Inlägg från: Kimona |Visa alla inlägg
  • Kimona

    Hur tillagar ni klyftpotatis så de blir krispiga?

    Vänder de i olja och kryddor på plåten och så får de stå på 200 grader ganska länge. Du ser på dom när dom är krispiga

  • Kimona
    Pappa G skrev 2012-02-24 15:36:40 följande:
    Självklart ska den råa potatisen sköljas noga.
    Samma sak om man exempelvis lagar potatisgratäng eller janssons frestelse..
    Det gör inte jag. Bara i samband med skalning
  • Kimona
    VilligaVera skrev 2012-02-24 20:36:14 följande:
    Jag har alltid smält smör som jag sedan skedar över potatisen.
    Tar aldrig av det vita som hamnar på botten. Jag sköljer aldrig potatisen mer än när jag skalar den och mina blir ändå alltid härligt krispiga. 
    Jag får inget vitt på botten o.O
Svar på tråden Hur tillagar ni klyftpotatis så de blir krispiga?