• Ariellan

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Igår tog jag ju ett dropp och idag är det 9-10 dagar efter ÄL. Ska jag bara gå och vänta nu till BIM eller ska jag testa med vanliga urintest eller b-hcg? Tänker om man kanske kan se om det ?åtminstone? kan bli ett kemiskt så man kan se att det fäst? Eller ska jag ta flera dropp?

  • Ariellan
    Zwillinge86 skrev 2017-12-03 19:52:33 följande:

    Hörni, är det nån rabattkod man kan använda på werlabs?


    LCHF
  • Ariellan
    UndrandeSökare skrev 2017-12-04 10:59:31 följande:

    Har du tagit Lutinus, Crinone, Utrogestan, progesterall?Dvs progesterontillskott?

    Om det är naturligt utan progesterontillskott så är det bra värde.Du kan ju mäta progesteronet i flera månader i rad efter ÄL så får du se hur ditt värde brukar ligga.


    Nej har inte tagit något sådant. Så då känns det ju bra. Blev något fel med werlabs så fick svar nu på proverna jag tog i onsdags. Leukocyter på 6.3 och lymfocyter på 2.9, tog dropp på eget bevåg i fredags. Ska maila provsvaren till D nu. Men brukar han ordinera fler dropp eller prov nu? Är på BIM -5, neg test i morse.
  • Ariellan

    Skulle vara intressant att veta hur ofta innan plus ni som försökt utan ivf har behövt il-dropp. Känns som jag behöver fler.

  • Ariellan

    En till fråga, tänkte ta ett FBC och ett b-hcg på onsdag och då är jag på dag 26 (har 28-29 dagars cykel) i naturlig cykel. Kan det synas något på b-hcg då?

  • Ariellan

    Så här skrev D:

    it is very difficult for me to understand if you are pregnant or not this is the information that I'm expecting from you in order to compare your feelings with the results.

    in any case it looks like you had a good ovulation.

    you will update me on your feelings and I will give you feedback whenever I will feel that they have to say something or to change something at your plan.

    regarding the next step, if the period will be delayed for one or two days, you will have the pregnancy test in the blood and FBC.

    in any case you will feel pregnant earlier than the above day, then you will have the same blood test earlier also.

    Jag mailade mina provsvar. Han nämner ju inget om dessa...tycker han att dom var okej då? Leukocyter 6,3 neutrofila 2.9 och lymfocyter 2.9. Låter ju högt enligt vad jag läst i tråden innan...

  • Ariellan
    Ladylufsen skrev 2017-12-05 06:01:49 följande:

    Kom på att jag nog tagit sex dropp totalt, inte fem. Ett har blivit extra som jag tog på eget bevåg när jag inte hörde något från D.


    Men tolkar du det som att han inte vill att jag ska ta ett dropp nu då? Tänkte ta FBC och hcg imon...för han skriver ju inget om dropp ju.
  • Ariellan
    Ladylufsen skrev 2017-12-05 06:00:14 följande:

    Vi har inte kört ivf nu så vet inte om det är någon skillnad i ordinering av dropp men jag har tagit två under en och samma vecka. Förstår dig, tyckte också det var stressigt att inte veta hur snabbt "asap" "soon" osv innebär.. jag pratade med Marie på f-plus om det då jag kom dagen efter när han skriv asap, eftersom min fundering var om det var för sent. Hon sa då att det ju finns de som måste resa flera timmar för att komma till henne, och lägga till det till planeringen så gränserna är ju flytande. Nu minns jag inte var du bor (Gbg?) men är det i Stockholmstrakten fungerar det ju oftast att gå till Marie och få dropp även på helgen.

    Jag har också försökt komma underfund med värdena på proverna. Både Marie och Undrandesökande skrev att lymfocyterna inte bör utgöra mer än runt 25 procent av leukocyterna (mina har legat på cirka 40-50 hela tiden). Jag har även ställt frågan till D om det är något jag kan tänka på vad gäller resultaten för att veta hur jag ska agera, te x ta dropp osv eftersom jag väntade i flera dagar på svar från honom. Jag dock då till svar att han hellre ville att jag uppdaterade honom på hur jag mår än analyserade resultaten, så det är det jag försökt göra nu istället. Jag tar förresten inte neupogen så har tyvärr inte koll på hur det påverkar.

    Hoppas det hjälpte något!


    Mina ligger också omkring 40-50 % men D verkar inte kommentera det..
  • Ariellan

    Hej tjejer!

    Igår på dag 25 eller 26 tog jag ett hcg test på Werlabs, fick svar nu <1. Då är det kört va? Det borde ju vara mycket högre även om det är 3-4 dagar innan mens?
    Hatar känslan när man antingen får minus på stickorna eller via provsvar, besvikelsen är lika stor varje gång. Men så lätt ger vi inte upp, hoppas på att få tätare dropp kring ÄL och infästningsperioden nästa cykel. 

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!