• Pusheen

    Jag behöver vänner som gör IVF i RMC malmö

    sandishhh skrev 2015-03-24 12:14:47 följande:

    Hade vart kul med en uppdatering om alla, vilka är i pågående behandling? Ruvar? Gravida? :)


    Har lagt allt på hyllan ett tag.. Har mens nu och planerar och hoppas på att vi får göra ett försök vid nästa mens i slutet av april!
  • Pusheen

    Jaha. Då har jag fått besked om att jag har cellförändringar. Undrar hur detta kommer att påverka min ivfbehandling. Alltså -sjukt mig. Orkar inte mer.

  • Pusheen

    Jag som har väntat och längtat och sett fram emot nästa försök som var inom räckhåll :( Håller på att ringa runt idag för att få lite besked om vad som händer nu. DET GÅR JU INTE FÅ TAG PÅ NÅGON!! Telefontider hit och dit och alla upptagna osv.. Känns som att det inte är meningen att vi ska få barn någon gång.

  • Pusheen

    Hej igen tjejer. Har varit under isen totalt efter beskedet om cellförändringar så jag har inte orkat kika in här.

    Ska på provtagning imorgon så ni kan väl hålla en extra tumme för mig. Har gjort det en gång för kanske tio år sedan och det är så fruktansvärt obehagligt när de knipsar av bitar från livmodertappen :(

    Hoppas på att få besked snabbt om hur det ser ut och att det kan försvinna eller behandlas så vi får fortsätta med ivfen snart igen.

  • Pusheen

    Tack för alla hållna tummar! Det hjälpte för det var inte alls lika hemskt som sist. Det kändes knappt faktiskt och gynekologen som jag träffade var underbar. Hon blev uppriktigt ledsen och förstod ingenting om varför vi inte fick fortsätta med ivfen. Jag har små förändringar som ligger latent typ och kan komma av stress osv. Inget som på något sätt skulle vara riskfyllt vid en graviditet. Hon tog dock vävnadsprov och jag tänker invänta svaret på det tills jag ringer rmc och tjatar på att vi ska få köra på ändå så har jag lite mer kött på benen. Bara att hoppas att vävnadsprovet visar samma som gyn sa. Hon sa även att jag kunde hänvisa rmc till henne om de undrade något så skulle hon "försvara" mig. Så himla gulligt. Det finns bra människor med där ute och ibland har man turen att träffa en av dem :) En liten gnista av hopp tändes igen men det lär ju ändå inte bli förrän efter sommaren..

    Jag är glad om det blir i år faktiskt..

    Kram på er!

  • Pusheen
    Cina84 skrev 2015-05-14 18:35:49 följande:

    Skönt för dig att det gick bra :). Vilken lättnad för dig. Superbra att hon ställer upp ifall det skulle behövas! Vilken fin människa! Men om allt är bra Med vävnadsprovet borde ni väl få köra på så fort som möjligt? Och i och med att nu sa så oöm dett andra finns det väl inget underlag för annat? Håller på dig!


    Ja men det kan man ju verkligen tycka! Försöker att inte hoppas på allt för mycket innan jag har fått provsvaren men hoppas verkligen att rmc går med på att köra ändå. Detta är sånt som försvinner av sig självt och det vet man ju inte hur länge det kan ta.. Ska jag vänta tills det är helt borta så kan det ju ta hur länge som helst innan vi får göra ivf igen. Ja ja.. Den som lever får se. Redan gått en vecka sedan nu.. Ett par veckor till sen vet vi :)

    Hängt med lite dåligt; hur går det för dig?
  • Pusheen

    Vad kul Cina84. Så länge det händer något i rätt riktning så är man ju glad oavsett vad det är :)

    Jag inväntar provsvar.. Två veckor idag och hon sa att det kunde ta några veckor. Segt!

  • Pusheen
    Cina84 skrev 2015-05-22 14:21:44 följande:

    Jepps. Nu ska det bara bli omslag med ;).

    Ska du få besked via brev eller samtal? Är det via brev kan du säkert få svar tidigare genom att ringa dit. Det har jag gjort någongång.


    Tack för tipset! Har för mig att det är via brev. Då kan jag kanske prova att ringa om någon vecka :)

    När jag ringde dit och hade frågor ang vilken tid jag skulle få komma dit så hade hon redan en tid och jag fick remissbrevet några dagar/vecka efter det så det stämmer.
  • Pusheen

    Min har också ändrats lite sen mitt första försök Cina84. Min mens är annorlunda och ÄL med om jag ens har ngn pga pco. Min ÄL kan vara lite när som :) Hoppas du får utslag snart!

  • Pusheen
    Cina84 skrev 2015-05-22 14:21:44 följande:

    Jepps. Nu ska det bara bli omslag med ;).

    Ska du få besked via brev eller samtal? Är det via brev kan du säkert få svar tidigare genom att ringa dit. Det har jag gjort någongång.


    Testade att ringa nu för att se om de möjligtvis hade provsvaren så här tre och en halv vecka senare.. NEJ hon säger att det tar åtta veckor!!!! Men hur kan det bara vara så att man ska behöva vänta på ett provsvar i ÅTTA veckor?! Jag sa att vi höll på med ivf och allt stod still för att vi behövde provsvaret. "Nej tyvärr vi vet inget, det brukar ta åtta veckor"!

    Helt sinnessjukt.
Svar på tråden Jag behöver vänner som gör IVF i RMC malmö