• Cina84

    Jag behöver vänner som gör IVF i RMC malmö

    Då är lilla livet på plats :D. Får nu bara hoppas att den väljer att stanna kvar. Jag har i alla fall bestämt att jag ska glädjas åt varje dag som jag får vara gravid. Varje dag är i alla fall en dag mer än jag någonsin varit gravid <3

  • Cina84
    Fröken Smilla skrev 2015-02-01 14:21:15 följande:

    Åh va kul! Grattis!

    Sa de hur många embryon som klarat sig så här långt? Om det var var Dr O som gjorde återföringen kan jag iaf intyga hans träffsäkerhet

    Lycka nu till!


    Ingen doktor O men väl min namne ( kan jubara båda gott ;). ) som även gjort äp. Jag har två blastocyst i frysen + två till som bara ska odlas liite till innan de fryses. Varför fick jag inte för mig att fråga. Så inte helt illa men hade nog velat ha något till bara för att vara på den säkra sidan.
  • Cina84
    AnnaSara84 skrev 2015-02-01 19:48:57 följande:

    Helt rätt inställning Håller tummarna för dig!


    Tack :)
  • Cina84
    Fröken Smilla skrev 2015-02-01 21:21:57 följande:

    Det gjorde jag i många dagar efteråt. Helst när jag kissade. De har ju ändå varit väldigt påfrestade så det är nog inte så konstigt.


    Okej.Jag har känt av det en del när jag varit igång och stått mycket under dagen.en då vet jag att det inte är något att fundera mer på ;).
  • Cina84

    En antagligen korkad fråga men måste ställa den ändå. Fick brev hem idag angående att vi fick embryon till frysen. Det står 2 frysta embryo i två strån. Menas det att det är ett embryo i varje eller två i varje? Jag fick nämligen för mig att de sa till mig att vi skulle få fyra till frysen.

  • Cina84
    Fröken Smilla skrev 2015-02-05 05:51:28 följande:

    Jag TROR det betyder totalt 2 st som är frysta i varsitt strå. Vi fick samma resultat som ni. Jag har hört att om de fryser äggen var för sig så är äggen av mycket god kvalitet. Annars fryser man oftast två för att de båda kanske inte klarar upptining.


    Jag tror också att det är så. Både jag pch sambon fick dock för oss att de har fryst två blastisar och skulle odla ytterligare två lite till men vi har säkert fått det om bakfoten. Ska ringa dit imorgon och dubbelkolla. Tack du gravida kvinna ;).
  • Cina84
    Fröken Smilla skrev 2015-02-05 18:04:47 följande:

    Vi har vår officiella testdag imorgon och ska ringa till RMC på morgonen. Eftersom vi ska iväg tidigt på begravning testade vi för säkerhets skull ikväll igen och det blev ett superstarkt plus! Av nån anledning pustade jag ut igen. Man är ju helt nipprig

    Hur går det för dig och Crinone?


    :). :). Ja men det kan jag nog tänka, det är ju den officiella dagen. De andra kan ju ha varit fel.. Så hade jag kunnat tänka.

    Jo det går bra. Äckelvarning dagarna innan ET. efter ET var det helt stiltje till idag. Vet inte om det är ett tecken...

    Jag börjar tvivla på att jag kan hålla ut till testdagen.. Men vill ändå inte testa innan.. Åååh vadå jag vill att detta ska gå vägen!! (Som alla andra i denna sits)
  • Cina84
    Viola78 skrev 2015-02-06 13:01:50 följande:

    Hej alla, här kommer ett par frågor från en glad men väldigt orolig en!

    Jag gjorde återföring den 23/1 och har testdag på söndag 8/2. Jag har dock haft typ "mensvärk" till och från sen den 28/1. I tisdagskväll fick jag jättekraftig värk, det gjorde fasligt ont! Var ute o körde o fick stanna bilen, alldeles kallsvettig o illamående. Gick över på en kvart ungefär. Samma sak hände sen tidigt i onsdags morse, skiiiitont! Kunde inte ens sätta mig upp i sängen pga smärtkramper, sambon fick hämta Alvedon medan jag låg o jämrade mig. Jag tänkte att nu är det kört på riktigt, men ingen blödning kom... Pallade inte vänta mer, så jag tjuvtestade på onsdagen och det visade positivt!! :) Testade idag igen, och det blev fortfarande + :)

    Jag vågar dock inte bli glad eller tro på det riktigt än, testar igen på söndag. Framförallt är jag orolig över att jag hade så fruktansvärt ont, är det nån mer som haft det?? Nu har jag lite molande igen bara.

    Jag är också fundersam över Crinonen. Jag skulle bara ta den 1 gång/dag i 15 dagar (tog sista igår), men när jag letat runt på nätet finns det tydligen dom som fått ordinerat det upp till 2-3 ggr/dag i 12 veckor?! Vad har ni fått ordinerat?? Jag vill ju bara att mitt lilla foster ska fortsätta ha det så bra som möjligt...

    Jag är också lite orolig över det här med att ha sex igen... Löjligt kanske, men är så rädd att skada något! Jag tänker på hårt sex, eller när man liksom kommer åt livmodertappen, är det säkert att det inte är farligt?? Har lästa gamlagamla inlägg där man avrådde från sex under den tidiga graviditeten pga risk för missfall. Som jag förstått det har man frångått denna rekommendation nu, men samtidigt har jag läst att kvinnor som haft upprepade missfall fortfarande avråds från att ha sex tidigt. Jag har ju aldrig varit gravid tidigare, så jag vet ju inte hur det är med mig... Jag är kanske predisponerad för missfall?! Jag är både gammal och har genomgått ivf, och det är väl tyvärr större risk bara det??

    Tänkte ringa RMC o fråga men missade telefontiden idag... :/

     


    Grattis :). Det är säkert så!!

    Jag fick också crinone ordinerat 1per dag i 15 dgr. Jag vet inte men tror att det kanske är så att de som får mer har större behov av det medans vi mest får det som Lite extra underhåll till maskineriet ;).en som sagt är jag onte alls säker
Svar på tråden Jag behöver vänner som gör IVF i RMC malmö