• CurlyRed

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    HJÄRTE - räcker med några få droppar blod. Så häller du i lite saltlösning med ( Apoteket) och skickar iväg. Lycka till! JAM08 - håller med Lully, det kommer dr D tycka är mycket intressant!! Även jag har ont i leder i rygg,axlar, nacke och även händer/fötter. Vi har reumatism i släkten, men mina prover är negativa för det i Sverige. Däremot hade jag förhöjda CD3 i Atens tester och det är relaterat till ledproblem. Intralipid dropp hjälper mot detta och jämnar även ut ett överaktivt immunförsvar. POUSSIN - tack söta vän ! En Mini-Curly i sommar låter toppen EGO - hemma försök nu under sommaren, med prednisolon,, trombyl och fragmin och med extra östrogen tillskott pga tunn slemhinna, men nu såg den fin ut sa Gyn. Däremot har jag 2 ägglossningar den här cykeln... Dag 11 och idag/imorn dag 16/17... Någon annan som haft det med? Funderar om det är pga Fertile XX och inifolicen...? Stor kram alla kämpare !!

  • CurlyRed

    Tjorven - ja såg vätska efter ÄL som redan skett på VUL dag 14 (& hade ÄL utslag 3 dar innan) och så ny äggblåsa på 17 mm på VUL i fredags, så den borde väl släppa nu snart med... Ja hur knasigt vore det, att få tvillingar efter allt man varit med om sista 5 åren.... . LULLY - ahaa vi fick samma diagnos . Hoppas jag får följa i dina fotspår snart!

  • CurlyRed

    Angla - pulver från Italien som blandad i vatten med B12, B6 och Folsyra samt melatonin (melatonin tas bara från dag 1 till ÄL och bara på kvällen, då det är kroppens eget sömnhormon). Sök på Google så hittat du deras hemsida. Eg kan du lika gärna köpa tabletter på Apoteket, men just mixen av dessa är bra ur fertilitets synpunkt och kan förbättra ägg kvaliteten hos vissa.

  • CurlyRed

    Ingen fara Holly! Klart man ska få lufta! Vi har ju inte lyckats hela vägen till baby heller än trots dr D. Men nu har vi fått 3 plus, innan inga alls. Kan ta några cykler att ställa in mediciner och när man ska börja för att inte immunförsvaret ska kicka igång (och det verkar ju vara olika för alla). Sen finns det ju tyvärr vissa embryos som är sämre kvalitet och de hade ju inte tagit sig naturligt heller (dr D sa till oss att eftersom vi är 37&38 år så är det i snitt bara 2 embryos per år som leder till barn, tungt att höra men säkert sant). Så ge inte upp hoppet ! Ni är nära!

  • CurlyRed

    Hjärte - tror det bara finns 2-pack. Ni får köpa många istället. Tror dosen ska vara 0,4. Men Poussin eller Zin vet säkert bättre. Enjoy Athen❤!

  • CurlyRed

    Hjärte - wow vilket härligt smörgåsbord😊👏! Angla - välkommen hem du med😊! Låter som att ni båda haft bra besök! Lully /Zin - jag har inte fått ngt XL av Dr D utan gjort ett eget. Men bara med blodprovs värden som jag fyller i löpande. Borde fylla på med medicin doser och IL etc i förhållande till cykeldag, för att själv kunna hålla lite koll på vad som funkat/inte funkat. Men inte fått "ändan ur" att sätta ihop det. EGO - väntar väntar väntar.... Dag 27 idag.... Ska man testa imorn tro.....😉? Eller leva på hoppet lite till... Höjt Levaxindos idag iallafall pga hjärtklappning och tryck över bröstet (varning alla som har för högt TSH och börjar med östrogen för att öka slemhinnan... TSH stiger markant)

  • CurlyRed

    Testade minus men har räknat fel, så det är visst bara dag 27 idag... (om det varit IVF hade Avkis gett mig testdag på Midsommarafton... Så kanske är för tidigt än... Men sist hade jag redan plus dag 27...)

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!