• Saian

    känner mig ensam om mina ap-tankar

    Vi hade det likadant med en massa kommentarer om att barnet måste lääära sig och att vi skämde bort. Det avtog efter några månader när personerna insåg att jag inte lyssnade på deras "goda" råd. Jag sa nog aldrig nåt speciellt utan lyssnade halvhjärtat på vad de hade att säga och svarade ofta "jahaa det visste jag inte" och viftade sen bort det. Det enda som folk fortsatte tjafsa om var amningen

  • Saian

    Oj tryckte iväg lite tidigt.

    Ja de tjafsade om att jag ammade så länge och att det var äckligt, hämmande osv. Där svarade jag mer på tal och sa att de var fåniga eller att de skulle sluta bry sig om sånt de inte har att göra med. De kommentarerna var värst runt året sen gav folk upp igen då jag uppenbarligen inte lyssnade. Ammade till 19 månader och det är få sim vet exakt när jag slutade eftersom de på slutet nog tröttnat på att dryfta det ämnet med mig.

    Kontentan är, konfrontera och ge svar på tal om du vill men annars funkar det nog lika bra att bara lyssna och ignorera om det känns bättre. Känn dig stark i din roll som förälder och skit i allt nonsens som kommer flygande. :)

Svar på tråden känner mig ensam om mina ap-tankar