• Cina84

    Jag behöver vänner som gör IVF i RMC malmö

    En fråga. Är det någon har fått ont ryggslutet som en biverkning av sprutandet?

  • Cina84

    Grattis, grattis grattis fröken smilla :D.

    Jo det gick bra tycker jag. Hon mätte visserligen inte mer än 5 lite större blåsor vilket inte var jättemånga. Hon tyckte väl inte det var dåligt men det kan bli bättre så hon ökade min dos och så ska jag dit på fredag och kolla. Men hon sa att det blir äggplock :) Antingen på måndag eller tisdag :). Så nära det är målet nu, jag kan se mållinjen. Hoppas bara jag inte trillar på upploppet.

  • Cina84
    Fröken Smilla skrev 2015-01-21 17:34:57 följande:

    Nä verkligen inte mycket. Det tog ju dock en liten stund och jag var så grymt kissnödig att jag mest försökte koncentrera mig på att inte kissa på mig Tack!

    Men det var ju ett bra resultat! Du får ditt ÄP betydligt tidigare än vad jag fick mitt, som fick vänta till fredagen efter. Var det Zahra du var hos? Jag var hos henne ett par gånger, gillar henne


    Jag var hos Carina, tror det blir hon igen på fredag. Sköterskan sa att hon kommer göra äggplocket så det är skönt att jag fått träffa henne innan.

    Ja här går det undan.. ;) Hoppas bara att hon inte plockar dem för tidigt :|
  • Cina84
    Fröken Smilla skrev 2015-01-21 19:09:40 följande:

    Nej oroa dig inte för det, de är väldigt noggranna med det. Dessutom mognar en hel hög efter ovitrellesprutan, så även om de är åt det mindre hållet på fredag kommer ovitrellen skjutsa på dem. Jag hade ju bara sex stycken åt det mognare hållet vid sista VUL och så plockade de 10 st :)


    Det är ju så sant. De vill ju såklart att så många som möjligt ska lyckas. Ibland är jag lite nojig..

    Tack :) det ska jag ha med mig till på fredag. Förresten två frågor som jag glömde fråga henne idag. Kan man vara mycket öm dagen efter äggplock? Är det okej att mysa till det under sprutperioden?
  • Cina84
    Fröken Smilla skrev 2015-01-21 22:25:35 följande:

    Ja, man är öm direkt efteråt, för mig gick det mesta över dagen efter. Fick också sparsamma blödningar. Sen fick jag ju problem med förstoppning och det tyckte jag var ännu värre ;)

    Ja mys på fram till ovitrellen, sen måste mannen låta bli snorren fram till ÄP. Jag ville inte ha sex innan heller för mina äggstockar blev rejält ömma. Och nu får vi inte. Stackars karl ;)


    Var du öm så du var hemma dagen efter?

    Ja men då vet jag vad jag ska säga när sambon kommer hem;).
  • Cina84
    Fröken Smilla skrev 2015-01-22 18:15:52 följande:

    Nu var ju dagen efter en lördag så jag var hemma i vilket fall som helst. Jag tror det hade gått bra att vara på jobb, hade mest som lite mensvärk då, och det försvann runt lunchtid. Behövde inte ta nån smärtstillande alls. Bara på själva ÄP-dagen hade jag så pass ont att det blev lite jobbigt att gå. Mannen fick tex hämta bilen när vi skulle köra hemåt, kunde inte gå så långt som till parkeringshuset. Väl hemma blev det vetekudde och alvedon, det räckte bra.


    Då kommer nästa fråga :). Kan man bestämma när de ska ringa dagen efter och berätta om äggen? Känner inte ritkigt för att få det beskedet på jobbet om jag jobbar dagen efter.
  • Cina84
    Kajo skrev 2015-01-22 19:48:03 följande:

    Jag tror du kan ringa dit när du kan, men dem behöver nog meddela dig om du ska börja med crinone eller någon annan med. När är det äp?


    Okej. Jag har äp på måndag eller tisdag :). Om ett nu inte visar annat imorgon..
  • Cina84
    Fröken Smilla skrev 2015-01-22 20:00:32 följande:

    Jag tror inte det, det var iaf inget de nämnde för mig. Det är ju labpersonalen som ringer, inte läkarna. Det var några riktigt nervösa timmar innan de ringde. Det står att de kommer ringa innan kl 11, och mig ringde de kl 9.45.


    Okej jag misstänkte det. Ja men det är det jag känner att det kommer vara himla nervöst och om det inte skulle vara positivt blir det hur tungt som helst. Det i kombo med att jag kanske är öm dagen efter gör att jag kommer vara hemma då känner jag.
  • Cina84
    Fröken Smilla skrev 2015-01-23 06:14:43 följande:

    Jag förstår hur du tänker. Jag tyckte det var skönt att ta det lugnt rent psykiskt också. Det är ju en himla resa man gett sig in på...!

    Lycka till idag! Hoppas de bokar in ÄP!


    Det gick bra idag med :). Blåsorna ser fina ut och någon till hade växt till sig. Det finns även möjlighet att fler hinner växa till sig till på tisdag när det är dags för ÄP :D. Ännu ett steg närmare målet. (Nu gäller det bara att det finns ägg i blåsorna med.)
  • Cina84
    Fröken Smilla skrev 2015-01-23 15:50:32 följande:

    Åh så spännande! Vet du vilken läkare som ska göra plocket?


    Jo det blev carina som jag träffade häromdagen så det blir nog bra :).
    Fröken Smilla skrev 2015-01-23 17:19:23 följande:

    Skönt att höra!

    Idag hade vi fått brev från RMC, vi fick två blastocyster till frysen också :) känns skönt med två små eskimåer som väntar på oss.


    Grattis :)
Svar på tråden Jag behöver vänner som gör IVF i RMC malmö