Inlägg från: Saftmedbulle |Visa alla inlägg
  • Saftmedbulle

    Stockholmare med BF i September

    Det var jätteskoj!
    Det var hög klass musikaliskt (alltså jag tycker att det spelar en viss roll ändå) och det var bra blandning på sång och rörelser. Min man frågade om det fanns någon sång jag kände igen och när jag nekade rynkade han lite på näsan, men det störde absolut inte mig. Det är ju kul att lära sig nya sånger oxå :)
    På slutet var det ett bollhav i en pool och det var M mycket förtjust i. Killen som satt bredvid henne envisades med att sno just den bollen hon hade tagit upp, men M tog bara helt sonika en ny och blev inte sur (han ville väl ha kontakt...killar vet ju inte alltid hur ;)
    Sen var det såpbubblor som avslutning och det var ju oxå succé.
    Om vi är friska och krya går vi nog nästa vecka med - du får hänga på då, Glimra.

  • Saftmedbulle

    Förresten... det fanns en urgullig tusenfoting oxå...som jag blev helt förälskad i... kanske ska försöka sno med mig den hem nästa gång ;)

  • Saftmedbulle
    Jennny skrev 2013-04-19 14:36:36 följande:
    Är det nån av er som slutat amma?
    Theo är verkligen inte intresserad längre och älskar att äta mat så det känns som att vi lägger ner det. Vi gör det aldrig för att han vill utan för att jag tar initiativet
    Håller på. M får bara bröstet på morgonen när hon precis vaknat och på kvällen precis innan läggdags.
  • Saftmedbulle
    Glimra2 skrev 2013-04-22 19:26:19 följande:
    Synd att ni inte kunde komma, jag och Tigo var där, det var ju toppen för hans rastlösa själ :) så gulligt när han försökte fånga såpbubblorna :)

    Ja, eller hur? M var helt överförtjust....både i bollhavet och bubblorna. Tyvärr var (är) hon sjuk och sen kommer vi att vara upptagna de närmaste måndagarna.
  • Saftmedbulle
    Heds skrev 2013-04-24 10:03:34 följande:
    Haha!!!
    Med TINDRA så menar jag såklart GLIMRA :) Blev en mix i mitt huvud av vad ordet/orden betyder samt Tigo :) haha!
    Hi,hi...jaaa, ibland är man för smart för sitt eget bästa ;)
  • Saftmedbulle

    Snor är INTE glamour...
    Suck... nu har M varit snorig i en och en halv vecka...vi som oxå ville gå på rytmik idag, men det var inte läge :(
    Vi har nog slutat amma (har inte ammat sen igår morse...) och det var ju min plan - att sluta amma i april, kanske, kanske att det går vägen.
    Maten går väl si sådär...kyckling gillar hon INTE, men spätta går bra. Min man säger att hon kanske blir vegetarian ;) - en sån som äter fisk...vi får väl se. Kalops gick inte heller... nåja än så länge så funkar spätta och majspuré, men lite variation vore kul.
    Hur går det för er?
    Vi ska till BVC imorgon - ska bli spännande, två månader sen vi var där sist.
    Imorgon är min mans sista dag på jobbet, sen är han pappaledig. Får man gå och nöta på varann, he, he...nä, alltså, ska bli mysigt. Vi åker till skärgården över valborg och nästa vecka blir det Göteborg och vidare till Tyskland (fixade pass åt M i helgen).

  • Saftmedbulle
    Jennny skrev 2013-05-02 11:35:15 följande:
    Trevligt med maken hemma Saftis och va spännande att ut å fara!

    Rytmiken va verkligen trevlig!! Superfint ordnat allting! På måndag kan inte vi men kanske gången därpå.
    Nån som vill fika snart?
    Vill hemskt gärna fika, men...vi ska ju ut och åka...
    Ikväll ska vi gå på Grönan hela familjen...första gången för lilla M. Hon har äntligen blivit frisk nu :)
  • Saftmedbulle

    Nytt namn kanske vore bra... annars får vi en hel massa nya även nästa omgång (septemberbebis 2014)  och sedan inför varje BF i september...ha,ha.

    Heds: Angående babyrytmiken så får vi se om vi kommer...nu är ju pappa ledig oxå så vi får ju bestämma tillsammans vad som händer på dagarna. Som sagt...M är ju frisk nu, så det hindrar i alla fall inte.

    Nu har vi slutat amma och det känns skönt faktiskt. Lite meck med maten - inte allt som passar lilla fröken, men vi jobbar på. På det viset är det skönt att ha pappa hemma nu oxå...han har lite mer tålamod än jag ;)
    Vi var på BVC i veckan och sköterskan blev lite förvånad över att M inte kryper än...så vi har fått en hemläxa att träna på tills vi ska dit om två månader igen. Kryper era barn?

    Glimra: Lät jättemysigt med utflykt...vi hänger gärna på när vi kommer tillbaka till Sverige - vi åker nu på onsdag, så då kan vi inte :(

  • Saftmedbulle
    Jennny skrev 2013-05-04 11:34:44 följande:
    Theo kryper inte och känns knappt nära. M räknas väl som att hon är 7 mån...inte 10? Alla kryper väl inte när de är 10 mån heller, va inte de lite konstigt av en BVC-sköterska att säga?
    Om jag sätter theo på alla fyra kan han stå så men e inte nöjd. Och han gör ingen ansats att själv ta sig upp i krypställning. Han sitter och leker och e väldigt nöjd med det.
    Hur skulle ni öva då??
    Jo, jag tyckte det var lite konstigt att hon sa så och, som du säger, utvecklingsmässigt så är hon ju bara drygt sju månader.
    Vi fick inga specifika tips mer än att hon skulle ligga mycket på mage.
  • Saftmedbulle
    Glimra2 skrev 2013-05-05 07:53:06 följande:
    Tigo kryper inte heller, hans bror kröp vid 13 månader så det är så olika. Tycker det lät väldigt konstigt att ni fick hemläxa saftis. Vad jag förstår så går det liksom inte att skynda på, de kryper när de är redo liksom. Jag tycker ni ska strunta i BVC läxa!

    Vi har i stort sett också slutat amma, ammar bara 1 gång per dygn tidigt vid 05. Annars så äter han jätte bra, tycker om all mat.

    Jag fixa en ny tråd när jag sitter vid en dator, eller om nån annan vill så feel free :)
    Nä...fixa du...men glöm inte att tala om länken dit...
  • Saftmedbulle

    LittleMY: Jättekul att se dig här igen! Skulle vara kul att träffa dig IRL oxå... Kram!

    Heds: Maken och jag har andra planer för oss imorgon så det blir ingen rytmik för oss, tyvärr. Hade det på känn...

Svar på tråden Stockholmare med BF i September