• zigne

    Flicka 8 år för stor för herrarnas omklädningsrum?

    stenhjärta skrev 2012-02-18 15:57:05 följande:
    Hur menar du? Jag ställde en fråga och fick mest märkliga svar, och en del konstruktiva. Tycker inte om det du insinuerar. Jag ställde frågan eftersom jag börjat fundera på om hon inte var för gammal.

    Jag är en normal människa som inte heller vill att "äckelgubbar" ska stirra på min dotter. Men eftersom jag även är en sansad och bildad människa så vet jag att det finns lika många kvinnliga som manliga pedofiler, och jag är smärtsamt medveten om att jag statistiskt känner personer med den läggningen.

    Tror förresten att det är mer traumatiskt att se en vuxen kvinna ta livet av sig i herrarnas omklädningsrum än att göra det man ska och gå och bada
    Menar du på fullt allvar att kvinnliga pedofiler är lika vanliga som manliga??
  • zigne
    Liten elak och intelligent skrev 2012-02-21 13:29:56 följande:
    Men ska då inte pappor kunna bada med sina döttrar????
    Nej man kanske kan hitta på andra aktiviteter eller välja att bada sommartid. Men du gör väl som du vill med din lilla oskyldiga dotter. Visa upp henne på herravdelningen om du tycker att det känns bra!
  • zigne
    Liten elak och intelligent skrev 2012-02-21 13:53:06 följande:
    Jag visar inte upp henne! Vi går och badar. Punkt. (nu går hon själv in på damernas då hon är 8 år men när hon var yngre så följde hon ju med pappa ibland!) På vilket sätt skiljer det sig från att ta med henne eller en pojke in på damernas? Finns pedofiler där med! På vilket sätt skiljer det sig från att pappan tar med sig sin son in på herrarnas?
    Jag utgår bara från mig själv och jag skulle ALDRIG låtit mina småflickor gå med pappa in på herrarnas och han skulle aldrig kommit på tanken. Men det är ju olika kulturer i olika familjer. I den bästa av världar skulle det inte spela någon roll och det skulle inte finnas människor som tycker att "barn" och "porr" är begrepp som kan blandas!!!
  • zigne
    stenhjärta skrev 2012-02-21 20:47:27 följande:
    Jag gillar inte din ton, Zigne, när du antyder att jag och andra vill visa upp våra döttrar för pedofiler. Om man ska hårddra det så kan man inte heller ta med barn in på damernas (eftersom även kvinnor är pedofiler..).
    Ursäkta min hätska ton men jag har stött på äckelgubbar på alltför nära håll!! 
  • zigne
    Khaleesi skrev 2012-02-22 08:03:16 följande:
    I herrarnas omklädningsrum med en medföljande pappa och en massa andra vuxna närvarande?
    Nej för egen del inte just där, det erkännes. Men jag har lärt mig att vara vaksam. När jag själv var barn så kunde jag inte det så jag har alltid varit vaksam när det gäller mina egna döttrar. Idag vuxna och oantastade!
  • zigne
    Khaleesi skrev 2012-02-22 08:26:30 följande:
    Jättebra att du sett efter dina döttrar så att de fått en bättre uppväxt än du! Men det är samtidigt synd om du lärt dem misstro män överlag.
    Nej jag har inte upplevt att de misstror män och de älskar sin pappa och de har jättefina pojkvänner. Jag har nämligen inte predikat för dem och sprutat tårar omkring mig utan skött mitt skyddande diskret.
  • zigne
    Saramamma01 skrev 2012-02-27 17:47:25 följande:
    Är man i den åldern är man ju oftast kapabel att själv avgöra vad som känns bra och inte. Alla barn är ju olika och vissa tycker inte om att vara själv så i offentliga miljöer. Mitt tips är att fråga barnet vad som känns bäst och utgå ifrån det
    Ja men nu är ju TS väldigt intresserad av att veta vad de vuxna männen eventuellt kan känna för obehag av att ha en förpubertal flicka i sitt duschrum!!! Det är väl viktigast att de gubbarna kan känna sig trygga? Den lilla flickan har ju tydligen en mamma men gubbarnas mammor kanske inte lever längre.
  • zigne
    Khaleesi skrev 2012-02-28 09:50:57 följande:
    Vad har "gubbarnas" mammor med det hela att göra? Och varifrån har du fått idén att män inte är värda att visas respekt bara för att de är män? Det är skillnad på att känna sig otrygg och att känna sig obekväm i en situation. Båda känslorna är lika legitima, och bör behandlas med respekt.

    Men som flera har varit inne på så är det förmodligen mest obehagligt för de jämnåriga pojkarna att se/bli sedda av en naken flicka. De vuxna har i de allra flesta fall förmågan att skilja på barn och vuxna, och störs inte av ett barns nakenhet. Heller.
    Ja visst är det så. Jag har råkat reta upp mig på en tråd som heter "Är han pedofil? Vad skall jag göra?". Om du läser den så förstår du. 
  • zigne
    K med lilla E skrev 2012-03-01 11:29:04 följande:
    Fast grejen är ju att på de flesta badhus skall man dusch UTAN badkläder innan man går in i badhallen.
    Ja och ibland kan man undra varför det inte kan vara en aning mer avskilt så man inte behövde känna sig så utlämnad! Ursäkta mig men sådan är jag!
  • zigne
    stenhjärta skrev 2012-02-29 22:31:13 följande:
    Zigne, du verkar ha en seriös hangup på det här med männen. Att jag är "väldigt intresserad" av vad de tycker är väl ändå överdrivet. I min trådstart undrar jag ju när hon själv kan tycka att det är jobbigt. Eftersom hon själv inte bryr sig just nu.
    VAR i min tråd har jag skrivit att jag vill att män ska vara trygga? Att det är viktigare att de är trygga än mitt barn? Det är en hemsk grej att antyda, alltså att jag indirekt uppmuntrar pedofili och inte skyddar mitt barn. Jag tror inte att normala friska män känner sig rubbade i sin trygghet av en liten flicka. Som sagt, jag gillar inte det du läser in i mina inlägg och det du insinuerar. Jobba med dig själv och dina tidigare upplevelser istället (utanför FL alltså) för att läsa in bisarra saker i normala frågeställningar.

    Sen vill jag bara poängtera att jag inte dragit igång den här peddodiskussionen. Jag är inte orolig över pedofiler utan främst det sociala och hennes egen oro. Men jag har skrivit det ett antal ggr (och även hur vi hanterade badhusgrejen och hur det liksom slutade) och orkar inte skriva det igen.
    Småflickor ska inte duscha med vuxna män. ALDRIG NÅGONSIN WHAT SO EVER.
  • zigne
    zigne skrev 2012-03-01 13:41:37 följande:
    Småflickor ska inte duscha med vuxna män. ALDRIG NÅGONSIN WHAT SO EVER.
    OK med sin far om han inte är incestuös till sin läggning!!
  • zigne
    K med lilla E skrev 2012-03-01 18:19:23 följande:
    Åh, jag håller helt med dig, jag känner mig inte ett dugg bekväm med att duscha helt naken bland främmande människor, även om de är av samma kön,

     Man kan tycka att de kunde ha någon liten svängdörr av enklare modell så man inte var så himla utlämnad, borde inte vara svårt att ordna, men det har jag ALDRIG sett i något badhus, och jag tror inte att varken du eller jag egentligen är ensamma om att känna så!
    Å vad jag blir glad att någon fler känner som jag gör!! Men det är förstås något som ingen skulle våga erkänna för det är ju liksom "rätt" att skutta omkring helt ogenerat i sin eva-mundering!! Ibland så har jag (i min förvirrade hjärna) nästan fått känslan att det är en tävling om hur extremt ogenerad man kan vara  
  • zigne
    sextiotalist skrev 2012-03-02 09:01:54 följande:
    Visst är det så, gillar man inte springa omkring i sin Eva-mundering så bör man söka hjälp, för då är man inte nooooormaaaaal.

    Naknast vinner {#emotions_dlg.djavulsk}  
    hahahahaha och när man smörjer in sig med kroppskräm efter duschen så ska man stå mitt i rummet och gärna med ena benet uppe på en bänk!!!! 
  • zigne
    sextiotalist skrev 2012-03-02 09:15:04 följande:
    Råkar du även ha pubeshåret kvar, så är du direkt diskvalificerad i tävlingen, för då är du inte naken
    Det kan gå an om du är så gammal så det bara sitter några vitgråa testar kvar. {#emotions_dlg.djavulsk}
Svar på tråden Flicka 8 år för stor för herrarnas omklädningsrum?