• Äldre 19 Mar 16:07
    5786 visningar
    44 svar
    44
    5786

    Mammalediga vänner i Göteborg (Krokslätt)

    Hallå där!! Har nu varit mammaledig i ett par månader. Spenderar dagarna med min underbara lilla dotter. Skulle dock vara trevligt att träffa andra mammor att umgås med på dagarna. Promenera, gå på öppna förskolan tillsammans, fika. Ja, you name it!! :) Bara att hojta!

  • Svar på tråden Mammalediga vänner i Göteborg (Krokslätt)
  • ciissi
    Äldre 23 Mar 20:35
    #1

    Hej!

    Jag är också mammaledig med min lilla dotter som hunnit bli 10 månader och skulle även jag vilja umgås med andra mammor. Vi bor i Askim. Hur gammal är din lilla tjej?

  • Äldre 24 Mar 10:21
    #2

    Min lilla Isabelle är nu 9 veckor. Hon växer så det knakar och man märker stor skillnad i utvecklingen från vecka till vecka. Jätteroligt!! Så det är kul att umgås med henne om dagarna. Men som du säger vore det inte fel att ha lite andra mammor att hänga med.

    10 månader. Vad skoj!! Kan tänka mig att du har lite mer att stå i då när det gäller att passa henne :) Har hon börjat krypa eller något? Har ingen koll på när det är vanligt att dom gör det. :)

    Vad brukar du hitta på om dagarna?    

  • Äldre 24 Mar 10:25
    #3

    Jag ställer gärna upp :) 

    Är mamma till en liten kille på 6 månader och är relativt nyinflyttad i Krokslätt. Hur gammal är din dotter? 
       
        

     

  • Äldre 24 Mar 10:28
    #4

    Hej! Här är en till mammaledig i krokslätt. Har en son på två år som går 15h/v på dagis och en son som är en månad.
    Sambon har precis börjat jobba som vanligt igen så jag är på jakt efter något roligt att göra om dagarna :) umgås med barnen är självklart väldigt härligt, men träffa lite vuxna är inte helt fel det häller :)

  • Äldre 24 Mar 10:42
    #5

    där fick jag svaret på den frågan, min dator och tråden synkar inte riktigt.

    någon som varit på öppna förskolan i korskykran? vi har varit där nångra gånger, kan ju hända att man redan stött på varandra...

  • Äldre 24 Mar 10:54
    #6

    Jag har inte vart där än, han får bli lite större först :) hur är det där? Och vilka dagar/tider har de öppet?

  • Äldre 24 Mar 15:56
    #7

    Vad roligt att vi är flera. Jag har ännu inte besökt korskyrkan men har funderat på det. Är det bra där? Kanske kan gå tillsammans? Fasen vad jobbigt det var att svara här genom mobilen :) Ska vi inte ses för en promenad i veckan då? Vore skoj. Kan ju hoppas på lika underbart väder som det varit nu i dagarna. Ha en trevlig lördag tjejer!

  • Äldre 24 Mar 17:03
    #8
  • Äldre 24 Mar 17:22
    #9

    Jag tar gärna en promenad i nästa vecka

  • Äldre 24 Mar 19:49
    #10

    Jag hänger gärna på!

    Öppna förskolan i Korskyrkan är helt okej. Var där första gången när min son var 4 mån, men han var nog lite för liten då. Visade inget större intresse, låg mest för sig själv och bet på fingrarna :) Men nu är han mer aktiv när vi går dit. Dom kör lite babyrytmik i en halvtimma vilket verkar uppskattas. Antal barn brukar variera, ibland är det jättemånga och ibland runt fem tio stycken. Men det är värt att gå dit, både jag och min kille brukar ha det trevligt...

Svar på tråden Mammalediga vänner i Göteborg (Krokslätt)