Inlägg från: LisaW111 |Visa alla inlägg
  • LisaW111

    Lite pepp från er här i denna 40+ kategorin? :)

    Hejsan,  hoppas jag inte kommer och drar ner stämmingen med mina missfalls nyheter :( Men jag skulle bara så gärna få höra någon solskenshistoria idag :)

    Fick idag missfall bekräftat i v 8.. jag fyller 39 år i Maj. Känns ju rätt trist även då jag vet att risken ju är större nu vid 40. Känns så ledsamt nu när man äntligen fått det där +'et. Försökte i 7-9 mån. Har en underbar liten dotter sedan innan 2,5 år gammal.

    Någon av er som lyckats även efter missfall vid denna ålder? Hur lång tid tog för er osv?

    Kram och lycka till alla!!
          

  • Svar på tråden Lite pepp från er här i denna 40+ kategorin? :)
  • LisaW111

    Eller kanske någon i liknande situation som har lust att följas åt?! Kommer sannolikt ge det en chans till i alla falll.

  • LisaW111

    Här var det ingen fart direkt.. kanske inte en så aktiv kategori...

    Pratar lite med mig själv då i alla fall.. Mår hyfsat bra idag trots allt. Blir nog ett nytt försök till nästa månad när allt lugnat sig.
    OM jag nu blir gravid igen lär jag ju oroa ihjäl mig för ytterligare missfall.. urk.... 

    Undras som sagt fall det finns någon som kanske lyckats snabbt efter missfall.. eller om det nu ska ta flera flera månader att  ens bli gravid igen på grund av åldern och att det är svårare.. hmm hmm..?!  

         

  • LisaW111

    Jo så är det väl... :) Vad tråkigt att höra såklart men får hoppas på ny tur snart! Ja.. Nej det är kanske ingen stress så här direkt men samtidigt känner man att man pga åldern vill ta alla chanser. Blev ni gravida snabbt nu? För oss var det 9:e försöket... :S hoppas ej det tar lika lång tid nu..

  • LisaW111

    Hej tjejer, kul m fler svar! Bortrest just denna helgen..... Men återkommer måndag!! Hörs snart! Kram

  • LisaW111

    Hej! Med första barnet var det "lätt" (var 37 år) det gick på bara några gånger. Ska bli "spännande" att se vad som händer nu närmsta månaderna.. om det kommer att gå igen eller bli svårt.

    Stackars dig/er Che71 med 2 på raken.. även extra jobbigt när man väl varit på VUL och sett hjärtat osv. :( Håller tummarna att det ska gå snabbt igen nu!

    Det var faktiskt skönt att vara borta i helgen så att jag fick lite annat att tänka på. Sambon fyllde år. Dottern var med så det var skönt, och väldigt roligt att åka plygplan sa hon ;). Men något litet glas vin blev det i alla fall. Föga tröst i sammanhanget såklart men försökte glädjas åt att jag i alla fall kunde ta ett glas (till skillnad från när man är gravid menar jag).

    Cattus - juste att känna det så tydligt =) bara "jobbigt" att behöva hålla på med ÄL-test och så vidare.   

  • LisaW111
    september70 skrev 2012-04-02 10:17:14 följande:
    Hej!! Jag fick missfall i dec 10. Va i v 10 när jag fick en blödning, åkte in till gyn och då hade det stannat av i v 6..  Sen va det ett tufft år 2011. Min mamma fick diagnos cancer i feb 11 och gick bort i nov 11.. Och helt plötsligt va jag gravid i dec Foten i munnen vi som inte försökt ens hihihi.. Är nu i v 18 (17+2) och bli 42 i sep.... (har barn sen innan)

    Hejsan, beklagar verkligen angående din mamma.. :( vilket år för dig!

    Stor både sorg och glädje..  vad roligt med graviditeten ;) och måste kännas skööööönt att vara över de jobbiga första 12 v!

    Jag bara hoppas att det ska gå snabbt för oss nu... vet ju att man ej kan beställa när ;) men jag hade önskat att det kom ett syskon NU så att de kan ha stor glädje av varandra åldersmässigt. Lilla är drygt 2,6 nu.  
  • LisaW111

    Spännande indeed cattus ;) du får hålla oss uppdaterade! Jo.. lite ska man väl få hoppas :)   & blir det inget så går det fler tåg!! =D är övertygad om att det ska gå till sist. Håller tummarna för att detta blir en riktig tur-tråd ;)

    Che71: Så härligt med NY resa!! Ha det så trevligt om du hinner läsa detta!

    Fairytale: Så orättvist :(  även om missfall är hemskt hemskt i tidigt stadie så är det såklart värre när man gått halva graviditeten. Håller tummarna att det ska gå snabbt! Beklagar verkligen!

    För mig har det ju bara gått en dryg vecka ännu sedan missfallet så det lär ju dröja någon/några veckor till innan ÄL eller om jag först får mens kanske... Vi får se. Hur långt efter fick ni plus på gravtest efter missfallet? Jag fick råd att kolla igen efter 7-10 dagar. Så ska snart testa och se om det är minus eller svagare i alla fall.

      

  • LisaW111

    Tufft Fairytale... verkligen... :( men förstår ert val. Ja nog finns det bättre och sämre dagar... just precis nu känner jag mig rätt ok.

    Härligt att det gick så snabbt sedan också! =) får hoppas på det igen då!

    Ja det enda de sa till mig var att kroppen verkade sköta allt helt fint själv så att jag behövde inte komma på några fler efterkontroller etc såvida inget "konstigt" inträffade så som att jag tex hade börjat blöda mer eller fått ont osv. 
    Hon sa att jag kunde kolla efter 7-10 dagar för att se om jag fick minus. Varför förklarade hon faktiskt aldrig riktigt...  Har beställt tester för att kolla men de har ej dykt upp ännu.. testade mig med ett ÄL test bara för att jag hade så många kvar och fick VRÅL STARKT positivt både i förrgår och igår och ÄL har jag ju inte... så det är nog HCG't som spökar ännu. Man kan ju få plus flera flera veckor efter sedan vad jag har hört så det gäller väl att tänka på det näår man testar sig för ev ny graviditet. Så man inte blir superbesviken fall det ej är något.   Men nu ska jag bara låta det gå något vecka innan jag kollar senare. Det har ju precis hänt och testet med ÄLstickan nu igår var mest ""på skoj""

    Jag tänkte testa mig med tex 1 knapp veckas mellanrum tills jag ser att det är negativt och sedan eventuellt försätta med ÄL tester för att hålla koll på om ägglossningen uppför sig normalt som innan missfallet.

           

  • LisaW111

    Spännande spännande Cattus!! Glad påsk på er! En helt ok dag idag igen trots allt.. Hoppas det håller i sig! Har påskstädat lite, hur trist det än är får jag alltid en bra känsla efter när fönstrena (inte alla men iaf;) blänker och det doftar rent. Har äntligen slutat blöda helt ( tog nästan 9-10 dagar) alltid något..

Svar på tråden Lite pepp från er här i denna 40+ kategorin? :)