• Pusheen

    Jag behöver vänner som gör IVF i RMC malmö

    Cina84 skrev 2015-08-10 19:26:08 följande:

    Kajo och Pusheen jag hoppas inte att jag skrev något klumpigt isåfall ber jag om ursäkt. Det jag menade var att jag inte har accepterat det hela fullt ut än, att jag fortfarande förnekar det hela lite. Man lever ju på hoppet in i det sista pch önskar att allt ska lösa sig naturligt.


    Du behöver inte be om ursäkt! Alla känner vi olika och det är ju så himla olika vad man har för bakgrund och var man är mentalt. Jag har ett förflutet med ett utomkvedshavandeskap med en bortopererad äggledare som följd och sen under första försöket med ivf så nämde de att jag har pco för första gången och det var inget jag visste om att jag hade. Nu har jag förstått varför jag aldrig har blivit gravid (mer än en gång då) trots att jag varit väldigt oförsiktig tidvis samt att min sambo och jag har försökt länge utan resultat. Så att vi nu måste köra med ivf känns nästan som en lättnad för mig. Nu kan jag slippa att tänka på varför det inte går. Nu vet jag varför.

    Men visst.. Det känns tufft ändå och vissa dagar vill man inte ens tänka på det. Varför skulle vi få det så svårt? Kan väl bara låtsats att allt är normalt ibland..

    Kram
  • Pusheen

    Se där Cina84.. Vad bra om det jag skrev kan hjälpa dig på något vis..

    Inget är som väntans tider eller vad säger ni? ;)

  • Pusheen

    Ska du Cina84 göra någon hormonbehandling? Börjar så smått dra ihop sig för dig!

    Ena gången längtar man efter mensen, nästa gång vill man inte ha den alls.. :)

  • Pusheen
    Cina84 skrev 2015-08-15 07:59:24 följande:

    Japp nu börjar det närma sig :). Jag ska göra ett stimulerat fet så jag ska ta progynon tror jag det stavas och lutinus(istället för crinone) Är dock lite orolig att kroppen ska lura mig igen och att mensen kommer redan nu i helgen..(känns som att jag börjar få lite känningar) Och i och med att jag valde att ha is i magen och inte ringa i veckan så vet jag inte om jag får börja med progynonen om mensen kommer idag el imorgon.. Jag kan tycka att det är lite synd att man inte kan nå de på helgen..

    Pusheen: Du skulle köra korta med sprutor väl? Veckan efter om jag minns rätt väl :)

    Kajo: ska du också ta lutinus eller du fick crinone?


    Tycker också att de borde gå att nå på helgerna. Rätt dåligt faktiskt!

    Japp; jag ska göra korta protokollet. Ska ta Gonal F denna gången (puregon förra) och hoppas hoppas på att kroppen svarar bättre på det. Blev ju bara tre blåsor och två ägg förr gången. Jag var ju ovanlig som inte svarade så bra på behandlingen mot vad andra normalt sätt gör som har pco. Lätt att bli överstimulerad MEN inte jag tydligen. Varför falla in i normen?

    Ja, min mens kan spela på ett par dagar men ligger ca en vecka efter dig får vi hoppas då så din mens inte kommer nu!
  • Pusheen
    Cina84 skrev 2015-08-15 10:39:25 följande:

    Då är gonal f lite starkare då? Då håller vi tummarna för att det blir en bra skörd :). Även om du inte fick så många ägg måste det väl på sätt vis vara skönt att du inte blir överstimulerad så lätt. Har läst lite om det och det verkar vara en riktig påfrestning för kroppen.

    Ja hoppas det! Min sambo sa till mig att knipa ;).


    Jag vet faktiskt inte om Gonal F är starkare. Det var ju så länge sen jag pratade med doktorn.. Har för mig att hon sa att man helt enkelt svarar olika på olika preparat. Samt att de kommer vara mer vaksamma typ och höja dosen snabbare om det behövs. Vi får se!

    Jag ska nog läsa på om överstimuleringar.. Vet inte då mycket om det. Bra tips ;)

    Ingen mens än?
  • Pusheen

    Ja, vi får se. Man svarar ju olika. Får lita på att doktorerna går på det som de tror passar en bäst.

    Jag äter citidon mot min huvudvärk och en gång erbjöd Apoteket mig kopian till citidon som var någon krona billigare. Gav inte alls samma effekt!

    Har försökt tänka på det och vara positiv nu när jag får ta gonal f istället för puregon. Som sagt, den som lever får se :)

  • Pusheen
    Cina84 skrev 2015-08-21 13:53:25 följande:

    Kajo har det ökat på något? Pusheen börjar det kännas att drt ör på g? det lilla rosa som kom för mig är som putsväck men mensvärken består.. nu känner jag som fu skrev häromdagen Pusheen nu önskar ja att mensen kommer.


    Vad konstigt Cina! Ja -tänk om?

    Jag är riktigt spänd och peppad! Längtar efter mensen :'D Jag har PMS med spända bröst och huvudvärk osv.. Om någon vecka så hoppas jag att den har kommit. Känns att det börjar dra ihop sig :)

    Alltså, även om vi inte skulle få plats att få köra igång och måste vänta en månad till så känner jag att jag kan ta det med ro. Min lycka över provsvaren sitter fortfarande i och jag är glad bara att vi har fått klartecken.

    Sjukt att man blivit van vid att vänta, vänta och vänta.. :)

    Vad kul för dig också Kajo.. Skönt att den kom innan helgen!
  • Pusheen

    Måste bara säga; tycker det är himla trevligt att ha kontakt med er här inne. Skönt att ventilera med andra som är insatta i känslor och annat som man känner och gör <3

  • Pusheen
    Cina84 skrev 2015-08-21 19:36:48 följande:

    Så spännande för dig! Nu är det på g igen :).Ja men då kan den väl inte vara så långt borta om du känner så!! Ja nu är det bara en fråga när det tar sig för er igen :).

    Jag skulle kunna tro att jag kanske är gravid men jag har för mig att jag känt såhär någon cykel tidigare och fick då mensen på dag 45 så jag tror det är det som väntar. Trodde faltiskt att den skulle bara rätt denna månaden med i och med att förra var det.. Men jag har köpt mig ett test ifall jag inte kan hålla mig ;).

    Jag håller med dig Pusheen :). Tänk att inte ha någon att prata med som är i samma sits.. Jag är säker på att jag hade mått så mycket sämre då!

    Kram på er!


    När ska du testa dig om inte mensen kommer?

    Min mens är på gång!! Tidigare än väntat! Kanske får klarrött imorgon :D
Svar på tråden Jag behöver vänner som gör IVF i RMC malmö