• Anonym

    Ärliga nätdejtingstråden!

    Opcode skrev 2012-07-09 14:12:11 följande:
    Det är ju precis vad han skriver.
    Ja ursäkta då. Jag råkade sätta mig på ett karbonpapper. 
  • Anonym
    Opcode skrev 2012-07-09 14:23:01 följande:
    Det är lungt :) Jag håller med dig, man vill inte att personen ska prata om sitt ex, man vill ha hela dens uppmärksamhet istället, att personen ska börja om från början. Men det är tyvärr så att många tvivlar nog på sig själva (vet...) efter det hänt och det tar tyvärr lång tid att göra sig av med minnen av sviniga personer. Och ju mer förvirrad man är ju mer ältar man. 
    Men jag förstår dig fullt att det inte är önskvärt, jag har iofs aldrig pratat om det med någon jag dejtat... Men jag förstörde några konversationer med riktigt trevliga och attraktiva tjejer när jag fick frågan hur jag här (på FL) och drog hela historien om mitt ex osv... Det var dumt gjort. 
    Ja det var det! Men nu har du lärt dig det och vet att nu är nu och det enda som finns är framtiden. Jag tror att det där med att älta exet är mer än mansgrej. (ja jag är fylld av fördomar) men jag tror det. Jag skulle ALDRIG. NADA, NEVER prata om mitt ex på en dejt med en ny bekantskap. (jag är kvinna). 
  • Anonym
    Opcode skrev 2012-07-09 14:44:25 följande:
    Kanske, det verkar betydligt vanligare att män blir lurade och svikna i förhållanden så det kanske är en anledning.
    Ja men då beror det väl på att de stirrat för djupt ner i en urringning eller fått lite "spännande sex"?? Karlar är ofta lika lätta att spela på som kam. Lite vardags-prostitution kan man kalla det (om man är riktigt cynisk)
  • Anonym
    Opcode skrev 2012-07-09 15:24:46 följande:
    Så kan man tro, frågan är då vad det är kvinnorna vill ha eftersom dom gör så. 
    Kvinnorna gör så??? Det är väl männen som "gör"? Karlar som är så dumma i huvudet så ett par bröst får dem att lämna över plånboken och kontokort och allt som finns i bostaden och hunden, katten och barnen och bilen och......................
  • Anonym
    Anonym skrev 2012-07-09 15:42:00 följande:
    Kvinnorna gör så??? Det är väl männen som "gör"? Karlar som är så dumma i huvudet så ett par bröst får dem att lämna över plånboken och kontokort och allt som finns i bostaden och hunden, katten och barnen och bilen och......................
    Hunden katten och barnen och den gamla slitna hörnsoffan kommer strax på retur men den tunnslitna plånboken är om möjligt ännu tunnare. Karlar är idioter
  • Anonym
    Opcode skrev 2012-07-09 15:48:21 följande:
    Vem har sagt att det är ett par bröst som får dom att lämna över plånboken och allt som finns i bostaden?
    Dom kanske tror att personen faktiskt älskar dom och vill dela med sig av allt dom har, är det fel?
    Jag blir uppriktigt förbannad när jag läser sådant här, dom kvinnor som är sådana svin som resonerar så här hoppas jag förblir singlar resten av livet och att omgivningen förstår vilka ytliga slampor dom egentligen är. 
    Åter till nätdejtingen. Det är vi "vanliga" kvinnor som får höra på dessa historier! Hon som svek och "jag gjorde allt och gav henne allt men hon var aldrig nöjd och bla bla bla bla" !!!!! Har träffat två sådana på raken och jag är inte intresserad av någons plånbok och vill INTE höra på kink och gnäll. "Jag bjöd henne på en utlandsresa men hon var så avog och ville inte ens hålla handen"..........ja men ta mig härifrån tänker vi "vanliga kvinnor" och som tur är så slipper man höra mer för man säger "vi hörs" och kanske kostar på sig ett leende men man tänker "-När helvetet fryser till is"
  • Anonym
    Opcode skrev 2012-07-09 16:02:32 följande:
    fin generalisering. Tur jag som man inte skriver sammasak för då blir det ett helvetes liv här.
    Fast jag vet ju också att det varit felaktigt för det finns riktigt bra tjejer, men dom verkar vara få och svåra att hitta bland alla falska och ytliga exemplar, många är duktiga på att hålla en fasad uppe och manipulera.

    Som sagt det är ju knappast karlarnas fel när dom blir utnyttjade, som sagt tror man någon faktiskt älskar en och man älskar den personen så tänker man inte objektivt och logiskt alla gånger. 
    Jag förstår att inte andra kvinnor vill höra om det, som jag sa tidigare ofta är det nog så att många får så knäckt självförtroende att dom vill ut på marknaden direkt men inte bearbetat vad som hänt. Det är beklagligt men jag förstår samtidigt hur dom känner, jag har själv blivit lurad- jag visste vad som hände och ifrågasatte men hon var duktig på manipulation som sagt och när man betraktar någon som sin närmsta vän så litar man på denne, blir man sedan trots allt sviken så är det svårt att lita på någon och man vet inte vem man ska prata med. Jag vet idag att många människor är fruktansvärt egocentriska, jag var naiv nog att tro det beteendet försvann efter dagisåldern men jag hade uppenbarligen inbillat mig det. Och jag menar inte det är enbart kvinnor som är det, men dom verkar överrepresenterade och har tyvärr lagliga medel att fortsätta med sin verksamhet eftersom många lagar är utformade för att skydda kvinnan mot den stora elaka mannen. 
    Män köper sex!!! OK det finns kvinnor (ett fåtal) som gör det och det argumentet är urdumt. Män är beredda att betala för sex!!! Då är det väl inte konstigt att de blir utnyttjade. Var ett program på teve för en tid sedan "Outsiders" som handlade om äldre kvinnor som köper sex i Gambia men de är alltså "outsiders". Men när det gäller män som köper sex så kan det vara en högt uppsatt politiker eller en respekterad familjefar etc etc etc. När en karl kan få lite oralsex (eller vad det kan vara som önskas) så är han beredd att lämna över kontokort, barnens sparpengar och fruns femtioårspresent!!! FAKTUM Hugh Grant för att ta ett exempel ertappades med att köpa oralsex av en hora. Han som är liksom "drömmannnen" i alla dessa fåniga romantiska komedier. SUCK
  • Anonym
    Opcode skrev 2012-07-09 16:21:18 följande:
    Ja om du resonerar så sysslar ju kvinnorna med bedrägeri. Jag kan dock med säkerhet säga att jag har helvete inte köpt något sex eftersom vi inte hade det en enda gång under dom 3,5 år vi var tillsammans. 

    Jag vet inte vad du tror om män överlag, jag vet det finns män som utnyttjar tjejer som är kära också bara för att dom vet dom får sex då. Jag hade en kompis som gjorde så (och tyvärr råkade tjejen vara en tjej jag var intresserad av) och jag har brutit kontakten med honom nu, jag hatar folk som utnyttjar för egen vinning.

    Sen finns det absolut män som är villiga att betala för sex, precis som det finns tjejer som är villiga att sälja sex. Jag tycker inte det är konstigare än att dom tar betalt för toalettbesök på vissa ställen, folk behöver skita.
    Män är av naturen programmerade att sprida sina gener, dom män som är monogama och trogna blir utnyttjade pga detta, tjejer använder sex som någon handelsvara.

    Har du inte lärt dig att film är fiktion ännu? Hugh Grant är inget helgon, många skådespelare är knarkare osv bara för dom spelar en roll så betyder det inte att dom är så i verkliga livet. 
    Se där!! Ni var ihop i 3,5 år. Men prata inte om den "gobiten" när du träffar nya tjejer. Om det finns någon som duger i jämförelse. 3,5 år är en lång tid!!!!!!
  • Anonym
    Opcode skrev 2012-07-09 16:44:42 följande:
    Det har jag inget behov av heller, och någon "gobit" tycker jag inte hon är längre. Snarare ett riktigt äckel som orsakat så mycket skit att jag aldrig mer vill se eller höra talas om henne. 
    Men som sagt det tog några månader att ta sig igenom förnekelse, aggressions och sorgfaserna.
    Sen håller jag med jag tyckte 3,5 år var en lång tid och jag trodde verkligen jag kände henne vid det laget- men endel är duktiga på att spela teater som sagt och hon visste vilka strängar hon skulle spela på för att hålla mig kvar om jag började vackla. Jag var som sagt naiv, men samtidigt tycker jag det är fördjävligt att man inte ska kunna lita på den person man håller närmast. 

    Och jag gjorde samma misstag som många andra och gick ut för tidigt.  
    Ja det är ju rätt typiskt. Men nu har du ju lärt dig så det kan ju bara bli bättre
  • Anonym
    Opcode skrev 2012-07-09 16:52:54 följande:
    Ja precis, jag hoppas du lärt dig att alla män inte är tillverkade efter samma mall också :)
    hahahahahahahahaha Nej självklart inte. Men det vi kommit fram till är att..........ni killar INTE ska prata om ert ex förrän kanske på tionde dejten! Helst aldrig för det är oviktigt egentligen!? Och vi tjejer inte heller förstås......jag utgår från mig själv och jag skulle ALDRIG, NEVER prata om ett ex med en ny bekantskap.......
Svar på tråden Ärliga nätdejtingstråden!