• astmatiker

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Tack kära vänner för att ni finns där med snälla ord, pepp o goda råd! Det är ovärderligt o utan er skulle jag vara helt rådvill.?

  • astmatiker

    Jefosho - jag använder också werlabs för att ta FBC. Jag bor i Sthlm och det har funkat väldigt smidigt o provsvaren kommer samma dag el senast dagen efter. Enda negativa är väl att man får stå för kostnaden själv och det kan ju bli ganska många FBC som ska tas.

  • astmatiker

    Jag undrar om det är någon som kan tipsa om någon Dhea-tråd som är aktiv? Jag har fått prasteron utskrivet av min svenska IVF-läkare o jag har en del frågor kring detta men hittar bara gamla trådar. Vet att det finns mkt kunskap här också men vill inte ockupera tråden med dhea-frågor eftersom det inte riktigt hör till aten-ämnet.

    Grattis Blomman o lycka till ni som ruvar!!

  • astmatiker

    Sticker in med en fråga om Q10 o prasteron - är det någon som vet om man kan/bör fortsätta ta dessa under ruvningstiden? Är själv tveksam men enl ivf-klin ska jag fortsätta med prasteron fram till ett ev positivt gravtest. Q10 har jag inte frågat om o har tidigare slutat ta dem efter ÄP.

  • astmatiker

    Snart Lycklig: jag får rysningar! Wow, det här är ju helt fantastiskt! Nu hålls alla tummar o tår! Så otroligt hoppingivande för alla som kämpar.

    Har själv återföring imorgon, inne på sjunde försöket nu. Känns lite i sammanhanget!

    Kram

  • astmatiker

    Zwillinge: hoppas att blödningen är helt ofarlig o att du kan ha det bra idag på bröllopet!

    Jag har en fråga ang slemhinnans tjocklek vid transfer. Jag ligger alltid i det lägre spannet o börjar nu nojja över att den är för tunn för att embryot ska kunna fästa. Igår vid transfer var den bara 7mm men vid äggplock var den 8.6 mm. Fick Progynon utskrivet som jag började med igår em. Räcker det? Kan man göra något mer? Har sedan sprutstartsprutstart också tagit 200 mg e-vitamin per dag men det verkar inte ha hjälpt eftersom tidigare försök också legat runt 7mm vid transfer.

  • astmatiker

    Snart Lycklig: jag tror det bästa du kan göra nu är att röra på dig lite i den mån du kan o försöka få värme på det onda området, kanske även en varm dusch? Försök andas djupa andetag. När jag får ryggont brukar det hjälpa att sträcka ut ryggen gm att hänga i en dörröppning. Har du testat det?

    Hoppas du snart mår bättre!

    Stor kram

  • astmatiker

    Solkattan: känner precis som du - hur kunde det bli såhär? Skulle ju varit gravid för längesen var ju tanken. Nu har jag precis fått ytterligare ett negativt gravtest så sjunde försöket gick inte heller. Fick två embryon tillbaka denna gång så hoppades så att åtminstone ett skulle fästa. Men så blev det inte. Måste pressa Dimitri på vad han tror är orsaken o hur vi ska gå vidare. Tungt.

    Vill passa på att önska alla kämpar en skön jul! Gläds också med Zwillinge, kattflickan o Snart Lycklig o ni andra som lyckats. Hoppas ni kan njuta lite av era graviditeter.

    Kram

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!