• stinac

    Hårt tränande kvinnor som försöker bli gravida?

    Hej tjejer!
    Intressant att läsa era inlägg, Här har ni en till med samma problem.
    Fick en dotter för 3 år sedan och efter det började jag träna mycket hårt och rasade i vikt sen dess har jag inte haft någon mens. Har ätit hormontabletter i omgångar och är nu inne på andra omgången med hormon sprutor. Skönt att man inte är ensam.
    Jag känner igen mig så mycket i era resonemang. De verkar som man får välja, vältränad och nöjd med sin kropp och inget syskon, fet och pluffsig och kanske chans att bli gravid. De är svårt att släppa på träningen. 
    Inte nog med att man har humörsvängningar av sprutorna så ska man dra ner på träningen då blir inte jag så snäll i alla fall  Glad

  • stinac

    Pergotime i omgångar men utan nån ägglossning, än så länge har jag inte fått nån äl med sprutan purogon heller, tog dom i 5 veckor sen avbröt vi den omgången så nu är jag inne på en ny med menopur istället. Äggblåserna växte inte mer än till ca 12,5.
    Jag tränar de mesta, styrketräning, löpning, cykling, skidor gillar att göra de mesta.
    Vi tar sprutorna först och sen får vi ta beslut om nästa steg senare. Man kanske får nöja sig med en underbar dotter.
    Vad tränar du hannah?
    Hur mycke tränar ni nu?
    Kram på er!

  • stinac

    Jag åt först enkeldos några månader sen dubbeldos så de blev nästan ett år med tabletter. Utan nå resultat ingen mens eller ägglossning.
    Jag tränade inte lika hårt innan jag fick min dotter och vägde lite mer. De var direkt efter hennes födsel de blev mycke träning och lite mat. så mensen försvann helt. Vi blev gravida på naturlig väg efter ca ett halv år  med henne.
    Ja de kan tydligen sluta att växa.
    Jag är 30 år!
    Jag tränade 7-8 h i veckan styrka löpning spinning de mesta tycker jag är kul plus jätte långa promenader typ varje dag när jag var mamma ledig. Har dragit ner till ca 5 h men doktorn tycker att jag ska försöka dra ner till ca 3-4 h istället.
    Har du ingen egen ägglossning? Har du barn sen förrut?

  • stinac

    De verkar vara väldig olika på olika läkare!
    Nej jag vet inte om han är så bra på tränande kvinnor, han säger inte så mycke, har försök att läsa mig till de mesta.
    Ja de är tufft att dra ner på träningen men jag vet inte vad som är de optimala, någon annan som vet?
    Vi går på lanstinget.
    Jag ska kolla vad min fett procent ligger på på torsdag. vad ligger era på?
    Prevovera de är inte roliga att äta man blir ju helt knäpp, skulle behöva sita i en bur och inte räffa nån man tycker om för man sårar ju all i sin omgivning med dom där humörsvängningarna!

    jag har också testa positivt på äl test men de var ingen, de kan tydligen göra de berättade min läkare för att de ämnet som skickar signal till hjärnan visar positivt på äl test men sen behöver inte hjärnan skicka vidare så att de sker en äl.

    Kram

  • stinac

    Äggblåsorna hade växt till sig! men nu var de för många så dom fick gå in och punktera 3 st, inte skönt! Men nu är de bara att hålla tummarna :) äl spruta i dag.
    Weebee du får tänka att de är för den goda sakens skull, de kan du ta tag i sen :)
    Kram
     

Svar på tråden Hårt tränande kvinnor som försöker bli gravida?