• pipperoni

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Zinfandel skrev 2016-11-07 09:05:07 följande:

    www.fertilitetsguiden.com 

    överlåtes! Den slår fortfarande alla tidigare rekord och ökar för varje månad. För den driftige finns alltså all potential Glad men framförallt bidrar den till att sprida kunskap till alla som tyvärr behöver den. Vill du hjälpa dina medsystrar så är jag tacksam om du vill ta över rodret. Det krävs varken stora kunskaper eller mycket tid men du gör en viktig insats.

    Inboka mig vid intresse (finns även en del mediciner i lagret som jag vill bli av med)


    Trevligt att se dig igen Zinfandel! Är tacksam för dina utförliga svar på mina frågor när jag var ny i tråden för ett år sedan. Hjärta Och för all ovärderlig information på Fertilitetsguiden! Jag använder den fortfarande som uppslagsverk och hamnar där säkert en gång i veckan. Det vore ju otroligt synd om den försvann... Obestämd Jag håller dock själv på och försöker skriva en bok om vår barnresa, så jag känner inte att jag kan ta på mig att ta över rodret just nu. Försöker lära mig att prioritera bort och inse mina begränsningar (svårt). Det finns ju några ganska aktiva Facebook-grupper också, IVF Sverige och Ofrivilligt barnlösa. Du kanske kan lägga ut frågan där också om du inte får napp här? Kram. 
  • pipperoni

    Hej!

    Visst var det någon som hade Humira som de ville bli av med...? Är i Aten nu och har bara mobilen, så jag kan inte söka i tråden, men PM:a gärna.

  • pipperoni
    mom2012 skrev 2016-11-22 06:16:03 följande:
    Mom11 detta är nog pga du blivit vaccinerad som barn. Har du några anteckningar över vaccin du fick som barn? Det samma hände en annan tjej i tråden men hon trodde ej hon fått vaccin som barn men fick sedan veta att hon fått och därav spår i provet.
    Det var jag, men det var TBC-provet och inte borrelia. När jag hade misstanke om borrelia fick jag antibiotika direkt, utan att ens ta prover. Din värk stämmer ju också med borrelia, så om jag var du Mom11 skulle jag definitivt ta penicillin! Fattar inte att du inte fick det direkt om du har ont i nacken!! Däremot vet jag inte om det är Vibramycin du ska ta? Jag fick Kåvepenin. Har läst att djupare infektioner behandlas med doxycyklin (Docyferm).
  • pipperoni
    PeeWee44 skrev 2016-11-25 07:16:11 följande:

    Är på Södersjukhuset nu och väntar på att göra hysto. Känns skönt, hoppas dom gör något och inte bara tittar.

    Trevlig helg!


    Lycka till! Hoppas att det går bra och att du slipper få ont!
  • pipperoni

    Hej! Någon här som har fått hjälp att dra blod och skicka med Fedex till Chicago och har lite mer info att ge mig om vilka rör som ska användas? Jag ska ev. ta om mitt TNF-alfa och Hagakliniken har lovat att hjälpa mig, men när jag sade att det skulle vara gröna rör så lät det som det fanns flera olika gröna rör...? Någon som har bättre koll? Tack på förhand!


  • pipperoni
    Maraki73 skrev 2016-12-05 23:52:50 följande:
    Jag minns att locket på röret var mintgrön och hade lithium och heparin i. Det stod LH på.
    Tack, vad bra! Då är det mintgrön och inte mörkgrön då. De ska inte centrifugeras, eller hur?
  • pipperoni
    minaimaginärabarn skrev 2016-12-06 07:09:52 följande:
    Jag har för mig att jag använde de mintgröna. om du ger Hagakliniken namnet på rören bör de veta vilken som är rätt.
    Namnet på rören? Står det någonstans vad de heter? Jag har bara läst mig till att de ska vara gröna.
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!