• Adora1

    Forts.-tråd för "Vi som precis plussat med syskon"

    Här samlas vi som varit aktiva i tråden "Vi som precis plussat med syskon" och pratar vidare.....

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-02-06 20:32
    VI SOM FÅTT BEBISEN!!
    Vera01: 21/8 föddes Vilmer (v.42+1)
    jannovich: 26/8 föddes Viggo (v.38+3)
    Jennypenny83: 5/9 föddes Max (v.39+3)
    Liiiiina: 12/9 föddes Lillasyster (v.40+2)
    Vic2ria: 20/9 föddes Nyima (v. 40+5)
    Blondie85: 1/10 föddes Evelina (v. 37+6)
    Adora1: 4/10 föddes Agnes (v. 39+6)
    Tinne: 4/10 föddes Olivia (V.39+3)
    Krabbolina: 5/10 föddes Lovisa (v 40+3)
    Moonflight: 6/10 föddes Melinda (V.41+1)
    Lisa73: 9/10 föddes Tova (v. 39+5)
    LillaPy: 11/10 föddes Linnéa (v 40+1)
    Anna J01: 16/10 föddes Vidar (V.40+6)
    Alexe: 19/10 föddes Hannes (v. 39+6)
    KristinaW: 21/10 föddes Valdemar (v. 40+4)
    EmmaK: 29/10 föddes Tilde (v. 40+2)

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-09-11 16:29
    MoonFlight: 30/8 2013 födde Zackarias (v.41+6)

  • Svar på tråden Forts.-tråd för "Vi som precis plussat med syskon"
  • Alexe

    Adora: skrattade också åt 'Sådär, sådär' :) företagsam tjej måste man säga.

    Elias är också han snäll ibland. Tex vill han gärna mata Hannes. En gång hittade jag lite småsten fr hallmattan i Hannes mun... Nä, men han kramar o pussar gärna på Hannes o vill ofta hålla honom i handen. Men det gäller att vara med för rätt som han sitter o klappar på lilla huvudet så kommer det en lavett.

    Nu sover båda innan kl 21, så härligt. Men jag är förkyld o vi steg upp 05.30 i morse för att lämna Eriks bil på verkstad kl 8 så jag vill också bara sova. Kan inte för mitt liv få oss alla klara på mindre än två timmar på morgonen. Hur gör ni andra som har dagistid att passa?

  • Vic2ria

    Adora: ja usch satt o tänkte på den hemska tiden man upplevde samma tid förra året. Verkligen glad att den tiden är förbi för så dåligt som man mådde då trodde jag nog inte ens man kunde må. nått gott kom iaf ut ifrån det =)

  • Vic2ria

    Alexe. Vi stiger upp kl 8 o förskolan kl 9. har satt fram allt kvällen innan, lillasyster äter oftast vid 6-7 så hon behöver ju oftast bara bytas och kläs på. Hon vaknar vid 8 så hon är pigg o glad och får oftast följa med i bärselenn om inte pappsen är hemma. Sonen är ganska snabb på morgoen oxå och jag går som sju svåra år och lämnar, borstar bara tänderna o drar på mig en mössa =)

  • Vic2ria

    O har inte blivit svartsjuk på lillasyster men han är ju ändå 3 år och inte så ung som de flesta storasyskonen i denna tråd. Han är jätte öm och snäll och leker och busar mkt med henne. Vid varje framsteg hon gör lyser han upp som en sol, ögonen glittrar när jag sagt att hon tex börjat vända sig själv och så. Då får hon såklart massor av beröm och pussar av honom. Det är så underbart att se deras syskonkärlek man blir nästan tårögd varje dag. Det märks att lillasyster älskar storebror lika mkt för hon blir överlyckning när han kommer och skrattar högt åt hans buserier =)

  • Adora1

    Härhemma märks det också att storasyster är stor idol och Agnes följer henne med blicken överallt och hoppas få hennes uppmärksamhet. Hon sprallar av glädje när det sker!

  • Krabbolina

    Lukas är tre och det ör först nu som han börjar bli avis, det har tagit några månader. Men sen händer det mycket i hans utveckling och han testar mycket! Han blir skitförbannad när han får en tillsägelse.

    Jag minns fortfarande så vidrig pulversåsen smakade för ett år sen!

    Imorgon är det Lukas dopdag! Vi har inte döpt Lovisa ännu, men snart hoppas jag det blir av

    Min present till maken imorgon är en sovmorgon

  • Alexe

    Krabbo: hoppas att Erik tänker som du ang present :)

    Ligger vaken efter amning o efterföljande bajsblöjebyte (fast bara två ggr inatt, tjoho). Är så snorig o hostig så jag hinner inte somna mellan snyt o hosta. Bebis har dock somnat om på egen hand, tätt tryckt mot min ena arm. På andra sidan har Elias kilat in sina fötter under mig. Det är härligt men jobbigt m samsovning :) Tur att alla andra sover så hårt o inte alls verkar störas av mig.

    Vic2ria: Gud vad snabbt. Får jobba på våra tider :)

  • Adora1
    Vic2ria: Oj ja så snabbt säger jag med! Mannen lämnar på dagis eftersom han jobbar deltid. Hedda behöver minst 45 minuter på sig att äta frukost, sen tillkommer allt annat som blöjbyte/klädyte etc under oftast stor protest och där hon ibland kämpar emot med våld eller springer och gömmer sig eller trycker sig mot ett hörn och vägrar komma fram Skrattande...Härliga kaotiska morgnar har vi och då är vi ändå två vuxna! Vågar inte tänka på hur det hade gått annars... Hämtningarna tar jag, det är min hat-stund på dagen när jag ska försöka få ner Hedda i overallan ("INTE bullerall !!") samtidigt som lillasyster blir mer och mer varm och eller otålig av att vänta Rynkar på näsan..
     
  • Adora1

    Jepp jepp, då har vi fått kräksjukan... Hedda kräktes upp mackan med en kaskadspya och fem minuter senare när mannen badade henne var det min tur, både fram och bak kom det Rynkar på näsan...
    Så nu är vi hemma allihopa. Jag och Hedda mår kasst och Lasse tar hand om oss...Han är och köper mer handsprit och kräkpåsar nu..
    De var glada på hans jobb att han inte tog med sig kräkisen dit...
    Hoppas bara inte lilla Agnes får det!!

Svar på tråden Forts.-tråd för "Vi som precis plussat med syskon"