• CurlyRed

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Urinvägsinfektion.... Neeeeeej.... Någon som vet om antibiotika är ok när man sprutar? Kissar redan blod så medicin måste jag ha oavsett, i värsta fall får vi avbryta. Jag som var så glad att jag klarat mig ända sen December..... Råd mottas tacksamt!!!

  • CurlyRed

    Hej Criss, tack för råd men jag Har haft 3-4 UVI per år sista 15 åren. Om jag inte kissar blod har jag ibland kunnat bota m Osötad tranbärs dricka, tranbärs tabletter och citronvatten. Men har aldrig lyckats kurera om man kissar rött tyvärr.

  • CurlyRed

    Fullt utslag på alla bakterie sorterna... Fått idiotrim 7 dagar. Och rara sköterskan på RPC sa att det inte var nån fara alls, bara bakterierna är borta till ÄP. Sååå skönt!

  • CurlyRed

    Ledsen att höra Criss! Hoppas ni får plus nästa gång! EGO- imornbitti dags för VUL, håll tummar att det är många fina folliklar i jämn storlek😉!

  • CurlyRed

    TWH- beklagar så allt ni fått gå igenom, kram till dig❤! Men vilket fint och tydligt inlägg, bra för alla nya som kommer in här med! Vi kan ju verkligen relatera till er historia då vi haft 3 missfall, är oförklarligt barnlösa (försökt från 33-38 års ålder) men har autoimmuna sjukdomar i båda våra släkter och jag är heller aldrig sjuk... Vill bara skicka en stor kram❤! Vi kommer lyckas förr eller senare, du, jag och alla andra i liknande situation!! Håller även helt med om att de svenska läkarna inte har tillräcklig kunskap och även är bakbundna av socialstyrelsen att utveckla sig enligt utländska beprövade metoder. Man blir ju onekligen sugen att sammanfatta den fantastiska lista på alla som blivit gravida med Immunbehandling här på FL, en imponerande samling! Det är ju "svart på vitt" om något att det fungerar!

  • CurlyRed

    Tjorven, Snart lycklig och Criss - tack för lycka till kramar! Blir spännande att se resultatet av Menopur (istället för Puregon), Fertile XX och Inofolic!😊

  • CurlyRed

    5 ägg 11-14 mm och några mindre. Nytt blodprov. Inväntar besked i em om det blir ÄP mån el tis eller om det blir nytt VUL på måndag.

  • CurlyRed

    Tack för tum hållningar😉. BM ringde och det blir ÄP på tis och ET på tors... Nu bara att hoppas att några småttingar oxå kan växa ikapp!

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!