Inlägg från: cattus |Visa alla inlägg
  • cattus

    Lite pepp från er här i denna 40+ kategorin? :)

    Hej

    Jag tror att alla är uppsplittade på lite olika trådar. var i samma situation för någon månad sedan. Var på koll i v 8 men det hade avstannat redan vid 4-5v. och jag gjorde en skrapning i början på mars. tänkte inte stressa på en ny graviditet direkt men man vill ju så gärna så man undviker ju inte intimitet direkt. Det är 22 dagar sedan och ingen mens än, så kanske....
    Är föresten lite äldre än dig, fyllde nyss 43. har två "vuxna" barn redan sedan tidigare, men detta beslutet har tagit ett antal år... och när jag väl bestämt mig då vill jag naturligtvis NU.. har inte så mycket tid på mig känner jag.    

  • cattus

    Båda mina första barn blev jag gravid med direkt när jag bestämt mig och det var faktiskt lika snabbt nu. Haft hormon spiral  i ca 15 år och tog ut den i december. Hade en menstration och blev sedan gravid på en gång. Tyvärr blev det ju inget men kroppen fattade iallafall inte att den skulle göra sig av med det. Fick först tabletter, men det hjälpte inte så det blev en skrapning iallafall till slut. Hoppas på snabb start nu igen..men man är ju äldre så att äggen kankse inte är på tipp topp. Jag har sådan tur att jag oftast känner av ägglossningen, ibland rätt ordentligt så man känner av när det är störst chans att det blir något. Då gäller det bara att pigga upp "gubben"....
    Fick ni försöka länge med första också?

     

  • cattus

    köpte gravtest idag men tänkte vänta till slutet på veckan. Mår lite halvilla av och till, speciellt på kvällen. Sambon påstår att jag måste inbilla mig, tror inte att det kan gå så snabbt igen. Hoppas iallafall, väntar hellre med att kolla än att få ett negativt test. En liten stund kan man ju få tro...

  • cattus

    Fairytale: Ledsen över din avbrutna graviditet, måste vara fruktansvärt jobbigt. 

    Che71: Ha en mycket trevlig NY resa! 

    Jag har fortfarande inte fått min mens, så än finns det hopp...testet ligger i jackfickan och väntar. Testar kanske torsdag eller fredag morgon...

  • cattus

    Jag har inte kollat om testet visar negativt efter "missfallet", nu var ju fostret/ägget inte utvecklat(endast 4 veckor), så alla hormoner borde gått ur kroppen. Har inte känt något förrän senaste dagarna då jag blir lite illamående av och till. Speciellt om jag börjar bli hungrig.
    Blev nästan rädd idag att jag väntar mensen då jag tycker att det trycker på magen. Har bestämt att jag skall kolla i morgon bitti. Orkar inte vänta längre.

    Tråkigt för dig fairytail, men man kan ju förstå att det kändes bäst att avbryta. Klart det går upp och ned med känslorna över det.  

  • cattus

    Negativt i morse!
    Har inte fått mens heller och mår fortfarande lite illa lite av och till. Sambon är övertygad att jag inbillar mig. Tänkte att jag måste inbillat mig i morse efter jag testat, men jag mådde illa både i morse och även nu i kväll. Jag får kolla nästa vecka igen om inte mensen kommit. Efter skrapningen kan det ju blivit förseningar med ÄL. Nu är det 30 dagar sedan skrapningen.
    Själv är jag övertygad att det inte är inbillning, men vi får se... 

  • cattus

    Jag brukar normalt känna av ÄL, men då jag har den regelbundet brukar det ju inte vara något problem att veta VAD jag känner, nu har jag haft känningar i olika omgångar, men antingen trott att det varit ÄL eller mensen som varit på väg. mens har jag ju inte haft och nu har jag kännt av spänningar flera gånger så jag är helt lost. har inte den blekaste när jag kan ha haft ÄL.

    På sjukhuset sa de att vi skulle vänta 14 dagar innan vi kunde ha sex igen, men det är ju lååång tid. vi klarade av att hålla oss i 11 dagar. Sedan trodde jag att ÄL skulle komma igång efter ca 14-21 dagar efter skrapningen så ett test nästa vecka avslöjar väl om det varit så, eller så kommer mensen.. 

  • cattus

    Hej
    Jag mår alldeles utmärkt, illamåendet har försvunnit, ingen mens...nu är det 34 dagar sedan skrapningen.
    Jag har ingen som helst aning ....så vi får se vad som händer. Ni verkar ju ha lite koll iallafall så att ni kan räkna ut när det bör jobbas lite extra. Jag har ju ingen aning, det kan ju vara ÄL som är jättesen och sedan vänta två veckor på det innan det händer något.
    Funderar om jag skall gå på mödravården och göra gravtestet där på fredag om inget hänt. Då kan jag ju fråga hur länge det skall kunna ta innan mensen kommer igång igen.
    Ni som haft missfall förut hur länge har ni fått vänta som längst?    

  • cattus

    Köpte nya test på apoteket. Jobbar hela tiden så jag hinner inte till MVC. Tänkte kolla imorgon bitti igen.. Känner inget speciellt just nu

  • cattus

    Fick svar från barnmorskan att det kan ta 6-8 veckor innan mensen kommer tillbaka efter missfall/skrapning så man får fortsätta jobba hårt under tiden om man inte orkar kolla ÄL med stickor.
     Fick negativt igen i torsdags men ingen mens heller. Nu är det 39 dagar efter skrapningen. 
    Sambon drömde att vi fick en liten perfekt bebis, hoppas det var en sanndröm.  

Svar på tråden Lite pepp från er här i denna 40+ kategorin? :)