• Ariellan

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Är det såhär man börjar fylla i på FedEx? Tycker det är så svårt att förstå hur man ska gå tillväga?

  • Ariellan

    Redan stött på problem...det verkar inte som Clinical PAk som jag måste lägga proverna i hinner komma hem till mig innan måndag då jag ska ta proverna. Vet någon om man kan hämta en clinical PAk på FedEx kontor i Sthlm?

  • Ariellan
    finee skrev 2017-10-26 10:22:35 följande:

    Är det någon som fått typ lite magkatarr under ruvningen? Kan det höra ihop med kortison+trombyl? Hade jätteont igår kväll när jag hade gått och lagt mig. Kom superplötsligt med ont högt upp i magen (typ solarplexus) och så började jag må illa så jag spydde. Kändes värre när jag låg ned, så jag satt upp i sängen ett bra tag. Det gick över efter en stund och imorse var det borta. Har dock känt mig matt och trött i kroppen. Mailade Dr D om detta. Nu på förmiddagen har jag även känt mig nästan lite öm i axlarna, och nyst två gånger, men tänker att jag bara överanalyserar allt!! Och det kanske beror på sömnbrist (fick ju störd sömn i natt) och inte på någon slags immunattack. Vaknade även i natt vid 3-tiden och kände mig varm, men det brukar jag kunna göra även då jag inte ruvar, vi kanske har för varmt i sovrummet? Mannen vaknade också och kände sig varm. Åh usch, ska jag skicka ett till mail till Dr D och beskriva läget? Skulle vara jätteglad om ni delar med er vad ni tycker jag ska göra! I måndags efter mitt FBC ordinerade han dropp till tisdagen, och sen nästa FBC till tisdag nästa vecka (31/10). Känns så långt fram!!! Har han ordinerat så ?glest? till er också under ruvningen? Proverna har i och för sig sett bra ut. Och allt det jag känner idag kan ju mycket väl beror på medicinbiverkning, sömnbrist, etc.... Vad tänker ni?


    Jag har också väldiga problem med magkatarr. Står just nu inne på toan på jobbet, mår så illa och har ont i epigastriet. Är ju tyvärr en biverkning av Trombyl...
  • Ariellan
    melina77 skrev 2017-10-27 19:46:52 följande:

    Tack men jag vet hur jag hittar hennes nummer, jag har varit där. Men hon har ju telefontid ca en timme/dag och jag tänkte mest på tillfällen då man skulle behöva få en droppsättning snabbt. Men hon kanske inte kan ställa upp med kort varsel. Det är kanske jag som har misstolkat detta med att hon kommit in och satt dropp på helgerna, det var kanske inbokat några dagar på förhand.


    Jag har fått dropp på helgen genom att smsa och säga att det gäller akut dropp och då har hon ringt upp.
  • Ariellan


    Vet någon vart man kan ta de fyra översta testerna?
  • Ariellan
    cooco skrev 2017-11-04 08:36:38 följande:

    Hej alla!

    Jag blev gravid efter fjärde ivf-behandlingen. Då sattes två blastocyster in, il-dropp, prednisolon och trombyl. Resulterade i en flicka. Nyss gjorde jag ett syskonförsök med den blastocyst som frystes ned från förra försöket. Det misslyckades trots samma stödmedicinering. Nu är det tomt i frysen och jag känner mig lite tveksam till att börja om på nytt med tanke på all osäkerhet och den känslomässiga pressen. Jag undrar därför om det är någon som har testat medicinera utan att köra ivf. Jag har två uttag kvar på kortisonet och Il-dropp kan jag nog också lyckas få.

    Kanske står det något om detta i tråden men den är ju så otroligt lång :) tacksam om någon har möjlighet att svara.


    Jag ska testa utan IVF med Dr D?s hjälp, börjar medicinera om två veckor ungefär.

    Provade innan med medicinerna hos Marie i Sthlm men det resulterade inte i någon graviditet tyvärr. Jag tror jag tog för få och för glesa dropp då eftersom hon ordinerar samma åt alla och inte individuellt.
  • Ariellan
    UndrandeSökare skrev 2017-11-04 12:23:43 följande:

    Har du fått dina provsvar från Dr D nu? Vad visade de?

    Hade du högt tnf-alfa?


    Nej får förmodligen svar i veckan. Men Dr D trodde att jag skulle behöva de ?vanliga? medicinerna.

    När ska jag betala fakturan för USA-proverna? Är det innan eller efter jag fått svar?
  • Ariellan
    UndrandeSökare skrev 2017-11-05 12:18:37 följande:

    Ariellan- Du måste betala Dr Ds faktura först, sen efter du gjort det, får du provsvaren. Han håller på provsvaren tills man betalat.

    Sen har ni ytterligare ett samtal via Skype eller telefon då ni går igenom vad provsvaren visar. Efter det kommer han maila dig din personliga behandlingsplan, och hans exceldokument för provsvaren du ska ta under behandlingen. Samt om du frågar efter det, så kan du även få Eu-recept.


    Skickar han provsvaren också eller säger han dom bara när man pratar i telefon?
  • Ariellan

    Hej!

    Detta mail har jag fått av Dr D, förstår inte riktigt vad han menar att jag betalar för?

    950 euro för USA-testerna förstår jag ju, och även 150 euro för konsultationen. Men 650 euro är det för immunsupport fram till plus på stickan?

    För lite längre upp har han ju skrivit att de 500 euro till förlossningen inte är inräknade liksom.

    Jag trodde att jag bara skulle betala för USA-testerna och konsultationen först och sen se om mitt tnf-alfa tex var högt.

  • Ariellan
    melina77 skrev 2017-11-06 18:34:30 följande:

    Det stämmer, 650 euro är immunsupport/behandlingsplan fram tills konstaterad graviditet. Tolkningen av dina provsvar ingår inte i de 950 som du betalar för Chicago-proverna, de ingår nog i kostnaden för immunsuporten.


    Men vad händer om inte mina USA-prover är förhöjda? Behandlar han ändå med dropp osv?
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!