt illamående, som om jag vore nervös hela tiden, men annars tror jag knappt att jag är gravid. Så kan det ju få fortsätta. Av tidigare erfarenhet tror jag dock att det snart bryter lös med extrem trötthet och kvällsillamående för min del, så har det varit innan.


    ♥ Morten & Vidar 091029 ♥ Knut 110531 ♥
  • EW

    Börjar få lite ömma bröst och svagt illamående på kvällarna, tur ändå att det är på kvällarna så man orkar va på jobbet. Det är faktiskt till mina föräldrar också som det känns extra jobbigt att berätta, är rätt säker på att det kommer att komma negativa kommentarer.

      

Svar på tråden Bf i sep o 4:e barnet