Inlägg från: Anonym |Visa alla inlägg
  • Anonym

    Ärliga nätdejtingstråden!

    ONS och KK och gud och hans moster. Tacka vet jag 40-talet. Då höll man handen och åt middag med föräldrarna. Sedan släppte hon till och blev på tjocken och man gifte sig! Ibland släppte hon inte till och då gifte man sig för att få ligga. Inget krångel!

  • Anonym
    Mandarina skrev 2012-08-03 10:48:58 följande:
    Shit, här gick det undan... inte för att vara sån men jag får vibbar av att han bara är ute efter sex.  Men som sagt, bara min känsla. Been there done that too many times :)

    Har lärt mig att man ska hålla på sig och lära känna varandra innan man hoppar bums i säng och riskerar att stå där...

    Tycker det är lite märkligt att han inte kan han fungerade mobil i hela 2 veckor....låter skumt.



    Men.. fjällvandring? Dålig teckning och ingenstans att ladda mobilen?
  • Anonym
    Anonym (Unikum) skrev 2012-08-11 01:45:15 följande:
    Därför jag gillar de där lång brevväxlingarna jag agiterat för tidigare i tråden...sållar bort det som uppenbarligen inte passar.
    Ja och man hinner märka hur det står till med språkkunskaper och intellekt etc (jo jag vet att det finns dyslektiker)
    Jag dejtar iofs lite på skoj för jag vill inte ha någon om inte det säger KLICK!!! Men det säger absolut inte klick för mig när dejten pratar 75% av tiden om sitt ex och hur hon svek. "Och så sa  hon att hon skulle till en väninna och jag ringde och kolla och hon var inte där" och blablablablablablablabla. Jag är artig och ler ett vänligt leende och lyssnar. Sedan säger jag med att artigt leende när vi skiljs -"Ja men vi hörs, ha det så bra".  Jag bara undrar om det finns kvinnor som pratar och tjatar om sitt ex på en första nätdejt???? Är karlar helt dumma i huvudet? (retorisk fråga)
  • Anonym

    Som luttrad nätdejtare föredrar jag att träffas fort och se om det finns intresse in real life. Annars är det meningslöst att hålla på och mejla ett längre tag, för att sedan upptäcka att det totalt saknas kemi offline eller att personen fuskat lite med åldern eller utseende. Inte jätteovanligt.

  • Anonym
    Anonym (b) skrev 2012-09-25 12:03:20 följande:
    men det här med för mycket ölmage gillar jag förstår inte.. när jag själv försöker anstränga mig något sånär för att inte förfalla så vill jag gärna att min partner också gör det. Att man vill vara fin för varandra mitt barns far gick upp ca 15kg under tiden vi var tillsammans. Och jag kan ärligt säga att jag tyvärr inte tände på honom till slut... men det var såklart hundra andra andledningar också som gjorde att det blev slut.

    Äh 15 kg är ju inte så mycket!

    Jag har gått upp från 60 kg - 75 kg på  ½  år.. är tjej och ingen ser ens  att jag har gått upp! förutom nojjiga jag då :P 

    Även folk som verkligen är över-ärliga (ibland taskigt ärliga)  tror mig inte när jag säger att jag gått upp så mycket...

    Och jag klagar aldrig på vikten inför folk... ignen vet förutom jag att jag har komplex..  så det är inget "tycka synd om snack" från deras sida för att göra mig lugn..

        
  • Anonym

    För er som är lost i dejtingdjungeln eller i dejtingtråden och vill ha tips när ni väl ska träffa ngn IRL från den digitala världen:

    www.lovestandards.se

      Ibland behöver man lite tips o trix för att inte förlora ett bra tillfälle!

  • Anonym

    Jag har en profil på happypancake och igår var det en som kontaktade mig. Efter lite mailande skrev han att hans största dröm var att jag skulle bli kär i honom, vi skulle gifta oss, bla bla bla... Så skrev han att han hoppades att min dotter skulle acceptera honom som sin nya pappa.
    Jag var själv tvungen att gå in och lusläsa min profil för att vara säker och jag har verkligen inte någonstans i min profil skrivit vare sig antal, ålder eller kön på mina barn och det skrev jag också till honom. Då blockerade han mig istället för att svara.
    Jag misstänker att han är pedofil, varför annars denna "önskan"? Finns det någon annan rimlig förklaring? Något tips om hur jag ska agera? Det går ju inte gärna att anmäla honom när inget brott är begånget.

  • Anonym
    Little Miss Fucking Sunshine skrev 2012-10-16 14:43:05 följande:
    Det går ju inte att anmäla heller. Han har inte gjort något fel. Han kanske bara väldigt gärna vill ha en familj.
    Men  varför inte svara då, istället för att blockera mig? Och varför just dotter? Tycker att det är väldigt misstänkt eftersom han just har angett ett kön. 

    Jag vill inte bara tiga med det då det finns andra som kan råka illa ut OM jag har rätt i mina misstankar. Han lär ju veta att han ska lära sig att verkligen läsa igenom profilerna innan han skriver att nästa kvinna har en dotter han vill bli far till.

    Det är ju bara gissningar. Han har inga barn själv och jag förstår av hans presentation att han är en ensam person så så långt har du säkert rätt. 
  • Anonym
    modesto skrev 2012-10-16 14:50:36 följande:
    jag har varit i kontakt med 2 "synska" människor inom loppet av 2 dagar. det visade sig att det fanns jordiska förklaringar till saker de visste. Du kanske har träffat den mannen tidigare utan att vara medveten om det men han känner igen dig
    Jag har aldrig mött honom, det är jag nästan 100% säker på. Han bor långt ifrån mig och han är inte svensk.
Svar på tråden Ärliga nätdejtingstråden!