• Anonym

    Ärliga nätdejtingstråden!

    Har stor lust att lägga ut bild på honom här.. Såå synd om alla tjejer som stöter på denna galningen. 

  • Anonym

    Det är alltid svårt att leva i en monogam relation. Tror inte människan är gjord för det egentligen 

  • Anonym
    Tusse85: Jag valde att ta pengarna från honom privat istället för en anmälan... men inga pengar i världen kan ersätta det han har gjort.

    Jag litar inte på rättssystemet så jag tog den vägen istället... Mitt hat mot honom saknar verkligen gränser. 
  • Anonym
    Anonym (b) Du låter inte alls bitter Jag håller med dig. Kärlek är SVÅRT. Träffar man någon som man blir störtförälskad i så är det inte säkert att känslorna är besvarade och tvärtom.....  Jag tror många ger upp och träffat någon av trygghet.... Liksom lär sig att älska som du skrev. 

    Är man väldigt kär är man också mkt svag... Man blir svartsjuk osv.... och så leder det åt pipsvängen. Jag tror egentligen inte ens att människan är gjord för att vara monogam längre. 
  • Anonym

    Vissa här inne tar ju tråden alldeles för seriöst. Kanske därför vissa är singlar?

  • Anonym

    ger upp tråden eftersom jag inte känner igen mig i ert dejtande, och eftersom jag träffat någon irl. Lycka till allihop!

  • Anonym
    Afrodite79 skrev 2013-01-12 20:46:48 följande:
    Nu har jag har en liten fråga jag vill ta upp

    Denna tråden har ju varit igång ett tag och jag undrar om det är någon som lyckats få till det? Alltså så att det blir seriöst med någon? På riktigt. Och fortfarande är ihop så att säga.
    Ni är väl ett gäng här som hängt ihop sedan starten och det måste väl finnas någon som fått till en relation på riktigt? 
    Annars blir jag fan skeptiskt till detta med internet-dejting...Obestämd
    En liten tanke som dök upp såhär på kvällskvisten  
    Jag har varit med tidigare i tråden men hoppade av då jag inte kände att jag kom med i gemenskapen. Läser fortfarande lite sporadiskt dock. Jag har nu ett förhållande sedan fyra månader och det är alldeles alldeles ljuvligt! Fast vi träffades inte på nätet. Men det är väl klart att nätdejting kan fungera!
  • Anonym
    Afrodite79 skrev 2013-01-12 21:06:24 följande:
    Vad tråkigt att du kände så Rynkar på näsan

    Ja jo, det är enkelt att säga att klart att nätdejting kan funka för det tror jag oxå men det hade vart trevligt att höra om någon har en solskens-historia att berätta, gärna om fler har det

     
    Ja, men man passar inte i alla grupper, så är det bara...

    Men jag har faktiskt en solskenshistoria, även om den inte är min! Har en kompis vars åttaåriga förhållande tog slut. Hon registrerade sig på någon dejtingsajt, och hade sån sjuk tur att den första hon pratade med var "rätt"! De är ihop nu, sen ungefär ett halvår, och verkar ha det hur bra som helst. När hon berättade var jag rätt avundsjuk på henne kan jag säga...
  • Anonym
    NooneBird skrev 2013-01-13 00:16:25 följande:
    Ja jag tror att jag håller mig ifrån lammköttet faktiskt! Tänkte att jag skulle ge det en chans när exdejten bevisade motsatsen (trodde jag) till mina fördomar mot unga killar. Men nej…  Fast dom är ju så fina att se på men det är inte det som räknas. 
    Fast det låter, för mig iallafall, väldigt konstigt när du kallar killar lika gammal som du för lammkött. Det är de ju inte, de är ju lika gamla som du... och ska man se krasst på det hela har ju inte dina förhållanden med äldre män heller fungerat, annars skulle du ju inte nätdejta nu? Jag tycker att åldern är mer än en siffra, men heller inte rimligt att helt och hållet ha som urskiljningskriterium för vem man vill träffa...
  • Anonym
    Afrodite79 skrev 2013-01-13 01:56:11 följande:
    Har blivit riktigt dissad ikväll Av en charmig och snygg kille. Han kallade mig "elak och ung beräknande dam".... Blev uppriktigt ledsen.
    Men men.. Känner att jag inte kan göra så mycket mera. Visade intresse men tror innerst inne att det inte fanns tillräckligt med intresse hos killen ändå...
    Så nu är min dejting-paus definitiv.
    Oj, vad hade han för skäl för att säga så?
Svar på tråden Ärliga nätdejtingstråden!