• pipperoni

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Radar7 skrev 2016-12-21 19:35:42 följande:

    Hej!
    Är det någon i Göteborg som har Fragmin 0.4 ml så är jag intresserad att köpa.
    Även Neupogen som legat i kylskåp =)

    (flera apotek här vägrar ta emot grekiska recept)

    Kontakta mig gärna!


    Jag har gått till Lloyds på Masthuggstorget med en massa EU-recept och det har aldrig varit några problem där! (Färgutskrift)
  • pipperoni

    Hej! Skulle precis beställa prover på Werlabs, men det verkar inte som rabattkoden "Fertilitetsguiden" funkar längre... Rynkar på näsan Den gjorde det förra veckan. Någon som vet någon annan rabattkod? Zinfandel - vet du om de har tagit bort rabatten?


  • pipperoni
    canada skrev 2017-01-08 17:16:20 följande:
    Funkade inte för mig heller, jag googlade o tog en annan rabattkod.
    Typ WERLABSOK15
    Jag hittade också den och körde på det!
  • pipperoni

    Hej!
    Jag har sedan december varit nedreglerad och började vid nyår att bygga upp slemhinnan med Progynon för FET med våra sista ägg (orkar inte med fler stimuleringar, så nästa steg är ÄD) i mitten av januari. Var idag och mätte slemhinnan som såg bra ut, men Dr D var inte nöjd med mina blodprover och sade att jag har haft en immunreaktion och att mitt immunsystem inte är lugnt. Hans råd var att avbryta, invänta blödning och börja om på nytt. Den här gången med Neupogen i ny behandlingsplan.
    Blir så trött på att inget bara kan flyta på...Rynkar på näsan Men jag vill inte ta några risker med tanke på att det är vårt sista försök med egna ägg, då väntar jag hellre en månad till. Och med Neupogen som en ny joker i leken, har jag nu lite frågor kring det. 

    Ni som har tagit Neupogen inför FET, när har ni börjat? Hur länge har ni tagit det? (Har förstått det som att man måste fortsätta minst till v.12, ibland hela graviditeten?) Vilken dos har ni fått? (Har förstått att Dr D ger högre dos än Serum?). Har ni märkt av några biverkningar och i så fall vilka? 
    Slutligen, är det någon som har Neupogen får ni gärna PM:a. 


  • pipperoni
    PeeWee44 skrev 2017-01-12 10:41:14 följande:
    Jag började med neupogen fyra dagar efter Progynon start. Har bara tagit i tre dagar och märker inget. Ska ta blodprov imorgon, efter det vet vi hur kroppen reagerar. Jag har haft influensa med hosta och feber. Dr D var orolig att vi inte skulle kunna börja, men blodprovet var väldigt bra.

    Hade tagit synarela i 16dagar innan Progynon start, neupogen dag fyra, dag sex (idag) kortison start.

    Transfer den 26/1 om mitt progesteron är ok. Var väldigt lågt förra gången, då var jag ej nedreglerad.

    Lycka till! Kram
    Tack! Kör du ÄD hos Dr D?

    Hur tar man Neupogenet? I magen eller intramuskulärt? Kan man använda Menopur-sprutor, eller finns det andra som är bättre? 

    Ni som går hos Serum och får Neupogen, vad får ni för dos?
  • pipperoni
    angels8 skrev 2017-01-12 17:43:39 följande:

    pink lily - Stort grattis till mamma livet, så bra info om ammningen!

    Snart är man där själv och har många funderingar om hur allt kommer att gå.

    Så att få information från dom som har samma bakgrund med behandlingen är oerhört viktigt.

    Till er alla som undrar så kommer jag vara en av dom som kommer att fortsätta med Fertilitetsguiden

    Jag har lovat mig själv att hjälpa andra så att ingen behöver kämpa så länge som alla oss andra har fått göra.

    Så självklart gör jag mitt bästa för alla som är i nöd.

    Kram och styrka till er alla!


    Zinfandel - stort tack igen för all ovärderlig information du har samlat ihop! Och tack för din support när jag var ny i tråden. Hjärta Har tänkt på dig ibland och undrat hur det har gått för dig. 

    Angels8 - fint att du är en av de som tar över Fertilitetsguiden. Det känns oerhört viktigt att den får leva vidare. Lycka till både med det och med det nya livet ni väntar. 
  • pipperoni
    PeeWee44 skrev 2017-01-20 12:44:20 följande:

    Nu är det nära nästa insättning för oss! Fick mina provsvar från Werlabs och dr D vill att jag efter 10 dagar på 0,5ml Neupogen nu går upp och tar 1ml om dagen och höjer kortisonet till 20mg/dag redan nu. Om blodprovet på tisdag är bra så åker vi ner onsdag för insättning torsdag, sen bär det av hem igen på lördag. Denna gång med Neupogen har jag bara tagit ett IL-dropp. Nu håller vi tummarna för att Progesteronvärdet är bra på tisdag.
    Är det någon som vet om det skiljer i upptag på Utrogest om man tar oralt eller vaginalt?
    Trevlig helg på er. Kram P


    Spännande! Hoppas att blodproverna på tisdag ser bra ut då. Har du sett någon skillnad på dem sedan du började med Neupogen?
  • pipperoni

    Ni som har gjort stimulerat FET eller ÄD som inte har lyckats - hur lång tid efter att ni slutade med östrogen och progesteron har ni börjat blöda? Nån som har haft problem med att ni inte fick någon blödning och i så fall varför? Jag fick ju avbryta stimuleringen inför FET och Dr D ville att jag skulle fortsätta med östrogen (minska från 3 till 2 tabletter Progynon) och ta 1 tablett progesteron per dag i 12 dagar, sedan sluta. Efter 10 dagar fick jag en pytteliten blödning och då sade han att jag skulle sluta med tabletterna. Men då försvann förstås blödningen igen och det är en vecka sedan... Har läst att blödningen ska komma inom en vecka. Har frågat Dr D, men får inga svar. Så nu undrar jag vad ni har för erfarenhet?

  • pipperoni

    Grattis Supertjejen och MissWe! Hjärta Tråkigt att din glädje blev kortvarig PeeWee... Rynkar på näsan 


    Själv är jag så sjukt less på att allt bara strular... Avbröt ju stimulering inför FET eftersom mina lymfocyter var alldeles för höga och vi inte ville ta några risker med våra sista embryon. Fortsatte med Progynon och Progesteron 10 dagar efter att vi avbröt och slutade sedan (efter att ha fått lite spottings efter 9 dagar). Tänkte att mensen skulle komma inom en vecka, men nu har det gått snart 3 veckor och det verkar inte ens vara nära. Har läst lite i utländska forum och det verkar inte vara ovanligt att det kan ta både tre, fyra och fem veckor innan blödningen kommer, och många behöver hjälp med Provera eller någon spruta för att få igång mensen. Får inget svar från Dr D heller. Det räknas väl inte som akut...


    Var så glad att det var nytt år och vi skulle börja med att sätta tillbaka våra embryon i januari, och sen gå över på ÄD om det inte funkade. Men vi skulle i alla fall göra ett återförande för första gången på över ett år, och få lite hopp igen. Trodde jag... Men nu går jag här och bara väntar, och väntar och tiden går och går igen och jag känner mig helt nertryckt i skorna. Blir väl inte bättre av nedregleringen heller. Känner mig helt torr hela jag av Synarelan och har ingen lust med något alls. Vill bara dra täcket över huvudet och vakna när det är dags för återförande.


    Ledsen för negativt inlägg. Känner mig bara så uppgiven...


    Kram.


Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!