• astmatiker

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    JZ: tack för att du delar med dig! Det gör mig ännu mer övertygad om att vi gör rätt som också bokat in konsultation och spermiefragmenteringstest hos Serum. Vi åker om några veckor. Hoppas också få lite mer svar även om det kan bli jobbiga besked.

    Men hellre jobbiga besked än tärande ovisshet.

  • astmatiker

    Vill också lägga till för er som undrat om alla som skickar mensblod till Serum får besked om att de hittat något men jag har fått mitt resultat nu och det var negativt och jag behöver inte ta någon antibiotika.

  • astmatiker

    Solkattan det brukar vara blodstatus o b-celler man kryssar i på Karolinskas remisser för att få FBC.

    Håller tummarna för dig!!!

  • astmatiker

    Solkattan, vilket jobbigt läge. Håller fortfarande tummarna för att det går vägen. Var läste du om blodgrupp 0? Jag är 0- så skulle gärna veta mer.

    Stor kram

  • astmatiker

    En fråga till er som äter resveratrol som tillskott - vad tar ni för dos?

    Passar också på att gratulera till alla som plussat! Själv har jag lagt ytterligare ett misslyckat försök till handlingarna o tar paus till efter sommaren. Tänkte dock boosta med tillskott som stärker äggkvaliteteten samt lägga till resveratrol som Serum förespråkar. Har dock inte koll på dosen.

  • astmatiker

    Lillebob: nej vi har hittills försökt med egna ägg då ingen indikerat att mina ägg skulle vara problemet dock har vi manlig faktor. Nu har vi gjort så många försök utan att få ett endaste plus att det börjar bli dags att på allvar fundera på spermie- el dubbeldonation. Har först ett par blastocyster vi ska försöka med i höst men har inte några större förhoppningar att lyckas med nio misslyckade återföringar i bagaget. Men vill verkligen känna att vi gjort allt vi kan innan vi går vidare med donerat material.

  • astmatiker

    Solkattan: vad kul att höra av dig igen. Har tänkt på dig o undrat hur det har gått för er. Jag har inte varit inne här på ett tag då jag behövde en liten paus från allt det här men nu är vi också igång igen. Har två embryon kvar i frysen som jag inte tror så mkt på. Sen blir det nog donation för oss också.

    Håller tummarna för er!

    Kram

  • astmatiker

    Aylak - lider med dig i denna jobbiga stund. Tycker du ska ignorera jobbiga frågor o bara försöka ta hand om dig själv nu. Den som har frågor kan ju ställa dem här i forumet så kan den som vill o orkar svara på vanligt sätt?

    Kram

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!