• sinfulmist

    operation imorn

    Hej ska på ul imorn igen ska vara vecka 7+4 jag oxå men dom hitta inget i tisdags så dom ville vänta och titta igen. Haft ont i höger äggstock 2 gånger och jag har barn sedan innan så känns inte som en normal grav. Ja tror vi är i samma sits och det är skönt att veta att man inte är ensam för det är jobbigt. Lycka till i morgon.

  • sinfulmist

    Hej melea nu är min utredning klar misstänkt x på höger äggstock operation imorgon. Dom vet inte om den sitter på eller i dom ska titta först med titthåls op har jag tur kan dom avlägsna embryot på 2cm annars åker höger äggled. Orsak massor av systor på höger äggstock väldigt svullen värkar vara orsaken att ägget satt sig där det befruktas. fick reda på att den var något förstorad i december redan och att äggblåsorna var stora. Hoppas på det bästa. om inte har jag en vänster äggledare som funkar lika bra =)

  • sinfulmist

    Hej min operation gick bra. var glad att min taxi var beställt igår morse för när jag vaknade hade jag jätte ont och börjat blöda. fick operation direkt dom gick in och kollade min äggledare hade brustit och det satt ett 2cm långt embryo där. Inget som utveklats som vanligt men det var ett x. Höger äggled borta. men ja har min vänstra kvar och jag mår bättre än innan op. bara obehag i axlar och bröstet efter. =) Jag längtar tills det är läkt så vi kan fortsätta jobba för ett barn =) fy skam den som ger sig ; )

Svar på tråden operation imorn