• astmatiker

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Solkattan: jag har tittat på inslaget med dig i Värmlandsnytt nu! Bra jobbat!! Tycker det är starkt gjort av dig o jag hoppas ni får hjälp nu! Kram

  • astmatiker

    SL - var det hos Marie du gjorde livmodersköljn med Neupogen el var det någon annanstans o hur mycket kostade det? Köpte du neupogenet på recept fr Dimitri el har du lyckats få någon att skriva recept här hemma. Skulle vilja prova Neupogensköljn då jag hoppas att det ska kunna hjälpa mig som aldrig fått något embryo att fästa.

  • astmatiker
    Zinfandel skrev 2015-02-04 14:46:57 följande:

    Nya rön om implantationssvårigheter, den översta länken!
    www.fertilitetsguiden.com/news/news.php


    Intressant artikel Zinfandel!! Tror tyvärr jag tillhör denna grupp, sju återföringar med totalt 8 embryon och inte ett enda plus 
    Så då är ju den stora frågan nu hur man trycker ner microRNA-145!!??
  • astmatiker

    Altea: ja planen just nu är att försöka förstå vad som är huvudorsaken till våra misslyckade försök. Min man har lågt antal spermier o därför måste vi göra ICSI men efter ett antal misslyckanden började jag också misstänka immunproblem o vi åkte till Dr D. Har gjort två försök med full immunsupport nu men det lyckas ändå inte. Så är det spermierna som är för dåliga, mitt immunförsvar el är det kanske miljön i livmodern som är fientlig för ett embryo? Om någon kunde svara på det skulle jag bli väldigt glad. Vi planerar nu att ta oss till Serum i Aten för konsultation o div undersökningar (spermiefragmenteringstest, ASA bla) o hoppas de kan hjälpa oss vidare. Neupogen verkar hett just nu men ärligt talat är jag väldigt trött på alla mediciner! Dock tror jag på sköljningar av livmodern o skulle kunna tänka mig att testa det. Ska även ta ett telsamtal med Dr D framöver (för 80 euro som han kräver) o se vad han rekommenderar.

  • astmatiker

    Zin - mitt TNF alfa var förhöjt (36.8) o jag hade även höga CD19 (16) samt CD19+ CD5+ (25.7) när jag var hos Dimitri i april förra året. Jag har astma som diagnostiserades för ca 7-8 år sedan o tar medicin dagligen.

  • astmatiker

    Zin: nej ingen läkare har hittills nämnt något om endo, inte heller Dr D. Jag har inga symtom på det heller även om jag vet att man kan ha det ändå. Gjorde hysteroskopi i somras, här i Sverige, som inte visade något.

    Hudåkommor: hudsvamp som återkommer nån gång per år, annars inget.

  • astmatiker

    Zin: inga allergier men har överkänslig nässlemhinna som reagerar på dofter, rök etc. Ofta täppt o rinnsnuva. Jo jag försöker på de sätt jag kan/känner till. Dricker tomatjuice o nässelte o tar förstås omega 3 samt vit D. Prednisolon - Dr D har ordinerat 10 mg från cykelns start, 15 mg fr dag 6 o sen 25 mg fr ÄP. Kanske ska öka dosen ytterligare nästa gång? Andra tips?

    Tack för att du bryr dig!!

  • astmatiker

    Ja jag har svarat bra på IL o enl Dr D så har immunförsvaret varit OK under mina 2 senaste försök o han tror inte att någon implantation skett. Så därav osäkerheten om det är immunförsvaret el kvaliteten på embryona som är största problemet. Känner ingen skillnad m pred förutom att jag blir piggare vid 15mg o uppåt. Ska fråga Dr D om Humira. Tack igen Zin, uppskattar verkligen din input o goda råd!

  • astmatiker

    Vila jag kan också tänka mig att köpa av dig om du vill bli av med medicin ( Om inte Redan 47 vill ha allt). Bara att inboxa mig i så fall.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!