• DetGodaLivet

    Fördomsprofilen: Visa mig din BARNVAGN, och jag ska säga dig vem du är!

    Det finns visst många självutnämnda spådamer här på FL som tror sig kunna veta såväl människors vikt och utseende som intressen och politisk profil beroende på deras val av barnvagn.

    I den här tråden kan du självmant utsätta dig för spådomsmaffians fördomsprofil genom att berätta vilket märke och årsmodell (för, pris tillbehör eller vad du vill) du kör.

    Anser du dig vara en sådan som kan utläsa människors profil genom barnvagnsvalet får du förståss gärna själv lägga in en tolkning/"fördomsprofil" på de andra.


  • Svar på tråden Fördomsprofilen: Visa mig din BARNVAGN, och jag ska säga dig vem du är!
  • DetGodaLivet
    Ingrid Bergman skrev 2012-04-09 22:10:15 följande:


    Fördomsprofilen på denna. Du är ung och bor i storstad. Du har inga barn alls, har inte skaffat än...inte ens riktigt börjat planer på allvar... Men när du gör så vet du precis hur du tänker dig barnets kläder, grejjer och inredning och fantiserar om det ibland.

    Bebisen kommer få ett sjukt trendigt barnrum med dans vintagetapet och ska ha alla nappar på en stringhylla, du har minst en till övers!

       

       

      
  • Sanlii

    Vi har en svart brio carena vagn till våran lilla tös :) Den kostade 2900 kr (ink liggdelen) Ett tillbehörande regnskydd köpte vi och den kostade 250 kr.

    Vem är jag?  

  • Furstinna

    Emmaljunga edge duo cross cryptonite: svart, snygg gick loss på 10.000 + tillbehör.

  • SilverWoman
    StarStruck skrev 2012-04-09 22:08:09 följande:
    Vi har en grå/lila brio från 2003, kostade 200 kr, lets hear it :D
    Du vill visa till alla andra att du är rik men egentligen har du ganska många kreditskulder. 200 kr för en vagn gav du eftersom du ville köpa till barnet snygga gucci, mucci kläder och tänkte ähh vagnen är inte så viktig, kan kosta lite. Du fick kompispris från någon bekant. Du bor i ett snobb, Hollywood område där dockhus är en verklighet. Du är väldigt livlig, det visar valet av färg och skojar gärna men helst på andras bekostnad. Att prata bakom andras ryggar gillar du också. Din man är din toffel, du härjar i ditt hus.
    Jag gillar dig!
  • Furstinna

    Därefter köptes en lilabrio nånting. Tror den kosta 3000. Och en annan svart brio som va totalt värdelös.

  • DetGodaLivet
    Cornellia skrev 2012-04-09 22:26:28 följande:
    En sån här (med lila liggdel):


     


    och en sån här:


    Så, vem är jag?

    Hmmm... det här var ju en speciell kombination. Du lider av multipla personligheter? Nej jag skojjade bara,,,

    Du är hyffsat ung, kanske 25-28 nånting...   och rätt så trendig. Du har lite koll på vad som är de senaste pryarna och köper gärna märkeskläder åt barnet, som är ert första, men du har inget emot begagnat. Bor i en större stad säger vi. Ni har ingen bil! Eller också har ni en gigantisk bil!

    Du gillar design men kan uppskatta många olika stilar bara de är väl genomförda. I er lägenhet i stan inreder du avskalat men i sommarstugan är det shabby chic som gäller. Din man får inte vara med och bestämma över vare sig heminredning, barnvagn eller barnkläderna men han kan gärna få diska!

    Om ni har djur så är det en  tax!
  • Anonym (Jag då?)

    Första vagnen köptes ny, en Teutonia Cosmo 2009.
    Efter att den använts flitigt i ca 20 månader införskaffades en ny BabyJogger City Elite.
    Vad säger det om mig? :)

  • SilverWoman
    SupersurasunkSara skrev 2012-04-10 08:29:02 följande:

     


    Hade ungefär en sån här, fast ljusgrå. En Emmaljunga
    Kostade 1000 kr i inköp och då fick vi en säck med kläder, spjälsäng och sängkläder med också. Köptes -95 tror jag.
    Du vill gärna leva under 1800-talet och är fast i gamla traditioner och vanor. Allt som har med gammalt att göra är ditt. Ditt hem är ganska så stökig och du är varken rädd för damm eller bakterier så dina barn är oftast friska. Ni gillar att ta skogspromenader och en hund har ni minst. Ni har bra med pengar men ändå snålar när det gäller att köpa saker till barnen. Ni är frisinnade och gillar att dricka alkohol på fredagskvällar.
    Framtiden säger att barnen flyttar hemifrån.
Svar på tråden Fördomsprofilen: Visa mig din BARNVAGN, och jag ska säga dig vem du är!