Inlägg från: Saftmedbulle |Visa alla inlägg
  • Saftmedbulle
    Mandelsassa skrev 2012-11-13 12:51:43 följande:
    Grattis littlemy
    Inte varit i liljeholmen på länge, men jag hittar nog till cafeet ses imorgon. 10:30 var det väl?
    det blir första gången att åka kommunalt för oss.
    10.30 var det... Ses!
  • Saftmedbulle
    Sladdis12 skrev 2012-11-15 12:16:53 följande:
    Mandelsassa - visst kan du få tillbaka mensen trots att du helammar! Min mamma blev med barn när min storasyster var 3 månader.... Hon helammade o trodde det var safe! Men sen kom jag som en glad överraskning bara ett år efter min syster!!

    Glimra2 - härligt att få sova så länge! Riktigt så bra har vi inte lyckats men Min lilla Alva är sååå mkt gladare o sover dessutom mkt bättre på nätterna sen vi började med sempers magdrp! Skönt!
    Hi, hi... vad bra! Barn kommer när de kommer...som tur är. Min mamma käkade p-piller när hon fick mig och hade spiral när brorsan kom - sen steriliserade hon sig (man kan ju förstå varför).
    Har inte fått min mens än heller, trots att det gått drygt fyra månader. Fast... kan ju inte säga att jag saknar den.

    Har varit på neonatal idag och fått vaccination. M var jätteduktig och sedan stannade vi fyra timmar på observation. Än så länge mår hon bra, så det har nog fixat sig. Skönt!

    Hon fick ersättning för första gången igår (jag skulle ut och härja på kvällen och hade inte tid att pumpa) och i morse var bajset alldeles svart (!). Ska det vara så, någon som vet?
  • Saftmedbulle
    nelia85 skrev 2012-11-15 17:17:11 följande:
    BVC sa till mig att bajs får inte vara svart, vitt eller rött. Är det helt svart?
    Pratade med min BVC idag och de trodde att det var ersättningen i kombination med Niferex (järndropparna). Jag vet ju att jag själv fått svart avföring av järntabletter så det skulle ju kunna vara så.
  • Saftmedbulle
    Sladdis12 skrev 2012-11-19 14:26:25 följande:
    En liten nyfiken undran till er som ammar! Dricker ni ngn alkohol nu när ni ammar? Själv har jag inte druckit sen jag plussade på Stickan för snart 1 år sen. När jag fick barn för 10 år sen så var det ju big no, no att dricka ngt när man ammar o det sitter i för min del... Samtidigt är det ju sååå gott med ett glas vin till maten o de nya rönen säger ju att det är helt ok... Självklart ska man dricka väldigt måttligt så man kan ta hand om sitt barn!

    Men som sagt än så länge inget för min del men har funderat lite på om jag vid ngt festligt tillfälle så... Men det känns fel.... Ni ser kluven!!

    Hur gör ni andra??
    Jo... jag gör det. Det rör sig om ett glas vin på sin höjd och kanske varannan helg, så jag tror inte det är någon fara. Har läst en del om det och det är tydligen ok (fast...som du skriver, folk resonerar olika). Om det känns fel så kanske du inte skulle? Eller?
  • Saftmedbulle
    Sladdis12 skrev 2012-11-20 16:03:16 följande:
    Halloj! Verkar vara lite bortfall imorrn. En liten koll bara, vilka kommer? Så man inte sitter själv tillslut....
    Jag kan, men skulle föredra vanliga stället i så fall.
  • Saftmedbulle

    Hittar inte till Vintervikens café tyvärr och känner väl inte för att virra runt med barnvagnen. Någon som ska gå från Aspudden eller Liljeholmen, som kan vägen?

  • Saftmedbulle
    LittleMY skrev 2012-11-20 22:26:58 följande:
    Jag har inte heller varit på Vintervikens cafe tidigare, och följs gärna åt - om det är dit vi ska.
    Ok. Ska vi ses 10.30 utanför Coop vid Liljeholmen, du vet vid spärren där vi sågs första gången?
Svar på tråden Stockholmare med BF i September