• supertjejen

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    lill111 skrev 2017-02-08 13:36:31 följande:
    Underbart, var det er första ÄD? Velar fortf om vi ska ta dr d eller Penny??
    Det var vår fjärde insättning m äggdonation. Två gånger i Sverige, en gång m två blastos i Tjeckien, Arleta och nu en gång på Serum då vi satte in två blastos. Innan flera ivf varav en är vår dotter, nu 8 år.
    Penny är fantastisk men jag vet inget om dr D. Den stora skillnaden mot mina andra behandlingar är fabriken som är på serum. Jag kan inte komma ifrån att man skaffar massor av erfarenhet då man gör massor av behandlingar hela tiden, på Arleta var det en läkare och i Umeå en eller möjligen två.
  • supertjejen

    Idag på V 6+5 fick vi se ett litet hjärta! Det kändes ju helt magiskt! Jag var inte alls övertygad om att det skulle finnas nåt där, samtidigt har jag varit så trött. Hoppas nu bara att det får vara kvar! Vi satte in två, ett fäste.

  • supertjejen

    Tack för era tummar! En kompis som var längre gången fick missfall inatt, det är ju så himla jobbigt, både att hon skulle drabbas och man blir verkligen påmind om hur skört det är.

  • supertjejen

    MissWe: kul att vi är på samma ställe i graviditeten! Det verkar superjobbigt med värden som svänger sådär! Jag får dropp på vårdcentral men tänker att jag ska ha ett tillfälle på fredag och ett till om ca 20 dagar, sen tänkte jag att det räcker. Jag visste faktiskt inte att det har effekt på värden, trodde bara det var extra mat till fostret. Jag har ingen känd immunproblematik och tar inga prover. Tur det för vi har inget Werlabs i närheten. Ska du göra vul igen? Jag ska på måndag om en vecka. Mitt gryn var något litet, hoppas det växt på sig.

  • supertjejen

    MissWee: jag tror att dropp, sprutor m clexane/fragmin och progesteron och kortison och salospir och östrogen och folkvimlet är standard på serum. Men jag vet inte. Jag är rätt gammal också, fyller 46 snart...

  • supertjejen
    UndrandeSökare skrev 2017-02-22 13:04:46 följande:

    Supertjejen bara nyfiken vad östrogen och folkvimlet betyder?


    Ja herregud så fel det kan bli! Folsyra skulle det vara!
  • supertjejen

    Katastrofuppdatering. På vul idag, 8+3 fanns ingen hjärtverksamhet. Fast vi sett det 6+5. Så tröstlöst. Ny koll på torsdag för säkerhets skull. Hur gå vidare?

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!